Maior amenință că va veni vremea când va vorbi și el

Share
„Chiar daca unora nu le va face placere acest lucru”

Ambasadorul Romaniei la Washington, George Maior, spune ca exista o campanie de stiri false impotriva sa si afirmatii conform carora ar coordona anumite miscari politice si pe care le respinge, insa, categoric.

Nu a reactionat pana acum la toate aceste acuzatii, pentru ca nu avea de ce sa faca asta, in calitatea sa de ambasador, insa la un moment dat va raspunde la ele, chiar daca unora nu le va face placere acest lucru.

Intrebat, intr-un interviu acordat Digi24, de ce numele sau este atat de des amintit in declaratiile din spatiul public, George Maior a spus ca poate este considerat "interesant" pentru ca exista o anumita perceptie ca ar putea coordona de la Washington anumite miscari politice. Maior a spus ca in ultima vreme exista o campanie de stiri false impotriva sa.

"Poate sunt un pic mai interesant, poate exista o anumita perceptie ca as putea sa coordonez de la Washington noi miscari politice, sa influentez anumite tendinte politice. Sunt lucruri false. Este o campanie recurenta de stiri false, analize fragmentate care vor sa proiecteze o anumita imagine", a declarat George Maior.

"Va veni o vreme, si nu cred ca o sa le faca placere unora, cand voi putea reactiona mai mult. Ca sa se linisteasca, nu am nicio intentie politica, nu fac actiuni subterane, supraterane, subtext, de tip politic, media etc. Eu imi vad de treaba".

Tag-uri Nume:

Tag-uri Institutii:

Tag-uri Geo: