Peste 180 de români, blocaţi de sâmbătă pe aeroportul Luton din Londra! 

Share

Zeci de români sunt blocaţi pe aeroportul londonez Luton după ce două curse către Cluj au fost anulate sâmbătă şi duminică.

Mai mult de 180 de persoane, care ar fi trebuit să decoleze sâmbătă, respectiv duminică, au rămas blocate pe aeroportul Luton din Londra, după ce două curse aeriene au fost anulate din cauza vremii.  Erau programate să decoleze de pe aeroportul Luton spre Cluj sâmbătă seară şi, respectiv, duminică.  Un pasager a declarat că în prima seară compania aeriană a oferit cazare şi transport spre hotel, dar după anularea celei de-a doua curse de duminică, pasagerii nu au mai primit decât un voucher de 20 de lire.

Unii dintre pasageri au renunţat să aştepte rezolvarea situaţiei şi şi-au cumpărtat bilete de la alte companii. 

Şi cursa de duminică dimineaţă, de la ora 7.40 a fost amânată din cauza zăpezii. Deşi avionul ar fi trebuit să decoleze ieri, nu a plecat nici până acum.  

Pasagerii sunt nemulţumiţi de faptul că nimeni nu le oferă informaţii concrete legate de zborurile lor: „Primul zbor anulat a fost cel de sâmbătă seara de la ora 20.00. Al doilea, cel de duminică de la ora 12.30. Duminică după-amiază a sosit o singură aeronavă, şi cred că şi-au dat seama că nu încap pasagerii din două aeronave şi până la urmă n-a mai plecat nimeni. Acum se pare că au sosit două aeronave, ne dau bilete noi, dar nu e nimeni să ne explice la ce oră vom pleca, e o incertitudine foarte mare“, a mai explicat pasagerul.

Tag-uri Geo: