Publicat: 8 Iulie, 2012 - 13:47

Intesa Sanpaolo Group a dezvoltat o noua aplicaţie pentru desktop şi telefoane mobile de tip smatphone, Intesa Sanpaolo Group ATM Locator, ce include un set de facilităţi special concepute pentru a ajuta clienţii să identifice cât mai uşor cel mai apropiat ATM din întreaga reţea de bancomate a bancilor din cadrul grupului.

Aplicaţia Intesa Sanpaolo Group ATM Locator poate fi descărcată gratuit de pe toate site-urile băncilor ce fac parte din Intesa Sanpaolo Group. ATM Locator este disponibil pentru sistemele desktop şi tableta, dar şi pentru orice smartphone-uri cu iTunes şi Android.

“Dincolo de tradiţionala unitate bancară, Internet-ul, smartphone-ul şi ATM-ul sunt acum canale de comunicare şi distribuţie majore ce asigură o abordare nouă, proactivă în interacţiunea cu clienţii. Noi canale electronice tind să le înlocuiască pe cele tradiţionale, iar telefoanele de tip smartphone sunt un instrument direct, de comunicare continuă şi bilaterală între companii şi clienţi. Intesa Sanpaolo susţine inovaţia şi îşi adaptează oferta la noile tehnologii şi realităţi din piaţă”, a declarat Ezio Salvai, CEO Intesa Sanpaolo Bank Romania.

Clienţii au astfel posibilitatea de a găsi rapid cel mai apropiat bancomat din cele 9.000 de ATM-uri ale Intesa Sanpaolo din 12 ţări, prin intermediul a 3 optiuni diferite de cautare:
• găseste cel mai apropiat ATM
• căutare după locaţie specifică sau locaţii multiple
• geolocalizare

Aplicaţia este disponibilă în 3 alfabete (latin, chirilic, şi arab) şi în 13 limbi, inclusiv română, italiană şi engleză. În plus, sunt oferite şi informaţii suplimentare despre functionalităţile ATM-urilor, iar clientul  poate alege din lista de oraşe şi poate salva opţiunea în baza de date.
 
Cu o istorie de peste 400 de ani, Grupul Intesa Sanpaolo este unul dintre cele mai importante grupuri bancare internaţionale, lideri în Europa, ce oferă servicii pentru aproape 20 milioane de clienţi. Grupul are o prezenţă selectivă în Europa Centrală şi de Est, în Orientul Mijlociu şi în Africa de Nord, cu peste 1.600 de filiale aparţinând subsidiarelor Intesa Sanpaolo, ce oferă servicii bancare pentru persoane fizice şi companii în 12 ţări.