7 octombrie 2022

Argumentele diktatului

Close up desaturated color image depicting a sad, depressed-looking woman in her 30s, and of caucasian ethnicity, looking of a rain-soaked window with her hands pressed to the glass. The image was taken during the Covid-19 pandemic during lockdown, and the image illustrates a mental health concept, as well as a domestic abuse concept. Room for copy space.

Distribuie pe rețelele tale sociale:
Nu credeam ca voi auzi in tarile democratice, daca mai sunt aşa, afirmaţiile cele mai nedemocratice, în incercarea disperata de a impune dictatura. Nu conteaza ca afirmaţiile sfideaza logica elementara, speranţa este să se atinga scopul.
 Sa le luam pe rind; Macron; libertatea ta poate sa mearga pina la a nu o afecta pe a mea. Corect. Apoi vine afirmaţia halucinanta, tu care nu te vaccinezi, ma pui pe mine în pericol, care m-am vaccinat. Serios ? Pai, nu spuneţi voi ca cei vaccinaţi sunt protejaţi ? ŞI chiar daca s-ar îmbolnavi, fac forme uşoare ! Atunci cum va pune cineva în pericol ? In plus, se demonstreaza în fiecare zi ca cei vaccinaţi se îmbolnavesc în proporţie cel puţin dubla fata de nevaccinaţi şi pot face inclusiv forme grave. Mai mult, îi pot contamina pe vaccinaţi şi nevaccinaţi deopotriva. Atunci, care e adevarul, domnule Macron ? Cine pune în pericol pe cine ? Altul, Draghi, care cu afirmaţii de acelaşi tip, la care s-a adaugat şi inepţia cu paşaportul de vaccinat care  inseamna  „libertate economica”, a scos Italia în strada. Sa nu uitam cine e domnul Draghi, unul din vinovaţii pentru criza financiara din America anilor 2008/9 şi a multor rele facute la banca europeana împotriva unor ţari. Domnul Draghi, se pare ca a fost paraşutat acum, cu ajutor politic de la neomarxişti, ca sa distruga turismul italian. Şi exemplele pot continua cu Australia, Anglia (unde primul ministru trebuie urgent schimbat) şi în alte locuri. În 3 sferturi de planeta nu se întîmpla nimic, iar chinezilor pare a le fi bine merci!
E suficient deci sa arunci o privire obiectiva ca sa realizezi ca aici nu e vorba despre grija pentru viaţa oamenilor, ci grija de a te afla cu orice pret la putere, inclusiv cu ajutorul diktatului. Nu poţi sa nu te întrebi cine le-a dat acestor oameni dreptul de a dispune arbitrar de vieţile celorlalţi, cînd ei au fost votaţi (unii ca Draghi nici macar asta), ca sa aduca mai binele pentru cetaţeni şi sa-i apere, nu sa impuna soluţii fara argumente, care fac mai mult rau decît bine. Se pare, însa, ca şi oamenii au uitat, iar mulţi, sub imperiul fricii (frica te impiedica intotdeauna sa gîndeşti logic), sunt gata sa se supuna unor dictatori, uitînd ca stapinii sunt, de fapt, ei!
O ultima constatare ar fi ca oamenii nu se opun pur şi simplu vaccinului, ci lipsei de argumente. Comuniştii nu procedau aşa. Comuniştii cel puţin transmiteau siguranţa, iar vaccinurile de atunci protejau vreme de mulţi ani şi nu erau impuse celor care aveau un impediment de a le lua. Oamenii se mai opun şi pentru faptul ca au vazut înca de la „vaccinul” antigripal, ca, daca te protejeaza o face pentru puţina vreme şi trebuie sa te tot vaccinezi. In plus, se mai opun coktailurilor de vaccinuri, cu evidenta logica aş zice. Tu ai nevoie de un vaccin sau chiar de mai multe, ar fi normal sa le iei pe rînd într-un interval de timp şi cu cinci şase de odata aşa cum sunt ele amestecate de multinaţionalele farmaceutice, iar daca se întîmpla ceva nu ştii de la ce. Si se mai opun politicii diktatului de tipul, ce daca nu poţi face vaccin, noi vrem sa-l faci şi ce daca mori, doar suntem şi aşa prea mulţi pe planeta. Şi oricum cei care le produc nu raspund pentru ce paţeşti. Se pare ca oamenii, incet incet au început sa înţeleaga şi au trecut la autoaparare.
Ciprian Pop