Publicat: 3 Octombrie, 2016 - 19:07
Share

The Amsterdams revine cu un nou clip, pentru piesa "The Great Fire", care va fi proiectat în premieră în cadrul unui concert pe care trupa îl va susţine vineri, 7 Octombrie, începând cu ora 21:00 la Clubul Ţăranului din Bucureşti, din strada Monetăriei nr. 3.

După ce precedentul lor single, "Girl You're Frightened", s-a regăsit pe coloana sonoră a lung-metrajului Ilegitim, videoclipul fiind regizat de către Adrian Sitaru, 

Videoclipul "The Great Fire" este o animaţie 2D produsă de către Buzilan Digital Visualization Studio, buzilanstudio.com, grafică Anca Buzilan. Toate desenele sunt realizate de mână, iar întregul concept întregeşte artwork-ul albumului Eternity for Dummies, alcătuind împreună o poveste unitară.

"Eternity for Dummies" este albumul cu numărul patru din discografia trupei The Amsterdams, lansat în luna Aprilie a acestui an sub egida Universal Music România şi este disponibil în format fizic în librăriile Cărtureşti, pe emag.ro şi getmusic.ro, în format digital pe iTunes şi Google Play şi la streaming pe Zonga, Deezer şi alte servicii.

Albumul The Amsterdams – "Eternity for Dummies" – este disponibil pentru streaming & download, la: UMR.lnk.to/EternityForDummiesNe

La Clubul Ţăranului, din Bucureşti, se vor auzi live atât piese de pe Eternity for Dummies şi hituri mai vechi şi va putea fi vizionat în premieră videoclipul piesei "The Great Fire". 

Biletele se găsesc în avans în reţeaua iabilet.ro, la preţul de 20 de lei.