Publicat: 26 Iulie, 2017 - 11:15
Share

 Dintre „telegramele” actualității, una se despride și delimitează limpede zona de (in)acțiune guvernamentală.

Publicat: 24 Iulie, 2017 - 21:15
Share

Colegul Sorin Roșca Stănescu indică două „afaceri” la nivel înalt trase la indigo: achiziționarea de avioane F16 (second hand) de la portughezi, în urma insistențelor lui Traian Băsescu și proiectata achiziție de rachete Patriot în urma demersului consistent al lui Klaus Iohannis, urmare a unor aranjamente personale cu Trump.

Publicat: 21 Iulie, 2017 - 10:31
Share

Se pare că războiul DNA cu Mafia a ajuns în faza „pe viață și pe moarte” .Altminteri nu se explică mijloacele extraconstituționale și extraregulamentare la care recurge șefa DNA pentru a-și continua lupta și pentru a-și păstra scaunul...Vă invit, ca deobicei, la un nou slalom printre „telegramele” actualității.

Publicat: 19 Iulie, 2017 - 10:53
Share

Așteptată cu nerăbdare, de unii, cu teamă de alții, decizia de câteva ori amînată a judecătorilor în de acum celebrul dosar ICA a generat deja ample și docte comentarii. Este principala „telegramă” a zilei.

Publicat: 14 Iulie, 2017 - 10:53
Share

În absența unui referendum (oare nu așa ar fi normal să se procedeze atunci când se angajează cheltuieli publice de o asemenea amploare? Ca să nu mai vorbim despre implicațiile geopolitice...) hai să ne prefacem că suntem de acord cu lista de cumpărături a președintelui Iohannis. Și să încercăm să întrezărim implicațiile - în cursul unui zig-zag printre „telegramele” zilei...

Publicat: 6 Iulie, 2017 - 11:24
Share

Revenirea caniculei coincide cu creșterea temperaturii la DNA. Aceasta se apropie de punctul de fierbere, dând fierbințeli cuplului Kovesi-Lazăr care, pe fondul declanșării unei evaluări delicate, este nevoit să facă față unor tentative de răzmeriță, din partea unor procurori care cred că au tăcut destul. Să trecem, ca deobicei, în revistă „telegramele” zilei.

Publicat: 3 Iulie, 2017 - 23:36
Share

Prima săptămână a noului guvern a început sub semnul intemperiilor - naturale și ...politice. Să dăm curs celor mai importante „telegrame” ale zilei:

Publicat: 1 Iulie, 2017 - 11:07
Share

Vă propun un nou raliu informațional printre „telegramele” sfârșitului de săptămână: