Publicat: 29 Septembrie, 2017 - 17:05
Vernisaj ”Schițe din suflet”, în perioada 2-15 octombrie

Melania Adony este pseudonimul sub care este cunoscută ca artistă, o româncă polifațetica, antreprenor și model. Vernisajul ”Schițe din suflet” se va desfășura în incinta prestigioasei Universității Româno-Americane, cu prilejul începutului de an universitar. Expoziția va fi deschisă publicului, între 2 și 15 octombrie, unde vor fi prezentate câteva din compozițiile artistei, realizate prin tehnica acril pe pânză, de-a lungul a doi ani în studioul ei din București. Lucrările de artă modernă sunt puternic impregnate de emoțiile sufletești experimentate de către artistă, așa cum au fost simțite în diferite momente de inspirație.

Melania, pseudonim în spatele căruia se află o femeie antreprenor polifațetic, este autoarea acestei prime expoziții, ce acum se va prezenta în incinta Universitații Româno-Americane, în contextul noul început de an academic și datorită implicării corpului didactic în a susține un program activ de promovare a artei, ca model de exprimare liberă.

Vernisajul se bucură de prezența unor lucrări ce manifestă stilul abstract, oglindind cele mai profunde trăiri sufletești ale artistei în diferite etape ale vieții ei, imortalizate pe pânze folosind tehnica acrililui. În plus, fiecare compoziție în parte, vine acompaniată de propria ei poveste, scrisă în cuvinte ce se revarsă în jurul pânzelor, fiind o interpretare lirică a propriei compoziții, prin viziunea artistei.

”Văd pictura ca o parte a tot ce înseamnă a simți, o formă de manifestare a spiritualității noastre într-o lume ce nu ne permite să oglindim sinele nostru lăuntric, ci ne obligă să îl trăim în tăcere. Picturile mele sunt tăceri în culori pure și trasături directe din adâncul unui suflet ce permanent evoluează, astfel încât pânzele vorbesc aproape singure cu sufletul celui care privește.”, a declarat autoarea vernisajului.

”Schițe din suflet” este considerat un compediu de lucrări cu un grad ridicat de creativitate, deținând o valoare emoțională la care fiecare nou privitor adaugă încă o fărâmă de sentiment și trăire, înveșmântând compozițiile artistei în foițe de suflete și ochi observatori.

”Același tablou îl pictez de două ori; o dată în culori, pe albe pânze, a doua oară în cuvinte, pe albe foi. O dată pentru suflet, a doua oară pentru minte, spre a întregi omul ce privește fiecare compoziție creată prin al meu spirit.” a mai declarat Melania.

Artista, Melania Adony, se va alătura presei și publicului general, sâmbătă, 14 octombrie, la ora 11, în incinta Universității Româno-Americane, corp B, Hall.

Localizare: 

Geolocation is 44.473894560764364, 26.06536254286766

Tag-uri Nume: