25 iunie 2022

Aproape 100 de donatori în prima zi a campaniei „Donăm împreună, UBB dă startul!”

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Aproape 100 de clujeni au donat sânge luni, 23 mai 2022, în prima zi a campaniei de donare de sânge „Donăm împreună, UBB dă startul!”, iniţiată de Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca.

Donatorii s-au prezentat la Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Cluj încă din momentul deschiderii acestuia, fiind aşteptaţi de studenţii voluntari ai UBB, care le-au oferit informaţii despre procesul de donare.

Campania iniţiată de UBB îşi doreşte să fie mai mult decât un eveniment punctual, obiectivul major al acesteia fiind acela de a crea un comportament constant, consecvent în ceea ce priveşte donarea de sânge.

În acest sens, pe lângă campania propriu-zisă de donare, care are loc în perioada 23-26 mai 2022, studenţii voluntari ai UBB au organizat o campanie de informare cu privire la fenomenul donării, la beneficiile acestei acţiuni şi la nevoia acută de sânge cu care se confruntă spitalele româneşti.

Ajunsă la cea de-a noua ediţie, campania se va derula timp de 4 zile, de luni până joi, în intervalul orar 7.30-13.00, la sediul Centrului Regional de Transfuzie Cluj (str. Nicolae Bălcescu nr.18). Persoanele care doresc să doneze pot alege ziua şi ora pentru care optează şi se pot înscrie accesând formularul disponibil aici.

Campania este organizată cu sprijinul Marty Restaurants şi La Casa.

Direcţia Comunicare şi PR a UBB