15 august 2022

„Am observat pe raft o sticlă de alcool şi din curiozitate am băut-o”

Whether it be pornography, gambling, drugs, or other illegal online activity, the law is closing in on you. Dramatic lighting. Horizontal version, and room for copy.

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Joi, 10 iunie, în jurul orei 18:30, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Tulcea au fost sesizaţi, prin intermediul Serviciului Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112, cu privire la faptul că un bărbat a consumat mai multe sticle de alcool în incinta unei societăţi comerciale, fără intenţia de a le plăti.

Apelul a fost efectuat de către un angajat al societăţii comerciale, care a declarat faptul că a fost sesizat de către un client cu privire la faptul că un bărbat a consumat o sticlă de alcool în timp ce se afla la raftul cu băuturi alcoolice.

În urma verificărilor efectuate, angajatul societăţii comerciale a observat faptul că bărbatul se afla în stare de ebrietate, el consumând nu una, ci două sticle de alcool, declarând că nu are bani să achite produsele.

Jandarmii au identificat un bărbat în vârstă de 35 de ani, care a declarat faptul că a cumpărat 2 beri pe care le-a achitat, după care a revenit la magazin pentru a mai cumpăra o bere, dar a observat pe raft o sticlă de alcool şi din curiozitate a băut-o.
Între timp a văzut o altă sticlă de alcool şi a băut şi din aceasta.

Jandarmii au efectuat verificări şi au stabilit faptul că bărbatul nu este la prima abatere, el fiind sancţionat şi în trecut pentru fapte precum: tulburarea ordinii şi liniştii publice , consum de băuturi alcoolice în locuri publice şi proferarea de injurii.

Pentru fapta sa, bărbatul s-a ales cu un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de furt.

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Tulcea exercită, în condiţiile legii, atribuţiile ce îi revin cu privire la prevenirea şi descoperirea infracţiunilor şi a tuturor încălcărilor legii, desfăşurându-şi activitatea în interesul cetăţenilor şi al comunităţii.

Comunicat de presă – Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Tulcea