Publicat: 29 Ianuarie, 2014 - 11:22
Share

Trupa ALTERNOSFERA din Republica Moldova a câştigat, în urma voturilor publicului, titlul de Best Romanian Alternative Rock Band 2013. Concursul a fost organizat de către METALHEAD.ro, site-ul de rock Nr. 1 din România.

Cu acest prilej, Alternosfera va sustine un concert in cadrul Galei Metalhead Alt.Rock Awards 2013, joi, 13 februarie 2014, in Colectiv (Bucuresti, Strada Tabacarilor nr. 7, in incinta fostei fabrici Pionierul), dar si cateva concerte in tara, in orase precum Timisoara, Cluj, Brasov sau Constanta, dupa cum urmeaza:
- vineri, 7 februarie 2014, Timisoara, Club Daos
- sambata, 8 februarie 2014, Cluj, Flying Circus Pub
- duminica, 9 februarie 2014, Brasov, Rockstadt
- joi, 13 februarie 2014, Bucuresti, Colectiv
- sambata, 15 februarie 2014, Constanta, Doors Club

Pentru concertul de la Bucuresti, biletele se pot procura in avans de pe site-ul www.iabilet.ro la pretul de 30 lei, iar pentru concertele din tara biletele se pot achizitiona in seara concertului, din locatie, la pretul de 25 lei.

"Multumim celor care au votat Alternosfera la categoria - Best Romanian Alternative Rock Band in pofida mai multor voci care reprosau ca Alternosfera nu este o trupa din Romania. Da, suntem si vom ramane a fi o formatie din Republica Moldova, care canta si va continua sa cante in limba romana. Muzica, si in particular muzica Alternosferei nu are cetatenie sau nationalitate. Lasam la latitudinea fiecaruia sa decida daca voteaza in viitor cetatenia sau limba in care se canta", a declarat Marcel Bostan, Alternosfera.

Alternosfera a lansat in martie 2013 albumul Epizodia, continuare a albumului Virgula, editat cu cateva luni inainte. Turneele de promovare ale celor doua albume s-au desfasurat in 14 orase din Romania si Republica Moldova, in fata a peste 50.000 de spectatori. De curand, trupa a sarbatorit 15 ani de activitate.