Publicat: 5 Decembrie, 2018 - 12:40

Poliţiştii de frontieră români şi bulgari au descoperit în P.T.F. comun Silistra - Ostrov aproximativ 600 grame bijuterii din metal galben, susceptibile a fi din aur şi fără documente legale, care urmau să fie introduse ilegal în ţară.

În data de 05.12.2018, în jurul orei 05.30, la P.T.F. comun Silistra - Ostrov, judeţul Constanţa, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de intrare în ţară, cetăţeanul turc P.E., în vârstă de 52 de ani, care conducea un camion, înmatriculat în România.

Echipa comună de control, formată din poliţişti de frontieră români şi bulgari, a procedat la verificarea mijlocului de transport şi a descoperit, în cabina camionului, două pachete în care se aflau aproximativ 600 de grame bijuterii din metal galben, susceptibile a fi din aur.

Şoferul a declarat că a achiziţionat bijuteriile din Turcia, pentru uz personal, fără a deţine documente de provenienţă pentru bunurile transportate. 

În baza acordului româno - bulgar, cazul a fost preluat de către autorităţile de frontieră din R. Bulgaria, în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun. Comunicat de presă - Garda de Coastă

Tag-uri Institutii: