27 iunie 2022

Anca Dragu: Creşterea economică trebuie susţinută de un cadru legislativ modern, armonios şi prietenos cu mediul de afaceri

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Preşedintele Senatului, Anca Dragu, a iniţiat discuţii cu experţi fiscali şi cu reprezentanţii mediului de afaceri pentru a modifica legislaţia din domeniul economic.
„Ne aflăm pe final de criză sanitară, criza economică – urmare a celei sanitare – pare şi ea spre final, recenta prognoză arată performanţe deosebită, avem o prognoză de creştere reală a PIB de 7,4%, mult peste media de 4,8% la nivelul UE… Trebuie să profităm de această şansă, de acest restart. Creşterea economică trebuie susţinută de un cadru legislativ modern, armonios şi prietenos cu mediul de afaceri. Am iniţiat în acest sens o serie de întâlniri cu reprezentanţi ai mediului de afaceri, cu finanţişti, cu profesori de drept, pentru a actualiza şi a moderniza legislaţia din domeniul economic şi comercial, pentru a putea facilita investiţiile şi a creşte încrederea investitorilor români şi străini în economia românească”, a spus Dragu, luni, într-o conferinţă de specialitate.