3 decembrie 2021

ANCOM prelungeşte consultarea publică privind tarifele orientative pentru accesul la stâlpii operatorilor de reţea

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Procesul de consultare publică privind tarifele orientative pentru accesul la stâlpii operatorilor de reţea demarat de Autoritate se va extinde până la data de 5 noiembrie 2021, ca urmare a solicitării părţilor interesate.

ANCOM a lansat consultarea publică a proiectului de decizie privind tarifele orientative pentru accesul la stâlpii operatorilor de reţea, în data de 27 septembrie 2021.

Proiectul de decizie privind tarifele orientative pentru accesul la stâlpii operatorilor de reţea poate fi consultat aici. Persoanele interesate sunt invitate să formuleze şi să transmită observaţii şi propuneri până la data de 05.11.2021, pe adresa sediului central al ANCOM (Str. Delea Nouă nr. 2, sector 3, Bucureşti), prin intermediul Registraturii online sau prin intermediul direcţiilor regionale ale Autorităţii. Observaţiile pot fi transmise şi prin fax la numărul +40 372 845 402 sau prin e-mail pe adresa consultare@ancom.org.ro.

ANCOM este instituţia care protejează interesele utilizatorilor de comunicaţii din România, prin promovarea concurenţei pe piaţa de comunicaţii, administrarea resurselor limitate, încurajarea investiţiilor eficiente în infrastructura şi a inovaţiei. Pentru mai multe detalii despre activitatea ANCOM vizitaţi www.ancom.ro, www.portabilitate.ro şi www.veritel.ro. Pentru a testa şi monitoriza calitatea serviciului de internet, accesaţi www.netograf.ro. Pentru a consulta acoperirea cu semnal mobil a localităţilor, drumurilor naţionale şi judeţene din România, accesaţi www.aisemnal.ro.