Publicat: 12 Iunie, 2012 - 19:27
Share

Primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, le-a mulțumit, pe blogul personal, celor care au decis că el e cel mai în măsură să-i reprezinte și în următorii patru ani.

Amos News redă declarația primarului Sectorului 1:
 
Mă înclin în fața dumneavoastră, a celor care ați decis, Duminică, prin vot, că eu sunt cel mai în măsură să vă reprezint interesele și în următorii patru ani. Mă înclin și în fața celor care nu m-au votat și care cred că ar fi meritat un primar mai bun. Îi asigur că voi face tot ce îmi va sta în puteri pentru a le schimba această părere.
 
Vă scriu aceste rânduri de-abia astăzi, la două zile după încheierea votului, pentru că mi s-a părut firesc să aștept rezultatele finale ale scrutinului înainte de a vă adresa cuvenitele mulțumiri și de a vă împărtăși gândurile mele despre următorii 4 ani.
 
Le-am mărturisit cunoscuților, familiei mele, și vă mărturisesc și dumneavoastră, că votul de duminică mi-a creat emoții puternice. Nimeni n-a înțeles de ce, cifrele din sondaje fiind de partea mea. Dar emoția mea nu a fost legată de victoria în sine, ci de momentul în care am realizat, ca și în 2004, ca și în 2008, onoarea, datoria și responsabilitatea care vin cu acest vot. Este un gând care te urmărește în permanență, ca primar, și care nu te lasă niciodată să pleci în vacanță, când știi că oamenii și-au pus încrederea și speranțele în tine.


Responsabilitatea mea este față de dumneavoastră, față de toți cetățenii Sectorului 1, indiferent dacă m-au votat sau nu, care trebuie să se simtă reprezentați, protejați, ascultați. Datoria mea este să fac tot ce-mi stă în puteri pentru a duce la bună îndeplinire toate angajamentele pe care mi le-am luat în fața dumneavoastră și fiecărui cetățean din Sectorul 1 cu care am stat de vorbă. Am încercat să nu vă dezamăgesc niciodată și sper că nu o voi face nici de acum încolo.

 
Vă mulțumesc tuturor și vă asigur că îmi voi face în continuare datoria, la fel de serios, la fel consecvent.

 

Cu mult drag și cu toată încrederea,

ANDREI CHILIMAN
PRIMARUL SECTORULUI 1