24 ianuarie 2022

Alina Ceuşan şi Ana Morodan, pe lista influencerilor de la Romania Creative Week. Colţul TikTok, amenajat în grădinile Palas

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Unii dintre cei mai populari influenceri din România, urmăriţi în spaţiul virtual de milioane de oameni, alături de talentaţi creatori de content pe TikTok vor participa la Romanian Creative Week (RCW), cel mai important eveniment dedicat industriilor creative româneşti, care se va desfăşura la Iaşi în perioada 2-6 iunie 2021.

House of influencers, powered by Raiffeisen Bank este una dintre marile suprize pregătite de organizatori pentru cei care vor lua parte la festivalul creatorilor.

Astfel, cei care vor fi prezenţi la zilele RCW, primul mare eveniment cu public organizat în acest an în capitala Moldovei, prin sprijinul Palas şi al Primăriei Municipiului Iaşi, îi vor putea întâlni pe: Alina Ceuşan, Ana Morodan, Carmen Grebenişan, Codrina Apostol, Cristina Stănciulescu, Diana Cosmin, Ileana Badiu, Ioana Grama, Lorena, Mimimp, Noemi Meilman, Ovidiu Mureşanu.

Influencerii care şi-au anunţat prezenţa la Iaşi vor putea fi întâlniţi la Romanian Fashion Week, Architecture, Moldova Film Festival, Musicalling, VegFest, Visual Arts, House of influencers, Creative extra, festivaluri superbe dedicate creativităţii şi artei, găzduite de Romanian Creative Week.

Pe lângă momentele inedite în care publicul îi va putea întâlni, la pas prin oraş, pe musafirii speciali ai House of influencers, invitaţii au dezvăluit şi câteva lucruri de pe agenda lor pregătită pentru Iaşi. Astfel, în zilele de 4 iunie (orele 12.00-14.00) şi 6 iunie (orele 11.00-13.00), curtea interioară a Palatului Culturii va fi gazda House of influencers, powered by Raiffeisen Bank, un cadru perfect în care participanţii la eveniment vor putea interacţiona cu vedetele lor preferate.

#InvataPeTikTok

Pasionaţii de comunicare şi cei care vor să afle secretele creatorilor de content din online sunt aşteptaţi, pe parcursul RCW, în colţul TikTok amplasat în Grădinile Palas, pentru challenge-urile zilei şi multă distracţie. TikTok este destinaţia de top pentru cele mai autentice şi distractive videouri din online.

În colţul TikTok de la Iaşi vor putea fi întâlniţi: @luanacodreanu, @haykym, @ninjagirldraws, @anagum, @dan_cadar, @sensy, @bettyshor, @invidiu.

„Misiunea noastră este să încurajăm creativitatea şi să aducem fericire în vieţile oamenilor, chiar şi-n cele mai neplăcute timpuri. Şi nu ne oprim aici, programul nostru #InvataPeTikTok promovează educaţia de toate felurile – ştiinţă, sport, artă sau chiar gătit”, transmit organizatorii.

Despre invitaţii de la House of influencers:

Alina Ceuşan este creator de conţinut de top, antreprenor şi una dintre cele mai relevante prezenţe din online pe zona de fashion şi beauty. Cu o comunitate de aproape 1 milion de followers pe Instagram, peste 300.000 de fani pe Facebook, peste 130.000 de subscriberi pe YouTube, Alina Ceuşan a devenit în scurt timp un reper în onlineul din România.

Ana Morodan, celebritate, antreprenor şi contesă digital, este unul din primele personaje care şi-au construit marca personală în online, transformând-o apoi în locomotiva de imagine pentru business-urile ei. Contesa este printre foarte puţinii internet famous” care au reuşit să îşi convertească celebritatea digitală în vedetă de televiziune.

Carmen Grebenişan este blogger şi creatoare de conţinut extrem de actual, cu o solidă comunitate de followeri care o urmăresc pentru sfaturile, părerile şi recomandările ei din modă, beauty şi lifestyle.

Codrina Apostol este analist politic de meserie şi om de marketing, în prezent digital creator. Îi place să creadă că omul este cea mai bună carte. La fel este şi ea şi spune că fiecare filă din viaţa ei este scrisă zilnic cu dragoste şi pasiune pe contul personal de Instagram.

Cristina Stanciulescu este jurnalist şi blogger, care se adresează unei categorii de public pe care o numeşte #perennials, mai exact acelora care nu au vârstă sau care nu o iau în seamă. Îşi doreşte ca publicul ei să fie unul care îşi trăieşte viaţa cu intensitate şi înţelegere în fiecare secundă, fiecare oră, fiecare an.

Diana Cosmin este jurnalist de lifestyle cu experienţă de peste 15 ani, actualmente curator de experienţe şi poveşti pe FineSociety.ro.

Ileana Badiu este specialist în comunicare, cu peste 30 de ani de experienţă în industria Marcom, dezvoltând şi iniţiind în cariera sa numeroase proiecte inovative şi creând platforme de evenimente care au făcut istorie în industria BTL.

Ioana Grama a luat contact cu lumea bloggingului în 2013, fiind printre primele persoane care au setat trendul de social media influencers în România. Blogul ei s-a născut dintr-o joacă şi mai mult o dorinţă de a-i inspira pe cei din jurul ei cu stilul său vestimentar şi hobbyurile ei, însă, în timp s-a transformat într-un job făcut din pasiune.

Lorena şi-a dorit să fie o voce pentru generaţia ei şi pentru generaţiile următoare. Ea a făcut liceul de actorie din Bucureşti şi ulterior s-a apucat de blogging. Însă, s-a regăsit mai mult în lumea vloggingului, pentru că acolo se putea exprima mai bine.

Mimimp, pe numele ei real Mihaela Pantea, este cu siguranţă una dintre cele mai urmărite şi influente personaje din online-ul românesc. S-a apucat de vlogging în urmă cu patru ani, pe vremea când studia actoria în Londra.

Noemi Meilman lucrează în zona de Creative PR de aproape 20 de ani. Este co-fondatoarea The PR station (alături de Adriana Chiper) şi spune că scrie despre tot ce îi place pe blogul noemimeilman.com.

Ovidiu Mureşanu este un digital gentleman, fiind unul dintre primii creatori de conţinut online din lifestyle-ul masculin românesc. Călător pasionat şi mereu fascinat de lumea modei, Ovidiu este posesor al unui stil personal foarte bine definit, care l-a plasat mereu în topurile celor mai bine îmbrăcaţi bărbaţi din România.

Despre Romanian Creative Week: Romanian Creative Week va transforma Iaşiul, între 2 şi 6 iunie 2021, în nucleul creativităţii din România, găzduind nume sonore din domenii precum modă, arhitectură, muzică, film, publicitate, new media, design industrial. RCW este organizat de Federaţia Patronatelor din Industriile Creative (FEPIC) – singura federaţie patronală reprezentativă la nivel naţional ce activează în sectorul Industriilor Creative din România. Înfiinţată la Iaşi, în 2011, FEIPC a organizat până în prezent peste 50 de acţiuni de promovare naţională şi internaţională a industriilor creative româneşti.

Mai multe detalii despre RCW, pe www.romaniancreativeweek.ro şi pe paginile noastre de Facebook şi Instagram, precum şi pe canalul nostru de YouTube.

Echipa Romanian Creative Week
presa@romaniancreativeweek.ro