29 noiembrie 2021

Anunţ pentru selecţia celor 5 membri din cadrul Consiliului de Administraţie al Aeroportului Internaţional Sibiu R.A.

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Consiliul Judeţean Sibiu a publicat anunţul pentru selecţia celor 5 membri din cadrul Consiliului de Administraţie al Aeroportului Internaţional Sibiu R.A.

Consiliul Judeţean Sibiu a publicat anunţul privind selecţia a 5 membri care să facă parte din Consiliul de Administraţie al Aeroportului Internaţional Sibiu R.A.. Selecţia constă în depunerea unui dosar de candidatură şi susţinerea unui interviu.

Cei interesaţi să facă parte din Consiliul de Administraţie al Aeroportului Internaţional Sibiu R.A. îşi pot depune dosarele până la data de 31.08.2021, ora 14. După afişarea rezultatului în urma selecţiei dosarelor (07.09.2021), cei admişi vor susţine interviul în perioada 27 – 28 septembrie 2021.

Cele 5 posturi din cadrul Consiliului de Administraţie sunt:
– un reprezentant al Ministerului Finanţelor Publice, absolvent de studii superioare economice sau juridice, cu o experienţă de minim 5 ani în domeniul juridic, economic, contabilitate, audit sau financiar. Acesta va fi numit la propunerea acestei instituţii;
– un reprezentant al autorităţii tutelare, absolvent de studii superioare;
– 3 persoane cu o experienţă de minim de 3 ani, în activitatea de administrare sau de management a unor întreprinderi publice, regii autonome sau societăţii profitabile, inclusiv societăţi din sectorul privat;

Detalii despre calendarul selecţiei membrilor, documentele necesare cuprinse în dosarul de candidatură, condiţiile de participare, precum şi detalii despre criteriile de evaluare a candidaţilor, pot fi consultate pe site-ul Consiliul Judeţean Sibiu: https://www.cjsibiu.ro/wp-content/uploads/2021/07/Anunt-selectie-membri-Consiliu-de-Administratie-aeroport-27-iulie-2021.pdf.

„Aşteptăm ca antreprenori de top din judeţul Sibiu să accepte această provocare. Este nevoie de oameni pregătiţi, cu viziune şi experienţă în domenii cheie pentru repornirea şi dezvoltarea aeroportului, după această perioadă de pandemie. Consiliul Judeţean Sibiu face toate eforturile pentru a aloca fonduri care să sprijine, atât dezvoltarea serviciilor conexe, precum şi companiile care operează curse regulate de la Sibiu”, a declarat preşedinta CJ Sibiu, Daniela Cîmpean.

Misiunea Consiliului de Administraţie este de a asigura condiţii organizaţionale, tehnice şi financiare aferente activităţii conexe ale transportului aerian, în vederea operării Aeroportului Internaţional Sibiu. Acesta trebuie să funcţioneze după următoarele valori: eficienţă, eficacitate, transparenţă, competitivitate, siguranţă, securitate, profesionalism, angajament, responsabilitate şi excelenţă.

Întocmit,
Tania Stroia, Inspector, Serviciul Relaţii Publice, CIC şi Informatică