5 iulie 2022

Anatomia unui clişeu, după un text de Alexandru Doru Spătaru

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Anatomia unui clişeu, după un text de Alexandru Doru Spătaru, în premieră la Teatrul Stela Popescu, pe 28 şi 30 ianuarie

Anatomia unui clişeu, după un text de Alexandru Doru Spătaru, regia Chris Simion-Mercurian, scenografia Maria Miu este premiera care deschide seria noilor titluri propuse în anul 2022 de Teatrul Stela Popescu. În distribuţie Crina Matei, Ana Maria Ivan şi pianistul Nicolae Dumitru. Spectacolul va putea fi văzut în avanpremieră pe 28 ianuarie şi premieră pe 30 ianuarie, ora 19, la Sala mică a Palatului Naţional al Copiilor.

„Oamenii se întâlnesc şi se cunosc. Se cunosc şi apoi se despart. Se despart pentru că au avut imprudenţa de a se cunoaşte. Se despart, dar nu se uită.” Tu alegi dacă accepţi imprevizibilul sau te refugiezi în iluzie. Viaţa e generoasă. Cea mai bună prietenă te înşeală cu iubitul tău sau iubitul tău te înşeală cu cea mai bună prietenă. Ce faci? Te răzbuni sau înţelegi? Un spectacol despre emoţii, impulsuri, aşteptări. Despre a lăsa aceste sentimente să ne domine sau a le transforma în energie vitală care să ne permită să trăim mai departe.

Dacă aceste cuvinte v-au inspirat, nu rataţi ocazia de a vedea cum sunt transpuse ele scenic încă de la primele reprezentaţii ale spectacolului Anatomia unui clişeu, de la finalul lunii ianuarie.

Cristian Şofron, directorul Teatrului Stela Popescu, mărturisea : „Totul a început cu citirea unui text al lui Doru Spătaru. Un bărbat care scrie un text feminist ce analizează emoţiile contradictorii ale unei femei care vin odată cu sfârşitul unei relaţii. Intrigă perspectiva aceasta, nu? De fapt, nu e doar despre femei, este despre oameni puşi faţă în faţă cu trădarea, despre cum te dezbracă şi te maturizează suferinţa, despre himere versus realitate. Şi mai ales, despre alegeri foarte conştiente şi asumate, în perioade de maximă vulnerabilitate. Dacă textul este despre femei, m-am gândit mult şi, până la urmă, am hotărât ca spectacolul să fie coordonat, regizat, tot de o doamnă, Chris Simion – Mercurian, iar scenografia să aparţină unei alte minunate doamne, Maria Miu. Alături de cele două colege actriţe, cred, de fapt sunt sigur, că spectacolul nostru vă va ridica multe întrebăriOare va da şi răspunsuri? Vizionare plăcută!”

Acces 16+
Durată: 1 oră şi 20 de minute, fără pauză
Bilete pe www.mystage.ro

www.teatrulstelapopescu.ro
www.facebook.com/TeatrulStelaPopescu
www.instagram.com/teatrulstelapopescu

Organizator : Teatrul Stela Popescu

IMPORTANT

Dragi spectatori,

Având în vedere reglementările legale în vigoare cu toate modificările la zi, desfăşurarea activităţii cu publicul în cadrul Teatrului Stela Popescu se face în condiţii speciale:

Sala de spectacol va fi utilizată la capacitatea maximă admisă de dispoziţiile legale în vigoare la data desfăşurării evenimentului, purtarea măştii de protecţie este obligatorie, iar participarea în public este permisă doar persoanelor care prezintă certicatul verde dovedind că:

sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV2 şi pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;

se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2

prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecţia cu virusul SARSCoV-2, nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecţia cu virusul SARS-CoV2, nu mai vechi de 48 de ore.