Publicat: 24 Octombrie, 2012 - 12:29
Share
In romana si italiana

Aflat la lansarea lucrărilor Congresului Internaţional de Medicină Integrativă, Excelenţa Sa Mario Cospito, ambasadorul Italiei la Bucureşti, a felicitat organizatorii evenimentului.

Lansarea Congresului Internaţional de Medicină Integrativă a început cu discursul vicepreşedintelui Patronatului Medicinei Integrative, domnul Sergiu Stan, care a prezentat cu această ocazie evoluţiile acestui eveniment aflat la a doua ediţie. Vicepreşedintele PMI a transmis participanţilor la Congres salutul preşedintelui PMI, domnul Liviu Mandler. Un cuvânt de susţinere a fost adresat şi de Excelenţa Sa, ambasadorul Italiei în România, domnul Mario Cospito, care s-a declarat încântat de organizarea Congresului şi a evidenţiat importanţa acestui gen de evenimente nu doar pentru România, ci şi pentru Italia şi Europa.

Excelenţa Sa a pomenit buna colaborare pe care a avut-o cu Patronatul Medicinei Integrative şi i-a încurajat pe organizatori să continue eforturile lor pentru promovarea medicinei de acest tip.