Blogul lui m.andronic

Viața și fericirea noastră (VI)

Share

 Am decis să continui dialogul cu Rebecca, fiica mea, care în curând îşi va sărbători MAJORATUL!

            După ce am îndemnat-o să-şi înceapă fiecare zi, care vine cu bune şi cu rele, stând de vorbă cu Bunul Dumnezeu, exact aşa cum şi eu o fac, ea m-a întrebat: Dar, tati, de ce oare este plină lumea de oameni care ne strică existenţa, care nu trăiesc decât în ură şi răzbunare, fără milă, fără religie, fără reguli şi coordonate de viaţă normală şi civilizată?

Spilcuitul vrea sînge pe pereți

Share

Una dintre cele mai grețoase prezențe politice, spilcuitul Rareș Bogdan de la PNL, un soi de vicepreședinte trompetă, de organizator de evenimente și trimis să hămăie către adversari, a ieșit la rampă cu o nouă declarație politică. ”Parchetele sunt prea timorate în fața clasei politice și administrative”. Noua idee transpirată de scăfîrlia celui mai fals personaj țupăitor prin politică este menită a ne spune că anticorupția a rămas vie în PNL, iar unul dintre cei mai viteji combatanți este gata să acuze și împotriva propriului partid.

Deficit bugetar de 8,6%

Share

Intelegeti acum de ce alegerile trebuie să aibă loc pană la sfarsitul anului?

Vă aduceti aminte, am prevăzut că deficitul bugetar de anul acesta va ajunge la 9%. Guvernul Iohannis/Orban a anuntat ieri că, după rectificare, deficitul pe 2020 va ajunge la 8,6%. Si intelegeti acum de ce alegerile trebuie sa aibă loc pană la sfarsitul anului?

Ce se petrece cu NATO?

Share

Se zice că nimic nu consolidează mai mult o coaliție decât un bun inamic comun. Se mai zice că inamicul dinăuntrul cetății este mai periculos decât cel din afară. Evenimente relativ recente arată că sfidările externe sunt pentru aliații NATO mai puțin periculoase decât dezbinarea internă. Și asta tocmai când România și-a pus în coșul NATO toate atuurile și toate speranțele securității sale naționale.

SINGURI DACĂ SE POATE; ÎMPREUNĂ DACĂ ESTE INEVITABIL!”

Lecturi de weekend: Capitala sub ocupația dușmanului 1916 –1918

Share

Constantin Bacalbașa (1856 - 1935) a fost un cunoscut ziarist, memorialist și om politic român, a fondat mai multe ziare și reviste, a fost președinte al Sindicatelor Ziariști

Pagini

Subscribe to RSS - Blogul lui m.andronic