Publicat: 30 Ianuarie, 2013 - 07:35
Share

Asociaţia Naţională pentru Protecţia Consumatorilor şi Promovarea Programelor şi Strategiilor din România – o9atitudine!-InfoCons a încheiat un Protocol de Colaborare cu Agenţia Naţională a Medicamentului şi a Dispozitivelor Medicale, care intră în vigoare din ianuarie 2013.
 
Protocolul de Colaborare are ca obiect consultarea si sustinerea reciproca in initierea si derularea de Programe si Campanii de educare a cetatenilor.
 
Astfel, A.N.M.D.M. va asigura specialisti care, in colaborare cu reprezentanti ai A.N.P.C.P.P.S.Romania, sa elaboreze proiecte si campanii, precum si materiale cu caracter informativ, necesare sustinerii acestor activitati. De asemenea, cei doi parteneri vor participa la actiunile stabilite in comun si vor mediatiza  proiectele si activitatile derulate.
 
Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania – A.N.P.C.P.P.S.Romania – o9atitudine! – InfoCons, unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor.