Crăciun în arest: încadrările juridice ale rețelei de șpăgari de la Suceava

Share

Magistraţii suceveni au emis vineri, 27 noiembrie, mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele a 14 persoane care făceau parte din reţeaua traficanților de permise auto din Suceava. Vor face Crăciunul după gratii: 

Radu Ionuţ Obreja, şef al Compartimentului Regim Permise de Conducere şi Examinări din cadrul SPCRPCÎV Suceava, pentru comiterea infracţiunilor de: - constituire a unui grup infracţional organizat (2 fapte), - folosirea, în orice mod, direct sau indirect, de informaţii ce nu sunt destinate publicităţii ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informaţii, în scopul obţinerii pentru sine sau pentru altul de bani, bunuri ori alte foloase necuvenite, - luare de mită (4 fapte), - dare de mită, - spălare a banilor.

Mihail Martin, ofiţer de poliţie judiciară în cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie – Serviciul Judeţean Anticorupţie Suceava, pentru comiterea infracţiunilor de: - folosirea, în orice mod, direct sau indirect, de informaţii ce nu sunt destinate publicităţii ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informaţii, în scopul obţinerii pentru sine sau pentru altul de bani, bunuri ori alte foloase necuvenite, în formă continuată, - favorizarea făptuitorului, - luare de mită, - acces ilegal la un sistem informatic.

Cristian Blîndu, ofiţer de poliţie în cadrul SPCRPCÎV Suceava, Compartimentul Regim Permise de Conducere şi Examinări, pentru comiterea infracţiunilor de: - constituire a unui grup infracţional organizat, - spălare a banilor.

Paul Alexandru Butnariu, personal contractul în cadrul SPCRPCÎV Suceava, pentru comiterea infracţiunilor de: - constituire a unui grup infracţional organizat, - luare de mită (2 fapte).

Nicolae-Cezar Macoviciuc, agent de poliţie şi examinator în cadrul SPCRPCÎV Suceava, Compartimentul Regim Permise de Conducere şi Examinări, pentru comiterea infracţiunilor de: - constituire a unui grup infracţional organizat, - spălare a banilor.

Iulian-Florin Mihăiescu, agent de poliţie şi examinator în cadrul SPCRPCÎV Suceava, Compartimentul Regim Permise de Conducere şi Examinări, pentru comiterea infracţiunilor de: - constituire a unui grup infracţional organizat, - luare de mită (2 fapte), - spălare a banilor.

Leon-Ionuţ Mihăiescu, agent de poliţie şi examinator în cadrul SPCRPCÎV Suceava, Compartimentul Regim Permise de Conducere şi Examinări, pentru comiterea infracţiunilor de: - constituire a unui grup infracţional organizat, - luare de mită (2 fapte).

Anamaria Pascal, agent de poliţie şi examinator în cadrul SPCRPCÎV Suceava, Compartimentul Regim Permise de Conducere şi Examinări, pentru comiterea infracţiunilor de: - constituire a unui grup infracţional organizat, - luare de mită.

Gheorghe Ionel Perijoc, agent de poliţie în cadrul MAI – Direcţia Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor, pentru comiterea infracţiunilor de: - constituire a unui grup infracţional organizat(2 fapte), - complicitate la luare de mită (6 fapte).

Persoană fizică, instructor auto autorizat şi administrator al unei şcoli de şoferi, pentru comiterea infracţiunilor de: - constituire a unui grup infracţional organizat, - complicitate la luare de mită (3 fapte).

Persoană fizică, pentru comiterea infracţiunilor de: - constituire a unui grup infracţional organizat (2 fapte), - complicitate la luare de mită (5 fapte).

Persoană fizică, instructor auto autorizat, pentru comiterea infracţiunilor de: - constituire a unui grup infracţional organizat (2 fapte), - complicitate la luare de mită (2 fapte).

Persoană fizică, pentru comiterea a două infracţiuni de spălare a banilor. Persoană fizică, pentru comiterea infracţiunilor de: - constituire a unui grup infracţional organizat, - complicitate la luare de mită.

 

Tag-uri Nume: