29 septembrie 2022

Anunț de presă al Primăriei Municipiului Bucureşti

Distribuie pe rețelele tale sociale:

ANUNŢ DE PRESĂ

În conformitate cu prevederile Legii nr. 52/2003 privind transparenţa decizională în administraţia publică, republicată şi modificată, se aduce la cunoştinţă publică următorul proiect de act normativ:

Proiect de hotărâre privind aprobarea prelungirii termenului raporturilor contractuale pentru locuinţele convenabile aflate in administrarea entităţilor juridice ce funcţionează în baza hotărârilor Consiliului General al Municipiului Bucureşti, a contractului-cadru de închiriere a locuinţelor convenabile si a tarifelor in lei/m.p. şi abrogarea HCGMB nr. 328/2020

Proiectul de act normativ poate fi consultat pe pagina de internet a instituţiei – www.pmb.ro sau la sediul PMB, B-dul Regina Elisabeta nr. 47, sector 5.
link: https://www3.pmb.ro/institutii/cgmb/dezb_publica/proiecte;

Proiectul de act normativ se poate obţine în copie, pe bază de cerere depusă la Registratura P.M.B. în zilele de luni, marţi, joi şi vineri între orele 08.30-16.30, şi în ziua de miercuri, în intervalul orar 8.30-18.30.

Propuneri, sugestii, opinii cu valoare de recomandare privind proiectul de act normativ supus procedurii de transparenţă decizională se pot depune până la data de 25.08.2022:
– prin site-ul www.pmb.ro;
– prin poştă pe adresa P.M.B. – B-dul Regina Elisabeta nr. 47, sector 5 – Directia Asistenţă Tehnică şi Juridică;
– la Centrul de Informare – P.M.B., B-dul Regina Elisabeta, nr. 42, sector 5, în zilele de luni, marţi, joi şi vineri între orele 08.30-16.30, şi în ziua de miercuri, în intervalul orar 8.30-18.30;
– pe e-mail la adresa: relatiipublice@pmb.ro/ proiecte.supuse.dezbateriipublice@pmb.ro.

Direcţia de Presă

Sursa foto Primăria Municipiului Bucureşti