Publicat: 14 Mai, 2015 - 19:12
Share

Trupa The Amsterdams se va alătura celor de la Eskobar în deschiderea concertului pe care Roxette îl va susţine duminică, la Bucureşti, la Arenele Romane.

 

Accesul publicului la eveniment va fi posibil începand cu ora 19:00, ultimele bilete rămase disponibile putând fi achiziţionate online, în avans, sau în ziua concertului, chiar de la casa de bilete amenajată la intrarea în Arenele Romane.

The Amsterdams este o trupă româno-olandeză binecunoscută în peisajul indie-rock autohton, ce a reuşit să îşi ducă muzica şi dincolo de graniţele celor doua ţări de origine, susţinând până în prezent numeroase concerte în Italia, Cehia, India, Marea Britanie, Franta, Spania sau India. Formată în 2005, trupa îi are astăzi în componenţă pe Andrei Haţegan (voce, clape, chitară), Ovidiu Bejan (voce, chitară, percuţie, clape), Andrei Ungureanu (chitară), Augustin Nicolae (chitară bass, backing vocals) şi Chris Olsman (tobe şi percuţie). În cei 10 ani de carieră, The Amsterdams şi-a pus semnătura pe un EP, şapte clipuri şi trei albume de studio, pregătindu-l în prezent pe cel de-al patrulea, al cărui prim single va fi lansat chiar luna aceasta.

Evenimentul de duminică, 17 Mai, îşi va deschide porţile la ora 19:00, concertul The Amsterdams fiind primul show al serii, începând cu ora 19:40. Va urma Eskobar, iar, după ora 21:00, pe scenă vor urca Marie şi Per, alături de band-ul lor, pentru un show Roxette ce nu trebuie ratat. Din set list nu vor lipsi cele mai cunoscute piese ale trupei care sărbătoreşte în cadrul acestui nou turneu, nu mai puţin de 30 de ani de carieră.

Ultimele bilete disponibile mai poti fi achiziţionate în avans, fie online, de pe myticket.ro, eventim.ro, fie din reţeaua magazinelor Diverta, sau în ziua evenimentului, de la casa de bilete amenajată la intrarea în Arenele Romane. Preţurile variază între 160 şi 325 de lei.

Evenimentul se desfăşoară în aer liber, astfel că organizatorii recomandă spectatorilor să folosească pelerine de ploaie în caz de necesitate, accesul cu umbrele în spaţiul de eveniment fiind interzis din motive de siguranţă. De asemenea, nu este încurajată prezenţa copiilor la astfel de concerte din cauza sunetului extrem de puternic, însă, dacă părinţii aleg să vină alături de cei mici, aceştia vor avea acces în zona de concert doar în baza unui bilet valid, indiferent de varsta. În zona de concert nu va fi permis accesul cu: sticle (inclusiv sticlele de parfum de orice cantitate, orice alte sticle sau deodorante), bidoane de plastic, cutii de băutură, conserve, artificii, bannere susţinute de beţe, spray-uri, scaune, arme, băuturi sau mâncare, obiecte contondente, animale de companie, lanţuri, bagaje voluminoase, lasere, aparate foto profesionale sau aparate de înregistrare audio-video. Totodată, pentru eficientizarea accesului la bar, toate produsele din spaţiul de concert vor fi comercializate in baza unor jetoane ce vor putea fi procurate de la punctele special amenajate în locaţie. În cazul neutilizării lor pe durata concertului, acestea vor putea fi răscumparate fie în aceeaşi seara, de la casieriile din incintă, pana in ora 23:15, fie, până la finalul lunii Mai, prin trimiterea unui email la adresa office @ eventjobs.ro.

Organizatorii recomandă spectatorilor să vină din timp, pentru a evita eventualele aglomerări la porţile de acces.

Localizare: 

Geolocation is 44.4129151, 26.0932481

Tag-uri Nume: