Publicat: 20 Septembrie, 2012 - 15:10
Share

Antrenorul de box Doru Iftime (52 ani) a murit,  Miercuri seară, în urma unui stop cardio-respirator, decesul producându-se chiar în timpul unui antrenament cu copiii, din cauza efortului depus.

Doru Iftime se antrena în sala de sport de la Patinoarul Suceava când i s-a făcut rău şi a căzut la pământ. S-a întâmplat în jurul orei 19.00, la faţa locului ajungând în câteva minute două ambulanţe de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean – SAJ şi una de la Serviciul Mobil de Urgenţă şi Descarcerare – SMURD. În ciuda eforturilor depuse de medici, care au încercat timp de o oră să-l resusciteze, antrenorul de box a decedat.

 Doru Iftime suferea de multiple afecţiuni cronice, cardiace, hepatice, inclusiv diabet.
 
Doru Iftime era antrenor de box la Clubul Sportiv Municipal Suceava şi la Florconstruct Suceava. Ultima sa performanţă este legată de eleva Lăcrămioara Perijoc, cu care a cucerit medalia de aur la Cupa Rom\niei, categoria 57 kilograme, competiţie care s-a desfăşurat recent la Mangalia. În februarie, sportiva pregătită de antrenorul Doru Iftime a câştigat campionatul naţional de box feminin pentru tineret, competiţie care s-a desfăşurat la Buzău şi la care au participat peste 120 de pugiliste.