Opera Naţională Bucureşti redeschide publicului Sala Mare de spectacole cu trei titluri celebre din repertoriul universal

Share

Opera Naţională Bucureşti aduce în atenţia publicului spectator în această săptămână trei spectacole din repertoriul universal în Sala Mare de spectacole.

Vineri, 16 octombrie, începând cu ora 19:00, vă aşteptăm la spectacolul "Otello" (selecţiuni) de Giuseppe Verdi, în regia lui Giancarlo del Monaco. La pupitrul dirijoral se va afla maestrul Tiberiu Soare.

De-a lungul secolelor, "Otello" s-a dovedit a fi o capodoperă care s-a evidenţiat nu doar prin simbolurile filosofice, ci şi prin trăirile tulburătoare şi puternice ale personajelor, din punct de vedere teatral.

Sâmbătă, 17 octombrie, începând cu ora 19:00, Opera Naţională Bucureşti prezintă "Carmen" - Operă în concert (fragmente) de Georges Bizet, în conceptul regizoral al lui Ştefan Neagrău. La pupitrul dirijoral se va afla maestrul Vlad Conta.

Muzicologii au catalogat-o uneori drept cea mai bună operă compusă vreodată în Franţa, iar după introducerea ei în Rusia, Ceaikovski a prezis că în zece ani va fi cea mai populară lucrare de operă din lume.

Duminică, 18 octombrie, începând cu ora 19:00, vă propunem spectacolul "Nabucco" (selecţiuni) de Giuseppe Verdi, în regia lui Hero Lupescu. La pupitrul dirijoral se va afla maestrul Vlad Conta.

Spectacolul "Nabucco" de Giuseppe Verdi este una dintre cele mai longevive creaţii din istoria Operei Naţionale Bucureşti.

Vă aşteptăm cu drag în Sala Mare de spectacole a primei scene lirice a ţării să ne bucurăm împreună de momente pline de emoţie ale celor mai îndrăgite poveşti de operă şi balet ale Stagiunii 2020-2021.

Pentru a ne bucura în siguranţă de fiecare eveniment, sala de spectacole va putea primi un număr redus de spectatori, iar reprezentaţiile vor avea o durată mai scurtă, conform normelor oficiale în vigoare.

Biletele se pot achiziţiona online: http://tickets.operanb.ro/ şi de la Casa de Bilete a Operei Naţionale Bucureşti.

Regulamentul spectacolelor poate fi consultat în acest link: https://rb.gy/e0qktg.

Sponsor oficial: Enel România

Sponsori: Aqua Carpatica, Zarea

Parteneri: Sansha

Tag-uri Institutii: