Publicat: 6 Martie, 2015 - 12:28
Share

'Apa și dezvoltarea sustenabilă' este motto-ul Zilei Mondiale a Apei 2015, conform ONU și UNESCO. În cadrul acestui eveniment de Ziua Mondială a Apei, la data de 23 martie 2015 Administrația Națională 'Apele Române' organizează o expoziție fotografică pe aleea din fața Primăriei Sfântu Gheorghe.

Lucrările vor putea fi trimise până la data de 19 martie 2015 (joi, ora 24).

Condițiile de participare:

— Participarea este deschisă tuturor fotografilor indiferent de vârstă și ocupație.

Lucrările trebuie să includă tematica 'Apa și dezvoltarea sustenabilă'. Detalii tematice pe pagina http://www.unwater.org/worldwaterday/materials/all/en/.

— Se pot înscrie în concurs maxim cinci fotografii.

— Se acceptă fotografii în culori sau alb-negru, în format digital jpg

— Denumirea fișierului unei fotografii urmează o ordine strictă: Numele Prenumele_Domiciliul_ Titlul fotografiei (lb. Română, și maghiară)

Ex. NeaguAdrian_Covasna_Moara_Vízimalom

— Latura mare a fotografiilor trebuie sa fie minimum de 4724 pixel sau dimensiunea de 30 cm x 40 cm, 300 dpi.

— Dimensiunea fișierului unei fotografii nu poate să depășească 10 Mb. Fișierul nu poate depăși 15 Mb. Dacă e necesar, fotografiile vor fi trimise în mai multe e-mailuri. Fotografiile trebuie să fie însoțite de următorul borderou completat: Numele autorului, titlul și descrierea fotografiei (în română, sau în maghiară), Adresa de contact e-mail, domiciliul (localitatea, județul).

— Participantul declară în mod implicit prin înscrierea imaginii în concurs că este deținătorul drepturilor de autor asupra acesteia și își asumă toate consecințele legale în cazul în care se dovedește că nu deține drepturile intelectuale asupra fotografiei.

— Organizatorii își rezervă dreptul de a selecta fotografiile. Decizia juriului este definitivă și incontestabilă.

— Organizatorii asigură printarea gratuită a fotografiilor admise în expoziție, autorii lucrărilor admise vor fi anunțați prin e-mail, respectiv ora și locul deschiderii festive a expoziției, unde se vor decerna și diplomele.

— Participantul permite utilizarea fotografiei sale în scopuri necomerciale pentru mediatizarea expoziției, fără drepturi materiale, cu menționarea numelui autorului pe lucrare. Participantul acceptă în mod implicit prin înscrierea imaginii în concurs, condițiile participării.

Fotografiile vor fi trimise pe adresa de e-mail:  mundusaqua@gmail.com

În ordinea trimisă a fotografiilor, acestea vor fi expuse și pe site-ul Facebook Víz Napja.

Santa Istvan Zsolt