Publicat: 23 Octombrie, 2015 - 14:21
Share

În data de 22 octombrie 2015, s-a desfășurat la Poiana Brașov cea de-a XI-a ediție a Galei Premiilor de Excelenţă Administratie.ro, eveniment organizat de Oameni şi Companii, cu susținerea Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici (ANFP).
Cu această ocazie, ANFP a primit “Premiul de excelență pentru cele mai bune practici de aplicare a tehnologiilor moderne în administrație” pentru proiectul "e-ANFP - Întărirea capacităţii instituţionale a ANFP în vederea asigurării unui management performant al funcţiei publice şi funcţionarilor publici la nivelul administraţiei publice centrale şi al serviciilor publice din subordinea autorităţilor publice centrale şi locale prin implementarea de instrumente inovatoare".  La Gală au participat peste 100 de persoane, lideri din administrația publică centrală și locală, precum și reprezentanți ai mediului de afaceri.
Obiectivul general al proiectului ANFP vizează îmbunătăţirea calităţii şi eficienţei serviciilor furnizate de către Agenție în vederea modernizării capacităţii administrative a instituţiilor publice de a contribui la reforma sistemului administraţiei publice din România. Proiectul se desfășoară în perioada 25.09.2012 – 25.11.2015 și are o valoare eligibilă de 14.513.253,92 lei fără T.V.A.
Detalii suplimentare despre activitățile proiectului se regăsesc pe site-ul ANFP (www.anfp.gov.ro) la secțiunea Proiecte – Proiecte în implementare.