2 octombrie 2022

Alina Gorghiu: Se va întâmpla această schimbare de premier şi câteva portofolii, de asemenea, vor fi schimbate între PNL şi PSD

Distribuie pe rețelele tale sociale:

PNL va respecta protocolul de constituire a actualei coaliţii de guvernare care prevede că în luna mai a anului viitor se vor schimba premierul şi câteva portofolii ministeriale, a declarat, luni, preşedintele interimar al Senatului, Alina Gorghiu. Precizarea este o urmare a faptului că duminică, liderul PNL Iaşi, Alexandru Muraru, a preconizat că s-ar putea să nu se facă rocada premierului în 2023.

„E o declaraţie care aparţine unuia dintre colegi, însă trebuie să ştiţi că PNL este un partid foarte serios şi când ne-am asumat această coaliţie am făcut-o ştiind care este parcursul la care ne-am angajat. De altfel, există şi o formă juridică pe care protocolul a prevăzut-o şi anume că, la finalul lunii mai, anul viitor, se va întâmpla această schimbare de premier şi câteva portofolii, de asemenea, vor fi schimbate între PNL şi PSD”, a spus Gorghiu, la Palatul Parlamentului.

Sursa foto Twitter Alina Gorghiu