Publicat: 14 Iunie, 2018 - 12:37

Dupa o cariera de 12 ani in cadrul companiei Xerox Romania, Alina Balan ocupa functia de Director de Resurse Umane, incepand cu 1 iunie 2018.
In noua sa functie, Alina Balan va coordona activitatile de recrutare, management, evaluare si dezvoltare profesionala a resurselor umane din Xerox Romania. Va realiza strategii personalizate de recrutare si dezvoltare si va oferi consultanta in cariera pentru middle si top management-ul companiei.
„Fiecare noua functie aduce cu sine provocari si sansa de a invata lucruri noi. In cazul meu, ma bucur ca voi putea sa valorific experienta acumulata in vanzari intr-un nou rol in cadrul companiei”, afirma Alina Balan. „Alaturi de colegii din noua echipa imi doresc sa contribui la cresterea business-ului Xerox in Romania, dezvoltand diverse programe de dezvoltare profesionala - pentru cea mai importanta resursa a companiei, oamenii sai, si urmarind strategia globala de resurse umane a Xerox.”
In cadrul Xerox, Alina Balan a debutat in rolul de Key Account Manager, fiind apoi promovata pe pozitia de Strategic Accounts Manager, ocupand apoi pana anul acesta functia de Sales Manager Corporate Accounts.
Alina a absolvit Academia de Studii Economice din Bucuresti, specializarea Marketing, si a urmat un program de masterat in Gestionarea Afacerilor si HR Management. De asemenea, a participat la numeroase conferinte, training-uri şi cursuri de dezvoltare profesionala organizate in tara si in strainatate.
Promovarea Alinei Balan in echipa Xerox Romania urmareste politica globala de resurse umane a Xerox care incurajeaza atat promovarea oamenilor din interior, cat si atragerea de noi talente din piata, oferind numeroase oportunitati de dezvoltare profesionala.

Tag-uri Nume: 

Tag-uri Institutii: