Galeria SENSO, la Târgul PAPER POSITIONS din Basel cu expoziția #fastfood a Anei Ștefania Andronic

Share
Lucrările artistei din România s-au bucurat de un binemeritat succes
BUZU și ANCA VLAD

Pe 12 iunie s-a deschis Târgul Internațional de Artă # Paper Positions de la Basel, Elveția, în cadrul căruia Galeria SENSO din România prezintă lucrările din ciclul #fast food ale artistei Ana Ștefania Andronic BUZU. Aceste creații ”ce propun un decorativism complex, impregnat de simboluri şi sugestii grafice” au fost expuse la începutul acestui an  (4 - 31 ianuarie) și în Austria, la Five Plus Art Gallery din Viena.

Expoziția este susținută de FILDAS Art şi Catena Grup prin Programul CATENA pentru ARTĂ.

Cu această ocazie a fost prezentat albumul de artă #fast food ce conţine lucrări ale artistei, editat de FILDAS Art în limbile engleză și germană. 

În acest an cele mai importante galerii de artă cu programe speciale de grafică din lume și-au dat întâlnire la Basel, în cadrul manifestării Paper Positions găzduită de Ackermannshof, un splendid complex de clădiri datând din secolul XIII, situat în centrul vechi al orașului. Paper Positions este cel mai important târg de artă ce se desfășoară în cadrul Basel Art Week. Alături de Galeria SENSO din București participă în acest an galerii din Germania, Italia,Marea Britanie, Belgia,  Austria, Franța și SUA.

Expoziția, la care artista a fost prezentă, a fost vizitată de Anca Vlad, Președinte de Onoare al Asociației Femeilor Creatoare în Arta Plastică și Președinte al Fundației FILDAS Art.

https://www.paperpositions.com/en/basel/exhibitors/

https://www.paperpositions.com/en/galleries/senso-art-gallery/

Anul trecut 95.000 de persoane au vizitat # Paper Positions de la  Berlin, Basel și Munchen, unde au participat artişti din o sută de ţări. Un număr de 290 de galerii provenind din 35 de ţări au expus operele a peste 4.000 de artişti şi reprezentanţi din peste 300 de muzee şi instituţii culturale. au vizitat expoziţia.

Localizare: 

Geolocation is 47.5697871, 7.583041800000046

Tag-uri Institutii:

Tag-uri Geo: