Previziune pentru luna septembrie

Share

Atingem vârful anului 2020: septembrie. Septembrie va fi cea mai aglomerată, cea mai ciudată și cea mai inexplicabilă lună din 2020.

Poate vi se pare că cel mai incredibil lucru care s-ar putea întâmpla s-a întâmplat deja și nu mai puteți fi surprins de nimic.

Dar toate evenimentele cele mai interesante și remarcabile din acest an vor avea loc în septembrie. Spațiu foarte energic, intuitiv și impetuos.

Vom trece printr-o perioadă dintre cele mai neașteptate evenimente din acest an.

Septembrie aduce energii de forță creatoare, energia realizării, care sunt neobișnuite în potențialul lor.

Sunt energii de tranziție la noi niveluri - de inspirație, noi circumstanțe, noi perspective, idei și oportunități de a realiza potențialele inerente acestora.

În septembrie, va apărea tot ceea ce ne-a pregătit acest an neobișnuit, depășind toate posibilitățile și toate fanteziile pe care o persoană le poate imagina: lumea și evenimentele te vor surprinde cu adevărat.

Cel mai probabil va fi foarte deranjant pentru mulți, pentru alții va fi foarte vesel și pentru toți, fără excepție, va fi ciudat și imprevizibil.

Vor fi multe schimbări, în bine.

Dar nu pe cele pe care le așteptăm sau le asumăm cu gândirea noastră logică.

 Aceasta va fi cea mai incredibilă și diferită perioadă din tot ceea ce oamenii au experimentat în istoria sa.

Se pare că ceva se acumulează de-a lungul anilor și nu își găsește soluția, și apoi dintr-o dată - cumva de la sine, și în mod neașteptat, se rezolvă rapid.

În august, a început dezvoltarea neînfrânată a expansiunii, o ieșire dintr-o stare de stagnare. Aceasta este o pierdere de stabilitate, o tranziție la un nou nivel.

Dar factorul restrictiv au fost energiile lui Saturn - o compresie puternică.

Saturn nu este acțiune, Saturn este cauza acțiunii!

Saturn organizează viața - aduce energii de purificare, eliberare de cele vechi, pentru o concentrare mentală asupra modului în care evenimentele ar trebui să se dezvolte în etapa următoare.

Și întotdeauna obținem ceea de ce ne temem cel mai mult ...

Septembrie schimbă totul: acesta este punctul de spațiu pe care oamenii religioși îl definesc drept drept și păcătoși în stânga; „lumea se va răsturna”.

Virusul este, de asemenea, o formă de dezvoltare și tranziție la un nou nivel al corpului. Aceasta se numește mutație.
Oamenii mută și devin mai capabili să trăiască în noi condiții de spațiu / sau în corp.

Mutația este o schimbare a proprietăților unui organism, o adaptare la modificările condițiilor externe.

Virușii, care se găsesc în cantități mari în corpul uman, mutează, iar oamenii mută cu viruși, dobândind noi proprietăți și calități ale unui organism capabil să trăiască în condiții noi.

Cei care nu pot face tranziția sunt obligați să plece.

Dacă o persoană nu acceptă modificările, intern nu este pregătită pentru noi condiții, atunci corpul său slăbește, se îmbolnăvește grav și pleacă.

Cei care sunt pregătiți pentru tranziție sunt capabili să transmute bolile virale destul de ușor.

Coronavirusul ne-a arătat toate acestea în mod clar, indiferent ce părere avem despre el.

Totul va fi reconstruit și adaptat noilor condiții de viață: proiectele au încă o formă holografică subtilă și se vor manifesta în materie în octombrie anul curent și va începe să se manifeste ceva mai global ...

Acum totul este ca un miracol, ca o providență divină. Vom observa evenimente neașteptate, în cursul normal al lucrurilor, răsuciri impresionante - pentru a aduce noi forme de viață.

Evenimentele neașteptate vor conține soluții la probleme complexe și până acum insolubile, circumstanțele limitative ale vieții noastre vor fi neutralizate.

Totul va fi literalmente măturat.

În septembrie, am părăsit dezvoltarea liniară a evenimentelor și am intrat în starea spațiului ciclic, cu expansiune dinamică. Aceasta este o perioadă de imprevizibilitate totală.
 Nu am fost niciodată la acest nivel.

Are sens doar să te relaxezi, să accepți și să ai convingerea fermă că totul este în bine, concentrându-te asupra Binelui.

Ieșiți din starea de separare și gândiți global, în ritmurile unui singur Spirit.

Este important să ne amintim în septembrie că direcția energiei voastre nu ar trebui să fie determinată de probleme, ci de oportunități și perspective.

Nu trebuie să treci de la ceva, ci la ceva.

Este necesar să vă direcționați corect atenția de la negativ la pozitiv, deoarece pe fundalul tuturor acestor tendințe complexe din spațiul cosmic,

 subiectele autorealizării, revelării și manifestării potențialelor voastre vor deveni relevante, definindu-vă valorile și calea viitoare.

În septembrie, în viața fiecăruia dintre noi, poate exista o revoluție, o lovitură de stat, un anumit tip de activitate activă, un anumit tip de proces activ. Energiile spațiului ne vor împinge spre asta - pentru aspirațiile Sufletelor noastre.

Trecutul cu care toată lumea este obișnuită va dispărea în fața ochilor noștri.

Vibrațiile Pământului se schimbă vizibil.

Axa Pământului s-a schimbat și demonstrează deja acest lucru în mod semnificativ.

Ecuatorul s-a schimbat semnificativ.

Dar suntem prea distrasi pentru a ne da seama ...

În consecință, toată lumea pare, de asemenea, să fie un pic nebună...

 Acest lucru este deja mult mai puternic decât schimbările climatice.

Oamenii își creează condiții în care devine inconfortabil și uneori chiar insuportabil să trăiești.

Orice lucru care împiedică sau nu se potrivește cu acesta va fi eliminat de viață ca un obstacol.
Universul Recunoștinței

(https://t.me/joinchat/IUo8dk5w21DVijGC_j_Gkw)

PACEA ÎNCEPE CU MINE ...Guerreiro da Luz

Tag-uri Nume: