Publicat: 14 Iulie, 2016 - 12:59
Share

ANAF scoate la licitație 30 de apartamente situate intr-un bloc confiscat din nordul Capitalei pentru a-și recupera prejudiciile. Apartamentele sunt cu 20% mai ieftine. 

ANAF vinde 33 de apartamente pentru a recupera o parte din prejudiciul din dosarul RAFO, in care Marian Iancu a fost condamnat la inchisoare. Fiscul le-a mai scos odata pe piata luna trecuta, insa atunci nu s-a prezentat nimeni la licitatie.ANAF vinde 33 de apartamente pentru a recupera o parte din prejudiciul din dosarul RAFO, in care Marian Iancu a fost condamnat la inchisoare. Fiscul le-a mai scos odata pe piata luna trecuta, insa atunci nu s-a prezentat nimeni la licitatie.

Ionut Cuc, purtator de cuvant Directia Regionala a Finantelor Publice Bucuresti: "Preturile au scazut cu 20%. Astfel pentru garsoniera de 50 de mp pretul este de 60 mii de euro, iar cel mai scump apartament, cu o suprafata de 150 de mp, este scos la licitatie la 185 mii de euro. Au existat patru zile de vizionari inclusiv aceasta la care s-au prezentat in medie 25 de persoane pe zi."
Toate informatiile pot fi gasite pe site-ul anaf la rubrica anunturi. Pentru a participa la licitatie trebuie sa depuneti o garantie de 10% din valoarea bunului, care va este returnata daca nu castigati.