Publicat: 19 Noiembrie, 2012 - 20:00
Share
Ar trebui demis din funcţia de consilier prezidenţial

Liderul PNL Crin Antonescu a declarat Duminică seara, la Antena 3, că Sebastian Lăzăroiu ar trebui demis din funcția de consilier prezidențial deoarece “spune niște lucruri” și că ambasadorul SUA ar fi trebuit să reacționeze când Lăzăroiu a ridicat posibilitatea ruperii parteneriatului SUA-România.

 “Eu nu știu, chiar nu glumesc și întreb foarte serios. Dl Lăzăroiu mai este consilier prezidențial sau nu în hârtii? Dl acesta, care nici nu contează în sine, dacă este în calitate oficială de consilier prezidențial spune niște lucruri pentru care ar fi trebuit fie destituit de către Traian Băsescu, fie ar fi trebuit ca pozițiile acelea să fie asumate de Traian Băsescu. Dacă e în continuare consilier oficial al președintelui, eu cred că ar f trebuit să existe anumite reacții și de la anumiți ambasadori, în momentul în care el vorbește asemenea prostii cum ar fi denunțarea parteneriatului SUA-România de către Statele Unite dacă se întâmplă nu-știu-ce.Văd că vorbește și în numele Statelor Unite și măcar aici ambasadorul Statelor Unite ar trebui să-i îngrădească expansiunea asta delirantă dlui Lăzăroiu”, a declarat Antonescu.
 
 Sebastian Lăzăroiu sustine că o nouă suspendare a lui Traian Băsescu ar putea determina încetarea parteneriatului strategic de către SUA şi retragerea dreptului de vot al României în UE, lucruri care ar poziţona România în lumea a treia.