Publicat: 5 Octombrie, 2012 - 14:16
Share

Reprezentanții InfoCons au participat la seminarul organizat de Instituția Prefectului Județului Argeș, cu tema „Drepturile și libertățile cetățeniei europene. Drepturile consumatorului European”. Evenimentul s-a adresat functionarilor publici si personalului contractual din cadrul primariilor si serviciilor publice deconcentrate din judetul Arges, cu rol in diseminarea informatiei europene catre cetateni. Evenimentul se incadreaza in tematica celor patru prioritati politice pe anul 2012: "Cetăţenia Uniunii Europene", "Crearea unui spaţiu de libertate, securitate şi justiţie", "Creşterea economică" şi "Europa în lume".

In cadrul seminarului, Presedintele A.N.P.C.P.P.S.Romania, Dl. Sorin Mierlea, a sustinut o prezentare cu titlul : ”Cunoasteti drepturile! Nu te lasa furat! Ia atitudine!”.

Printre participantii de seama la acest eveniment, s-au numarat: domnul Cristian Soare, Prefectul Judetului Arges, domnul Ion Popa, Vicepresedinte al Consiliului Judetean Arges, doamna Vasilica Viorica Dancila, Deputat in Parlamentul European si doamna Georgiana Popescu - Lect.univ.dr., Prodecan Facultatea de Stiinte Socio-Umane – Universitatea din Pitesti, asistent local pentru Parlamentul European.
Reprezentantii A.N.P.C.P.P.S.Romania au distribuit participantilor materiale educativ-informative.

Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania – A.N.P.C.P.P.S.Romania este unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International si membra fondatoare a Federatiei Asociatiilor de Consumatori. InfoCons este marca inregistrata a A.N.P.C.P.P.S.Romania.