Publicat: 10 Ianuarie, 2017 - 12:43
Share

Amenzi pentru operatorii economici din Sectorul 4 care nu au deszăpezit trotuarele din fața imobilelor în care își desfășoară activitatea

Luni, 9 ianuarie a.c., s-au dat primele sancțiuni din acest an pentru agenții economici care nu au respectat legea și nu au deszăpezit trotuarele aferente zonelor în care își desfășoară activitatea. Până în prezent au fost aplicate 20 de amenzi, ca urmare a neîndeplinirii obligațiilor ce le revin, în privința înlăturării cantităților de zăpadă sau a țurțurilor care pot pune în pericol viața cetățenilor ce tranzitează spațiile din apropierea punctelor comerciale.

Înainte de aplicarea sancțiunilor, Autoritatea Locală a Sectorului 4 al Municipiului București a inițiat o acțiune de informare și prevenire referitoare la obligațiile ce le revin proprietarilor de clădiri și spații comerciale.

Pentru aceasta, în ultimele zile, au fost împărțite peste 2000 de înștiințări operatorilor economici din Sectorul 4. 20 de echipe mixte, formate din inspectori ai primăriei și polițiști locali, vor continua acțiunile de înștiințare și control în perioada următoare, urmând ca cei care nu se conformează prevederilor legii și pun astfel în pericol siguranța locuitorilor sectorului să suporte consecințele legale.