Publicat: 19 Septembrie, 2013 - 16:00
Share
Dădea contracte avocaților care o reprezentau pe ea
Doctorul Monica Pop, directorul Spitalului Clinic de Urgențe Oftalmologice București, a fost găsită de inspectorii Agenției Naționale de Integritate în conflict de interese, după ce a semnat mai multe contracte între spital şi două case de avocatură. Aceleaşi case de avocatură care au reprezentat-o pe aceasta în instanţă când s-a judecat chiar cu clinica.
Doctorul este acuzat că, în calitate de manager, a încheiat, în perioada 2010 - 2013, un număr de 62 contracte de asistență juridică și de reprezentare în instanță a intereselor spitalului, cu două cabinete de avocatură. Valoarea celor 62 contracte ale spitalului cu cabinetele de avocatură este de 60.650 Lei.
Aceleași cabinete de avocatură au reprezentat ulterior interesele acesteia, în calitate de persoană fizică, în aceleași procese civile ale căror părți sunt Spitalul Clinic de Urgențe Oftalmologice București și Pop Monica Daniela.
În acest sens, între Monica Pop și cabinetele de avocatură menționate au fost încheiate 27 contracte de asistență juridică și reprezentare, în valoare totală de 6.000 Lei, precizează comunicatul ANI.