27 iunie 2022

Anca Dragu: Dezvoltarea asumată de coaliţie prin reforme nu poate fi eficient implementată printr-un PNDL 3 trecut pe repede înainte

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Preşedintele Senatului, Anca Dragu, spune că USR PLUS nu va gira niciodată ”luptele politice” pentru banii publici ai României.
„Sunt opt luni de când USR PLUS este 100% implicat în această coaliţie de guvernare. Şi noi, şi ceilalţi parteneri am plecat împreună la drum pe baza încrederii şi, mai ales, pe baza unui program comun de guvernare. Un program care, astăzi, la această oră, reprezintă prioritatea României, un program care produce efecte pentru noi toţi. Am construit această coaliţie pentru că altă şansă de a implementa reformele în România nu există. Dezvoltarea asumată de coaliţie prin reforme nu poate fi eficient implementată printr-un PNDL 3 trecut pe repede înainte pe ordinea suplimentară a şedinţei de guvern fără consultarea partenerilor din coaliţie… USR PLUS nu va gira niciodată luptele politice pentru banii publici ai acestei ţări. USR PLUS a intrat la guvernare ca partener de încredere şi a continuat în aceeaşi manieră chiar şi după episodul demiterii lui Vlad Voiculescu. Nu putem gira practica de a acţiona peste noapte pentru interese politice”, a scris, vineri, Dragu, pe Facebook.