Publicat: 6 Noiembrie, 2013 - 19:42
Share
Boc n-ar fi facut asa ceva...


Premierul Victor Ponta aruncă vina pe Fondul Monetar Internațional pentru majorarea taxelor, însă ia bani până și pe aer, spune Andreea Paul, prim-vicepreședintele PDL.

"Tax Ponta loveşte şi fuge. Se ascunde după FMI, aruncă în cârca FMI noile taxe, deşi FMI nu impune nimic, se ascunde după atacuri mincinoase la adresa preşedintelui României. Incompetenţa Guvernului pune pe umerii românilor, zilnic, taxe şi impozite. După cele 30 de taxe noi sau majorate din acest an, mai vin alte patru după 1 ianuarie 2014. Cum gândeşte românul? Am capră, porc, oaie, hai cu ele la prim-taxatorul Ponta. Pădurea şi peştele au rămas netaxate? Nicidecum, Ponta ia banul şi pe aer şi pe apă. Să beau o bere cu alcool, o ţuică? Mare greşeală, Ponta ni le taxează înainte de a le bea. Pornesc maşina să fug, Ponta e la ţeava de eşapament. Ţi-ai luat o blană? Ponta este în dulap, însetat, la taxare", a spus Paul, miercuri, într-o conferinţă de presă.

Totodată, ea a susținut că USL a dezvoltat "statul prădător, nu statul partener", care taxează şi nu îmbunătăţeşte calitatea niciunui serviciu public şi nici nivelul de trai al românilor.