Publicat: 14 August, 2019 - 09:37

Echipa Primăriei Cluj-Napoca invită persoanele dornice să se implice ca voluntari în organizarea şi desfăşurarea Zilelor Clujului, să se înscrie online pentru cea de a 9-a ediţie, care va avea loc în perioada 27-30 septembrie 2019.

An de an, timp de 4 zile, sărbătoarea oraşului aduce o vibraţie aparte comunităţii, reunind mii de clujeni şi turişti la peste 100 de evenimente, care se desfăşoară în timpul festivalului în 30 de locuri din Cluj-Napoca.

Anul trecut, peste 150 de voluntari grozavi au dat culoare şi energie activităţilor dedicate oraşului, pentru ca totul să se desfăşoare conform aşteptărilor şi exigenţelor publicului.

Câteva motive pentru care să ne fii alături la cea de-a XI-a ediţie a Zilelor Clujului:

- Evenimentul este unul de mare amploare, care aduce împreună zeci de mii de oameni, fiind unul dintre marile festivaluri clujene;

- Noi experienţe pentru fiecare în parte în ceea ce priveşte organizarea de evenimente;

- Legarea de noi prietenii şi conexiuni - în fond şi la urma urmei, motto-ul evenimentului este "Creează legături".

Condiţii pentru înscriere:

- să ai 18 ani împliniţi cu cel puţin o zi înainte de eveniment;

- să fii o persoană responsabilă, adaptabilă, implicată şi descurcăreaţă;

- disponibilitate în perioada evenimentului.

IMPORTANT! În câmpul "Domenii de interes pentru voluntariat" trebuie specificat Zilele Clujului.

Înscrierile se pot face până la data de 2 septembrie 2019, iar formularul este disponibil pe pagina de facebook "Zilele Clujului" şi pe website-ul Primăriei Cluj-Napoca - https://primariaclujnapoca.ro/servicii-online/depune-cereri

Formularele sunt disponibile şi la Centrul de Informare pentru Cetăţeni al Primăriei Municipiului Cluj-Napoca, Calea Moţilor nr. 7. De asemenea, acestea pot fi trimise prin email la adresa zileleclujului@primariaclujnapoca.ro sau depuse la Registratura Primăriei, Str. Moţilor nr. 7.

Fiecare aplicaţie va fi însoţită de o poză tip buletin (poza portret).

Despre Zilele Clujului
Devenit un eveniment de referinţă pentru clujeni şi turişti, Zilele Clujului este o sărbătoare a întregii comunităţi. În acelaşi timp, 2019 are o însemnătate istorică profundă pentru o parte dintre cele mai importante instituţii clujene şi, implicit, pentru ceea ce reprezintă municipiul nostru astăzi. Astfel, Zilele Clujului 2019 vor marca, prin temă, evenimente şi acţiuni aparte, aniversarea unor instituţii clujene care au contribuit activ la dezvoltarea oraşului în ultimul secol.

Mai multe informaţii despre festival sunt publicate periodic pe www.primariaclujnapoca.ro şi pagina de Facebook Zilele Clujului.

Biroul Mass-media
Primăria Cluj-Napoca

Tag-uri Institutii: