Publicat: 13 Februarie, 2012 - 15:07

O publicaţie profund originală, a cărei utilitate nu mai trebuie demonstrată, este magazinul "Natură şi Sănătate", editat de compania HOFIGAL.

Numărul 30 al publicaţiei, recent apărut, se deschide cu editorialul dipl. ing. chim. ŞTEFAN MANEA, care face o trecere în revistă a evenimentelor care au marcat activitatea companiei în anul care a trecut şi a celor care se profilează la orizontul noului an. De o atenţie deosebită în editorial se bucură exponenţii importantei activităţi de cercetare, care constituie unul dintre domeniile distinctive ale Hofiei.

"Impactul SC AROMAPLANT asupra mediului", "Ameliorarea bolilor reumatice cu ajutorul fitoterapiei", "Psoriazis - o nouă opţiune terapeutică", "Patologia colecistului şi abordarea ei prin intermediul plantelor" - sunt câteva dintre subiectele pe care cititorii le pot aborda în cuprinsul acestui număr.

O menţiune specială este dedicată faptului că recent, revista "Balcanii şi Europa" l-a selecţionat printre laureaţii premiilor sale anuale pentru 2011 pe ing. chim. Ştefan Manea, căruia i-a fost decernat premiul "Vocaţia investitorului de calitate".

Revista HOFIGAL - ian 2012

Doritorii pot obţine publicaţia contactând redacţia, la numărul de telefon 0721 820 776 sau 0721 405 788.