31 iulie 2021

Apel pentru sprijinirea persoanelor afectate de inundaţii

Distribuie pe rețelele tale sociale:

În ciuda consecinţelor din ce în ce mai însemnate ale inundaţiilor, alunecărilor de teren, furtunilor şi altor dezastre naturale, noi vom rămâne alături de oamenii aflaţi în situaţii de risc. În trecut, acum şi pe viitor, Filiala de Cruce Roşie Dâmboviţa înfruntă provocările vremurilor pentru a ajuta cele mai vulnerabile persoane. Şi de acum înainte vom deservi umanitatea prin ajutorul pe care îl oferim comunităţilor în situaţii dificile.

Pe această cale facem un APEL DE SUFLET pentru a ne sprijini cu donaţii în sume de bani, produse igienico-sanitare sau alimente neperisabile ce vor fi distribuite în special persoanelor afectate de inundaţii din judeţul Alba sau alte comunităţi afectate din ţară.

Sumele de bani pot fi virate în contul nostru RO 97RNCB0128045434200001 BCR Târgovişte, cu menţiunea ajutor pentru inundaţii iar produsele igienico-sanitare sau alimentare pot fi aduse la sediul nostru din Târgovişte Str. A. I. Cuza Nr.1.

Mulţumim tuturor celor care au fost alături de Crucea Roşie şi îi invităm să rămână alături de noi, pentru a scrie împreună noi pagini în istoria celei mai vechi şi prestigioase organizaţii umanitare din România!

FII VOLUNTAR, FII CRUCEA ROŞIE!

PREŞEDINTE,
Ionuţ Ghibanu

DIRECTOR,
Raul Pavelescu