Publicat: 23 Octombrie, 2019 - 10:38

Poliţiştii de frontieră din cadrul Grupului de Nave Constanţa au depistat, în zona de competenţă, cinci cetăţeni români care transportau, cu o autoutilitară, aproximativ 200 kilograme de peşte, fără documente legale.

În data de 22.10.2019, poliţiştii de frontieră din cadrul Grupului de Nave Constanţa, acţionând în baza unei informaţii, au oprit pentru control, în zona Chituc, judeţul Constanţa, o autoutilitară înmatriculată în România, în care se aflau cinci cetăţeni români, cu vârste cuprinse între 42 şi 63 de ani, domiciliaţi pe raza judeţului Constanţa.

În urma controlului efectuat asupra autoutilitarei, poliţiştii de frontieră au descoperit în habitaclul acesteia, cantitatea de 196 kilograme peşte, diferite specii, pentru care persoanele în cauză nu deţineau documente legale.

Întreaga cantitate de peşte a fost predată unei societăţi comerciale de profil, conform procedurilor legale, iar poliţiştii de frontieră fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinere şi transport fără documente legale a peştelui, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.Comunicat de presă - Garda de Coastă

Tag-uri Institutii: