Publicat: 23 Martie, 2017 - 18:01
Share

Andrea Bocelli este unul singur. Aparitiile lui, unice de fiecare data. Anul acesta, legendarul tenor revine in Romania pentru a sustine doua noi concerte, pe care organizatorii si le doresc fara cusur. 
De aceea, pregatirile sunt ample inca de pe acum; toate aspectele tehnice, care pot influenta succesul unui eveniment, sunt stabilite in detaliu, sub stricta indrumare a staff-ului tehnic al artistului.

 “Ne dorim sa organizam aceste concerte la cele mai inalte standarde. Prestatia artistului cu siguranta asa va fi! Ceea ce ne obliga si pe noi, din respect atat pentru el cat si pentru publicul nostru, la crearea unui cadru organizatoric perfect, in deplina simbioza cu ceea ce se va intampla pe scena. Ne dorim ca oamenii sa vina cu drag si sa plece cu amintiri frumoase nu doar din prisma actului artistic, ci si din punct de vedere al organizarii. Nu e greu sa dezamagesti publicul. Greu este sa-l multumesti si sa-l mai poti aduce si a doua oara la un spectacol organizat de tine. Stim cu totii ca multe dintre concertele artistilor care au venit in ultimii ani in Romania au adus numeroase comentarii negative. Noi vrem sa facem lucrurile altfel. Credem cu tarie c-a venit timpul sa trecem peste toate aceste bariere care par a fi impuse prin simplul fapt ca la noi “merge si asa” si sa aratam publicului nostru respectul cuvenit, prin  punerea in scena a unor spectacole de calitate din toate punctele de vedere.” a precizat Andreea Petica, Director Eveniment Quantum Media.
Ce vor gasi spectatorii la concertele Andrea Bocelli:
- un cadru perfect pentru un artist complet: Piata Constitutiei
- decoruri somptuoase si elegante, specifice unui eveniment de muzica clasica
- acces fluid, pe o zona mochetata
- marcarea vizibila a sectoarelor, randurilor si locurilor pentru o identificare facila a acestora
- panouri directionale 
-stewarzi la dispozitia spectatorilor pentru indrumare si solutionarea eventualelor nemultumiri
- o degustare de vin “Bocelli” pentru cei prezenti la eveniment
- un sunet impecabil, din primul si pana la ultimul rand
- invitati speciali 

Ce NU vor gasi spectatorii la concertele Andrea Bocelli:
- cozi la food court
- imbulzeala la zonele de acces
- apa insuficienta
- mici si popcorn

O echipa de oameni dedicati, fideli unor principii de organizare solide, garanteaza un eveniment fara cusur. De la inceput si pana la sfarsit. Cu totii vor lucra pentru a livra un eveniment la cele mai inalte standarde, pe masura prestatiei marelui tenor, Andrea Bocelli. 
Mai multe informatii cu privire la organizarea concertelor Andrea Bocelli in Romania, dar si referinte asupra punctelor de acces, parcare si mijloace de transport, reguli de acces si multe alte noutati veti gasi in perioada imediat urmatoare pe site-ul oficial al evenimentului: www.andreabocelli.quantummedia.ro. 
Salvati cele doua date: 22 Iunie - Bucuresti si 25 Iunie – Cluj si indrazniti sa fiti parte dintr-un show de calitate a unui om exceptional, al unui tenor incredibil: Andrea Bocelli – World Tour 2017.
Biletele inca se mai gasesc in reteaua Eventim.ro.
Un spectacol organizat cu grija de Quantum Media, in parteneriat cu Telekom Romania si sustinut de Primaria Municipiului Bucuresti.