Publicat: 12 Februarie, 2018 - 19:00

Andrei Aradits, charismaticul actor de teatru şi film, va fi invitatul special al Filarmonicii "Paul Constantinescu" Ploieşti la Concertul Extraordinar de joi, 22 februarie 2018, ce va avea loc la Casa de Cultură a Sindicatelor din Ploieşti.

Vă aşteptăm cu drag la concert, iar biletele, în valoare de 70 de lei, pot fi achiziţionate de la Casa de Bilete a Filarmonicii (str. Anton Pann nr 5) sau online, de pe www.filarmonicaploiesti.eu.

Un actor cu o carieră impresionantă, Andrei Aradits va interpreta partea narativă a Suitelor "Peer Gynt", semnate de norvegianul Edvard Grieg. Inspirate din opera lui Henrik Ibsen, acestea redau povestea unui tânăr visător aflat în căutarea dragostei perfecte. După o serie de aventuri, consumate pe mai multe tărâmuri fantastice, Peer Gynt revine acolo de unde a plecat: în braţele lui Solveig, pe care o sedusese şi abandonase în trecut.

Filarmonica "Paul Constantinescu" vă oferă aşadar prilejul de a asista la un spectacol complex, foarte apreciat de publicul spectator la fiecare reprezentaţie. Cu o orchestră simfonică aflată mereu la înălţime, cu maestrul Radu Postăvaru la pupitru şi cu Andrei Aradits într-o formă excelentă, concertul din 22 februarie, de la Casa Sindicatelor, este unul de neratat!

Absolvent, în 1998, al Universităţii Naţionale de Artă Teatrală şi Cinematografică "I.L. Caragiale", Andrei Aradits a fost Mesia în "Golem" (regia Cătălina Buzoianu); Jack în "Cabaret" (regia Andreea Vulpe), Fedka în "Scripcarul pe acoperiş" (regia Harry Eliad), Zefir în "Trandafirii roşii" (regia Vlad Massaci), Toboşarul în "Regele Lear" (regia Dragoş Galgoţiu), Regele Ludovic - "Thomas a Becket" de Jean Anouilh (regia Adrian Pintea) sau Pantalone - "Turandot" (regia Cătălina Buzoianu). A jucat în lungmetraje şi în seriale - "Tatăl fantoma" (2009), "Bunraku" (2009), "Cenuşă şi sânge" (2009) - film prezentat în afara competiţiei Festivalului Internaţional de Film de la Cannes din 2009 , "Slaughter" (2009), "Contra timp"(2008), "Restul e tăcere" (2008 ), "Greşeala din trecut" (2007), "Mafalda di Savoia" (2006), "În familie" (2002), "Efect 30" (2009), "Narcisa sălbatică" (2010). De asemenea, scurmetrajul "10", care l-a avut în distribuţie, a fost prezentat în 2010 la Festivalul de Film de la Cannes, în afara competiţiei şi a fost inclus în programul "Romanian Short Waves 2010".

Tag-uri Nume: