Opera Naţională Bucureşti prezintă "Tosca" şi "Lacul Lebedelor" în cadrul Seri de Operă Online

Share

Opera Naţională Bucureşti transmite în cadrul Seri de Operă Online spectacolele "Tosca" de de Giacomo Puccini şi "Lacul Lebedelor" de Piotr Ilici Ceaikovski.

Astfel, luni, 30 martie, ora 18:30 veţi putea urmări înregistrarea spectacolului "Tosca" de de Giacomo Puccini, în regia, decorul, costumele şi light design-ul lui Mario De Carlo, eveniment din 30 martie 2019.

Joi, 2 aprilie, ora 18:30 vom difuza spectacolul de balet "Lacul Lebedelor" de Piotr Ilici Ceaikovski, în regia şi coregrafia lui Gheorghe Iancu, eveniment din 17 noiembrie 2016, urmând ca în fiecare săptămână să aducem în casele publicului iubitor al artei lirice spectacole din repertoriul Operei Naţionale Bucureşti.

Prima scenă lirică a ţării vine în întâmpinarea iubitorilor de operă cu spectacole difuzate online, în fiecare zi de luni şi joi a săptămânii. Ne dorim pe această cale, ca în această perioadă de grea încercare pentru toată lumea, să fim mai aprope unii de ceilalţi prin muzică şi cultură, pe care le susţinem necondiţionat.

Înregistrările vor fi disponibile pe pagina oficială de Facebook a instituţiei, cât şi în link-ul www.operanb.ro/operaonline, fiind accesibile publicului pe durata difuzării spectacolului.
 

Tag-uri Institutii: