Special 1

Luni, 30 Noiembrie, 2020 - 00:00

Cetățeanul român – unul dintre cei mai săraci și mai furați cetățeni ai Uniunii Europene – îi plătește salariul celui mai bogat magistrat al Uniunii Europene.

Apoi, îl pensionează anticipat, cu 10-15 ani înainte de a ieși el însuși la pensie, și îl plătește cu și mai mulți bani decât îl plătea în perioada activă. 

Aceasta este, în rezumat, relația financiară dintre contribuabilii României și reprezentanții celei de-a treia puteri în stat a României.

Și acesta este, pe scurt, mecanismul de funcționare a celebrei pensii speciale din magistratură. 

O pensie care, în termeni efectivi, este de aproape 30 de ori mai mare decât pensia medie din sistemul public de pensii. 

Și o pensie în contul căreia, în ultimii 10 ani, cetățenii români au virat o sumă de bani cu care s-ar fi putut construi clădirile a peste 100 de tribunale! 

RISE Project nu a reușit să găsească nici o altă țară din Uniunea Europeană în care pensia oferită magistraților să presupună mai multe beneficii decât cea care le este oferită judecătorilor și procurorilor din România.

Această țară nu poate fi găsită nici într-un raport publicat recent de Comisia Europeană, referitor la pensiile speciale care se plăteau, la nivelul anilor 2017-2018, în statele UE.

Raportul respectiv spulberă mitul care se bucură de o foarte mare trecere în România, legat de o presupusă practică uniformă în Europa, în privința instituirii pensiilor speciale în magistratură.

Potrivit analizei lui, numărul țărilor comunitare în care magistrații nu primesc pensii speciale este mai mare decât numărul țărilor în care magistrații primesc pensii speciale.

Deși legea din care emană beneficiile acestei pensii speciale se află, în momentul de față, în dezbatere publică, în vederea unor modificări promovate de Ministerul Justiție, niciunul dintre principalele elemente care îi asigură exotismul european nu este pus în discuție.

Propriu-zis, guvernul PNL, care, la începutul anului, a jucat comedia eliminării pensiei speciale din magistratură, știut fiind faptul că această eliminare era imposibilă, nu face nimic notabil în direcția micșorării beneficiilor ei, deși, pe această linie, nu există niciun fel de jurisprudență potrivnică din partea Curții Constituționale.

Găsiți, în articolul de mai jos:

Duminică, 29 Noiembrie, 2020 - 00:00

Rezumat. Prezentul Dicţionar are scopul ca în discuțiile cu persoanele ”anomale sexual”, și despre acestea, să se folosească terminologia corectă și decentă, pe care ele o înţeleg, o folosesc şi pe care o preferă. Pentru aceasta este strict necesar să cunoaștem sensul și conținutul noțiunilor specifice prin care se caracterizează anomaliile sexuale și persoanele afectate de acestea, care sunt tot mai multe, ca număr de persoane, ca anomalii, ca diversitate și complexitate. Acesta este și scopul acestui mic dicționar.

 

Miercuri, 25 Noiembrie, 2020 - 14:23

7 dintre principalele 8 tipuri de pensii speciale pe care statul român le plătește în momentul de față au fost eliminate în urmă cu zece ani de Guvernul Boc și reintroduse, în 2015 și în 2016, de PSD-ul condus de Ponta și Dragnea. 

Curtea Constituțională a acceptat, în urmă cu zece ani, suprimarea acestora; și există chiar și hotărâri pronunțate de CEDO care au spus că tăierea lor a fost legitimă.

Așadar, pentru a elimina majoritatea pensiilor speciale, așa cum s-a angajat în fața electoratului, Partidul Național Liberal nu trebuia decât să se inspire după legea lui Boc de acum zece ani. Ar fi fost o soluție care – dată fiind precedenta ei validare de către CCR – nu avea cum să nu treacă, o dată în plus, de filtrul judecătorilor constituționali.   

Liberalii au ales însă să scrie un text de lege original, pus în pagină de actualul ministru de finanțe, Florin Cîțu.

Acesta a fost adoptat de Parlament în ianuarie și respins de Curtea Constituțională, patru luni mai târziu, pentru vicii de formă. 

În loc să remedieze respectivele vicii și să mai voteze încă o dată legea, PNL s-a comportat ca și cum actul normativ ar fi fost respins pe fond și l-a abandonat definitiv. 

Mai apoi – în iunie – a îmbrățișat o altă soluție legislativă: un proiect de supraimpozitare a pensiilor speciale. 

Proiectul supraimpozitării așteaptă, mâine, o decizie de validare sau de invalidare din partea CCR, după ce a fost contestat de Înalta Curte de Casație și Justiție și de Avocatul Poporului. 

Acest al doilea proiect – aflat pe masa Curții Constituționale – este însă departe de a elimina sistemul pensiilor speciale. Dimpotrivă, le menține în vigoare, sub alibiul că cele mai flagrante inegalități pe care le presupune ar fi înlăturate prin supraimpozitare.

În realitate, proiectul doar ajustează, cu puțin, pensiile mari și foarte mari și „retrogradează” pensiile din categoria celor enorme în categoria celor foarte mari. 

În consecință, marea majoritate a pensiilor speciale – de „doar” trei, patru sau cinci ori mai mari decât pensia medie din România – vor continua să fie plătite, la aproape aceeași valoare ca și până acum. 

Trăgând linie, Partidul Național Liberal a lansat o temă de campanie, a exploatat-o, până la saturație, dar nu a rezolvat nimic în legătură cu acest subiect.

La nivelul percepției publice, a reușit chiar contrariul:

Luni, 23 Noiembrie, 2020 - 20:23
Politica de blocare, așa cum se practică în Statele Unite, este un dezastru fără atenuare și fără final

Aproape un an de la pandemia COVID, chiar și o mică parte a gândirii critice ar trebui să ne spună că politica de blocare, așa cum se practică în Statele Unite, este un dezastru fără atenuare și fără final. Referirea aici la politica de blocare este menită să semnifice un set deosebit de agresiv, tiranic, de politici guvernamentale care, în mai puțin de un an, au adus daune grave milioane, mai probabil zeci de milioane de americani și alții din întreaga lume. Din păcate, o președinție Joe Biden este obligată doar să agraveze această reprimare și mizerie deja intolerabilă.

O problemă gravă cu mania blocării este că, fixându-se obsesiv asupra virusului, o elită nebună a puterii a ignorat ceea ce trebuie să conducă orice intervenție publică: necesitatea unei analize cuprinzătoare și detaliate cost-beneficiu care să informeze politica socială. Retorica învechită despre „urmărirea științei” se dovedește a fi nu numai unidimensională și inutilă, totuși rămâne o justificare pentru continuarea opririlor în masă, stare după stare. Cele mai grave consecințe includ milioane de locuri de muncă și afaceri pierdute, creșterea sărăciei, un număr record de falimente, haos educațional, noi crize de sănătate, o creștere accentuată a dependențelor și o multitudine de probleme psihologice.

Între timp, a devenit din ce în ce mai clar că regulile de blocare - regulile trecute cu vederea în timpul manifestărilor de stradă și al răsturnărilor - se aplică doar susținătorilor lui Trump, marii „super-răspânditori”, oriunde s-ar aduna. Aceste directive arbitrare au fost utilizate în mod cinic de guvernatorii democrați, primari și țarii lor de sănătate ca o armă politică dictatorială - în parte pentru a-și consolida propria putere, în parte pentru a submina a doua conducere prezidențială a lui Trump. Pentru ei, pandemia este binevenită ca o mână de Dumnezeu, pentru a fi pârghiată pentru o „resetare globală” pe drumul către puterea maximă, un fascism incipient. Ceea ce avem aici este ceea ce C. Wright Mills a numit cu mult timp în urmă „imoralitatea superioară” în clasicul său „Elita puterii”.

Sâmbătă, 21 Noiembrie, 2020 - 00:00

După mai bine de un deceniu de planificare, cercetare și dezvoltare, tehnologia 5G este pe punctul de a fi implementată în mai multe zone din lume, inclusiv în România.
Viitorul ne bate la ușă. Unii dintre noi sunt nerăbdători să primească cu brațele deschise acest viitor mai bine conectat. Alții, în schimb, sunt reticenți să deschidă ușa unui „străin”.
În ultimele luni, discuțiile cu privire la siguranța rețelelor 5G pentru sănătatea umană au căpătat amploare peste tot în lume. Organizațiile internaționale și o mare parte din experți ne asigură că noua tehnologie este sigură și nu aduce riscuri pentru sănătatea umană. Există însă și voci care spun că, înainte de a implementa această tehnologie la scară largă, ar trebui să știm mai multe despre ea.
În acest articol vă propun să facem exact asta: să aflăm mai multe despre 5G. Ce este, cum a ajuns să ne sperie, care este adevărul din spatele temerilor vehiculate, care sunt dovezile existente la acest moment?
 

Ce este 5G și care este controversa?
Termenul 5G se referă la cea mai nouă generație de tehnologie mobilă. Prin trecerea de la 4G – tehnologia folosită în prezent – la 5G, obținem o conectivitate mai bună, dar mai ales o viteză mai mare de transfer pentru datele mobile. Crește viteza de descărcare și în același timp se reduce semnificativ latența, scad timpii de răspuns și timpii morți necesari încărcării unor date.

Da, asta înseamnă o experiență de gaming sau de video streaming mai plăcută, dar e mai mult decât atât. Conectivitatea mai bună înseamnă că adoptarea pe scară largă a tehnologiei 5G ar putea să paveze calea pentru dezvoltarea dispozitivelor inteligente de tip IoT (Internet of Things) – senzori și computere care vor putea comunica în timp real, cu latențe minime. De la sisteme bazate pe inteligență artificială până la mașini autonome și chirurgie realizată computerizat de la distanță, aplicațiile sunt practic nelimitate.
Atunci când vorbesc despre potențialele riscuri ale tehnologiei 5G pentru sănătate, criticii se referă în primul rând la nivelul și frecvența radiațiilor electromagnetice pe care antenele 5G îl vor emite. De ce este asta o problemă acum? Pentru că tehnologia 5G va opera pe frecvențe de unde electromagnetice mai înalte decât 4G, 3G și toate generațiile precedente.

Joi, 19 Noiembrie, 2020 - 00:00

Dragii mei prieteni,

Mulți dintre voi m-ați întrebat care este părerea mea cu privire la evenimentele care au avut loc în Statele Unite între 3 noiembrie și astăzi în legătură cu alegerile prezidențiale americane. Pălăria mea dublă ca expert în informații și specialist în Statele Unite mi-a dat multe întrebări pe care le voi rezuma în două serii principale:

1 - A existat fraudă electorală și este credibilă ipoteza unei lovituri de stat care vizează inversarea rezultatului alegerilor?
2 - Dacă Biden ar fi ales la 8 decembrie și ar fi introdus la 20 ianuarie 2021, ce consecințe ar trebui să se aștepte de la preluarea sa.

Voi încerca să răspund clar acestor două întrebări în rândurile următoare.

*

Conflictele de interese ale autorului?

Este important pentru fiecare dintre voi să știți, înainte de a începe să-mi citiți scrisoarea, dacă autorul său are vreun conflict de interese care ar putea orienta observațiile sale cu privire la subiectul tratat.

Răspunsul meu este nu. Am trăit bine în SUA, în Kansas, sub administrație democratică (Clinton), între 1995 și 1998, timp de care am amintiri plăcute. Am făcut multe alte sejururi în SUA, înainte și după acest episod profesional, pentru a vizita marea mea familie imediată, care include 3 dintre surorile mele și 48 din descendenții lor direcți, toți cetățeni americani și care locuiesc în diferite state guvernate de ambele Democrați decât republicani. Am vizitat 46 din cele 50 de state ale Uniunii. „Medalia Serviciului Meritorius” din SUA mi-a fost acordată în vara anului 1998 într-o țară aflată sub conducere democratică. Nu sunt membru al niciunui dintre principalele partide politice franceze (LR, PS, RN, Insoumis, LREM-Modem, EELV).

Dacă severitatea mea este uneori exercitată vehement asupra „guvernărilor” americane, democratice sau republicane, nu se adresează niciodată poporului american care, ca multe alte popoare, este destul de generos și sincer, dar naiv și manipulat.

Am devenit foarte rezervat, chiar ostil NATO, după ce am observat abuzurile sale din 1990, în exercitarea atribuțiilor mele.

Experiența mea de informații m-a determinat să acord din ce în ce mai puțin credibilitate majorității covârșitoare a agențiilor de presă și a mass-media, în special a celor occidentale.

Nu apreciez acțiunea și / sau „influența puternică și dăunătoare a lobby-urilor transnaționale  asupra cursului lumii, indiferent dacă aceste lobby-uri sunt financiare, mass-media, comunitare sau de orice altă natură.

Autorul clarificând lucrurile, să trecem la miezul problemei.

Contextul preelectoral al alegerilor prezidențiale din SUA

De la eșecul lui Hillary Clinton la alegerile din 2016, SUA s-au împărțit profund în două tabere ireconciliabile, care se urăsc reciproc și sunt acum angajate într-o luptă până la moarte. Contrar a ceea ce cred oamenii în Franța sau în Europa, aceste două tabere nu sunt tabere republicane și democratice, care sunt doar vârful aisbergului. Aceste două tabere dețin două concepții opuse asupra lumii: „suveraniști” și „globaliști”. Găsim reprezentanții „globaliștilor” în principal în rândul democraților, dar îi găsim și, în proporție mai mică, printre republicani.

La podiumul Adunării Generale a ONU, pe 24 septembrie 2019, Donald Trump și-a ales în mod clar tabăra, și-a exprimat viziunea asupra lumii și le-a declarat război globaliștilor declarând: „ La fel ca țara mea iubită, toate națiunile prezente în acest forum au o istorie, o cultură și un patrimoniu pe care îl prețuiesc și care merită să fie apărate și sărbătorite și care ne oferă o forță și un potențial deosebit. Lumea liberă trebuie să-și îmbrățișeze fundațiile „naționale”. El nu ar trebui să încerce să le facă curat și să le înlocuiască ... ”.

El a adăugat câteva secunde mai târziu: „Dacă vrei libertate, fii mândru de țara ta, dacă vrei democrație, stai cu suveranitatea ta, dacă vrei pace, iubește-ți națiunea. Șefii de stat pricepuți pun întotdeauna interesele superioare ale propriei țări. Viitorul nu aparține globaliștilor, viitorul aparține patrioților. Viitorul aparține națiunilor independente și suverane care își protejează cetățenii, își respectă vecinii și acceptă diferențele care fac ca fiecare țară să fie specială și unică. ".

Marţi, 17 Noiembrie, 2020 - 00:00
La aniversarea unui sfert de veac a Uniunii Notarilor Publici

 De Ziua Notarului, Uniunea Națională a Notarilor Publici din România marchează tranziția de la notariatul Modern la notariatul Digital

În fiecare an din ultimii 25, pe 17 noiembrie, se sărbătorește Ziua Notarului Român. Este un  eveniment care marchează prezența semnificativă în societate a unei instituții care a reușit să țină pasul cu timpul și cu schimbările din societate. Cu acest prilej președintele Dumitru Viorel Mănescu a acordat Agenției AMOS News un amplu interviu în care sunt marcate etapele transformărilor care au făcut din clasicul notariat de stat o instituție racordată la exigențele societății digitale.

 Ați făcut parte din nucleul de profesioniști care în 1995 a luat inițiativa schimbării, a transformării notariatului de stat în notariat public ca profesie independentă. Bănuiesc că nu a fost simplu ca după o jumătate de secol de exercițiu la limita subordonării totale față de factorul politic să se obțină un nou statut, pe măsura schimbărilor produse în societate după Revoluție. Care au fost principalele obstacole pe care a trebuit să le depășiți și cum s-a produs transferul spre noul model de organizare?

 

        În primul rând doresc să vă mulțumesc pentru posibilitatea acordată de a transmite câteva gânduri și mulțumiri atât publicului larg, cât și notarilor publici, în acest moment aniversar, la care sărbătorim 25 de ani de la înființarea notariatului public modern.

        Data de 17 noiembrie 1995 marchează în timp momentul aplicării efective a dispozițiilor Legii notarilor publici și a activității notariale nr. 36/1995, intrate în vigoare încă din luna mai a anului 1995, prin începerea activității notarilor publici, care au optat, după apariția legii, pentru continuarea profesiei deținute anterior și anume aceea de notar de stat, în cadrul acestei forme moderne de organizare, în acord cu procesul mai larg de modernizare a țării, accelerat prin evenimentele care au avut loc în anul 1989.

     Elaborarea acestui act normativ a avut în vedere atât tradiția notariatului public, care a funcționat anterior în Bucovina și Transilvania, dar și necesitatea de a rezolva inconvenientele practice ale organizării profesiei sub forma notariatelor de stat care în aceea perioadă de efervescență juridică și legislativă nu mai putea ține pasul cu realitățile sociale. Mă refer aici la o creștere exponențială a numărului de tranzacții imobiliare și mobiliare generate de legile de reconstituire și constituire a dreptului de proprietate, dar și de legislația în materia privatizării fostelor societăți cu capital de stat.

Elaborarea acestui act normativ de o importanță deosebită atât pentru activitatea noastră, cât și pentru cetățeanul care apela la serviciile noastre,  a fost rezultatul unui efort colectiv al unor oameni deosebiți, care s-au implicat activ animați de intenția definirii profesiei pe baze noi, moderne, în acord cu contextul european, în mare majoritate notari , dar și alți specialiști ai dreptului sau personalități ale vieții publice.

     Procesul de elaborare a legii de organizare a profesiei avut o evoluție destul de îndelungată și de sinuoasă, sub influența unor factori diverși, inclusiv politici și a început încă din anul 1990 când, în calitate de notar – șef al Notariatului de Stat al Sectorului 3 București,  în urma unor discuții cu alți colegi notari legate de necesitatea identificării unor soluții  în scopul degrevării activității notariatelor de stat și creșterii gradului de confort a cetățeanului care apela la serviciile noastre , am propus Ministerului Justiției reînființarea notariatului public, datat 8 mai 1990 și înregistrat la Ministerul Justiției. Cred ca ne amintim cu toții , contemporani cu acea perioadă, despre aglomerările de pe holurile notariatelor de stat, dar și de nemulțumirile cetățenilor datorate faptului ca erau nevoiți să aștepte foarte mult timp pentru încheierea unui act sau proceduri notariale, aspecte reflectate de foarte multe ori în presa vremii.

Duminică, 15 Noiembrie, 2020 - 00:00

Zonele roșii, masca facială, distanțarea socială, închiderea școlilor, colegiilor și universităților, gata cu întâlnirile de familie, fără sărbători de ziua de naștere, muzică, arte: gata cu evenimentele culturale, evenimentele sportive sunt suspendate, gata cu nunțile, „dragostea și viața ”este interzisă direct.

Și în mai multe țări, Crăciunul este în așteptare ...

Este distrugerea vieții oamenilor. Este destabilizarea societății civile. Si pentru ce? 

Minciunile sunt susținute de o campanie masivă de dezinformare mass-media. 24/7,  „Alerte Covid” incesante și repetitive pentru ultimele zece luni. … Este un proces de inginerie socială. 

Manipularea devizelor. Testele RT-PCR sunt înșelătoare.

Ceea ce vor ei este să mărească numerele astfel încât să justifice blocarea. 

Milioane de teste pozitive covid.

Potrivit Dr. Pascal Sacré într-un articol intitulat:  Testul COVID-19 RT-PCR: Cum să inducem în eroare toată omenirea. Folosind un „test“ pentru a bloca în jos Societatea :  .

Această utilizare abuzivă a tehnicii RT-PCR este utilizată ca o strategie implacabilă și intenționată de către unele guverne , susținute de consiliile științifice de siguranță și de mass-media dominantă, pentru a justifica măsuri excesive, cum ar fi încălcarea unui număr mare de drepturi constituționale, distrugerea economie cu falimentul unor sectoare active întregi ale societății, degradarea condițiilor de viață pentru un număr mare de cetățeni obișnuiți, sub pretextul unei pandemii bazate pe o serie de teste RT-PCR pozitive, și nu pe un număr real de pacienți .

Covid-19 este descris ca „virusul ucigaș”.

Falsificarea certificatelor de deces

În SUA, certificatele de deces sunt falsificate la instrucțiunile CDC.

COVID-19: „cauza principală a morții”. Acest concept este fundamental. Acesta este definit de OMS ca „boala sau rănirea care a inițiat cursul evenimentelor care duc direct la moarte” .

Criteriile au fost modificate. Instrucțiunile CDC sunt clare.  COVID-19 va fi cauza principală a decesului „cel mai adesea”    

Distrugerea societății civile 

Oamenii sunt speriați și nedumeriți. „De ce ar face asta?”

Școli goale, aeroporturi goale, magazine alimentare falimentare.

În Franța, „Bisericile sunt amenințate cu Kalașnikov din cauza focarului Covid-19” (aprilie 2020)

 

Întreaga economie a serviciilor urbane este în criză. Magazinele, barurile și restaurantele sunt conduse la faliment. Călătoriile și vacanțele internaționale sunt suspendate. Străzile sunt goale. În mai multe țări, barurile și restaurantele trebuie să ia nume și informații de contact „ pentru a sprijini urmărirea eficientă a contactelor, dacă este necesar ”.

Vorbirea liberă este suprimată

Narațiunea de blocare este susținută de dezinformarea mass-media, cenzura online, ingineria socială și campania fricii.

Medicii care pun sub semnul întrebării narațiunea oficială sunt amenințați. Își pierd slujbele. Carierele lor sunt distruse. Cei care se opun blocării guvernului sunt clasificate ca „psihopați antisociali”: 

„Studii” psihologice revizuite de colegi se desfășoară în prezent în mai multe țări, utilizând sondaje de sondaj.

 Acceptați „marea minciună” și sunteți etichetat ca „persoană bună” cu „empatie” care înțelege sentimentele altora.

... [E] xpress rezervele cu privire la ... distanțarea socială și purtarea măștii de față, și veți fi etichetat (conform „opiniei științifice”) ca „psihopat insensibil și înșelător”.

În colegii și universități, personalul didactic este presat să respecte și să susțină narațiunea oficială covidă. Punerea la îndoială a legitimității blocării în „sălile de clasă” online ar putea duce la concediere.

Google comercializează Marea Minciună. Opinia unor oameni de știință proeminenți care pun sub semnul întrebării blocarea, masca de față sau distanțarea socială sunt „eliminate”:

„YouTube nu permite conținut care răspândește dezinformare medicală care contravine informațiilor medicale ale Organizației Mondiale a Sănătății (OMS) sau autorităților locale de sănătate despre COVID-19, inclusiv cu privire la metodele de prevenire, tratare sau diagnosticare a COVID-19 și mijloacele de transmitere a COVID-19." (subliniat)

Ei îl numesc „verificarea faptelor”, fără a recunoaște că atât OMS, cât și autoritățile locale de sănătate își contrazic propriile date și concepte.

Sâmbătă, 14 Noiembrie, 2020 - 00:00

Sunt un om de știință independent cu peste 30 de ani de experiență în cercetarea medicamentelor noi, funcționând până la vicepreședinte și șef al cercetării respiratorii la Pfizer, o companie farmaceutică din SUA și fondator și CEO al Ziarco Ltd, o companie de biotehnologie vândută către Novartis în 2017.

Ca independent sunt mai puțin constrâns decât universitari și persoane comerciale. Cu toate acestea, din martie am aplicat aceeași rigoare analizei pandemiei ca și pentru oricare dintre proiectele mele anterioare.

Pe scurt:

 • Sunt sigur că pandemia s-a încheiat și s-a încheiat înainte de sfârșitul lunii iunie.
 • A existat un vârf clar al excesului de decese în primăvară. COVID-19 a provocat în mod clar multe decese, majoritatea persoanelor în vârstă și deja bolnave.
 • Trecând la sfârșitul verii și în toamnă - în ciuda afirmațiilor exagerate că există o pandemie completă în curs de desfășurare, există încă MAI MULTE decese respiratorii decât în ​​aceleași perioade de timp în toți cei cinci ani din 2015. Mai jos se arată decese lunare cu orice diagnostice primare respiratorii inclusiv COVID-19.

 

Există un semnal mic și potențial în creștere, care cauzează excesul de mortalitate. Lucrez cu un patolog, iar evaluarea noastră de până acum arată că aceste excese de decese sunt incompatibile cu a fi COVID-19. Pe scurt, nu mor de boli respiratorii, ci de insuficiență cardiacă și de accidente cerebrovasculare, cum ar fi accident vascular cerebral și diabet. O constatare îngrozitoare pe care o am este că aceste excese de decese sunt exact la felul la care v-ați aștepta dacă luați o populație mixtă, îi privați de accesul ușor la sistemul de sănătate timp de șapte luni și îi țineți stresați.

Privind datele obținute din contactele din cadrul NHS, nu avem spitale pline de pacienți cu căi respiratorii într-o măsură mai mare decât de obicei pentru noiembrie. Există întotdeauna puncte fierbinți și știm că Liverpool este unul dintre astăzi. Din nou, dovezile sunt împotriva faptului că acest lucru se datorează COVID-19. Și, pentru a repeta, nu am avut exces de decese respiratorii de la evenimentul de primăvară în sine. Liverpool și alte orașe și orașe din apropiere au capacitate suplimentară și „capacitate de creștere”, dacă este necesar. NHS în ansamblu nu este în criză și nu există nimic care să sugereze că este pe cale să fie. Am verificat și cu un coleg cu privire la paturile de terapie intensivă. În timp ce un număr din ce în ce mai mare de ocupanți au dat rezultate pozitive pentru COVID-19, paturile de terapie intensivă sunt la încărcări exact normale pentru perioada anului, adică 82%. Cred că aceste diagnostice COVID-19 sunt în mare parte sau toate incorecte. Am testat bine peste 30.000.000 de oameni. Nu ar fi surprinzător dacă mulți oameni primesc un diagnostic fals de la un test PCR.

Prevalența anticorpilor din sângele celor chestionați periodic scade constant și a fost de la vârful său în primăvară, când virusul se deplasa foarte repede prin populație, infectând probabil sute de mii pe zi chiar la vârf. Săptămâna trecută că anticorpii scad a fost susținut în mod greșit ca fiind problematic și a sugerat că imunitatea se estompează. Aceasta este interpretarea greșită. Corpul uman nu menține niveluri ridicate de anticorpi care nu sunt necesari. În consecință, scăderea constantă a prevalenței anticorpilor este un semnal clar că oamenii nu se mai confruntă cu virusul. Cred că, în măsura în care este încă prezent, a devenit endemic la niveluri scăzute și nu reprezintă o amenințare pentru sănătatea națiunii.

Întrucât cineva a citit în domeniile adiacente ale științei, pe care le-am făcut fără număr de la obținerea doctoratului în farmacologie respiratorie în 1988, am fost întotdeauna încrezător că populația va atinge rapid „imunitatea comunității”. Aceasta este ceea ce cred că s-a întâmplat așa cum este detaliat în articolul meu „ Ce SAGE a greșit ”.

În opinia mea - probabil pentru că SAGE nu avea experiență imunologică celulară și clinică la începutul acestui an și în niciun moment din acest eveniment nu a detașat un patolog sau un generalist expert ca mine - au făcut o serie de erori teribile care continuă să infecteze politica chiar în ziua de azi. Dacă astfel de experți ar fi fost consultați, sfaturile noastre ar fi făcut o diferență uriașă, nu în ultimul rând pentru ipotezele de început, care sunt larg criticate ca fiind ciudate în comunitatea științifică. În plus, am putea avea „sens verificat” unele dintre predicțiile mai uimitor de improbabile, cum ar fi 4.000 de decese pe zi.

 

Cea mai fundamentală eroare pe care a făcut-o SAGE a fost aceea de a ignora toate dovezile existenței însuși a imunității anterioare în populație pe motivul fals că acesta era un virus nou. Acest virus este de fapt legat de patru coronavirusuri producătoare de răceală obișnuită în circulație generală și s-a demonstrat fără echivoc că o proporție considerabilă a popoarelor din cel puțin Europa și America de Nord posedă celule T care le oferă o anumită protecție atât împotriva endemiei, cât și a celor noi viruși.

Acest virus reprezintă o amenințare gravă pentru o proporție redusă a persoanelor în vârstă, mai ales dacă sunt deja bolnavi. Această descriere a celor mai vulnerabile explică marea majoritate a deceselor Covid și vârsta medie a celor care au murit de COVID-19 este puțin mai veche decât vârsta mediană a celor care au murit din toate celelalte cauze. Cu toate acestea, majoritatea chiar și a acestui grup de vârstnici supraviețuiesc infecției. În general, letalitatea virusului este acum cunoscută ca fiind foarte apropiată de gripa sezonieră tipică. În special, în ceea ce privește riscurile pentru populația activă, letalitatea virusului la cei cu vârsta de 60 de ani și mai mică este de fapt mai mică decât gripa sezonieră.

Joi, 12 Noiembrie, 2020 - 07:51

Forumul Economic Mondial (WEF) tocmai a publicat (octombrie 2020) așa-numita Carte Albă, intitulată „ Resetarea viitorului agendei de muncă - într-o lume post-Covid ”.

Acest document de 31 de pagini arată ca un plan despre cum să „executați” - deoarece o execuție (sau implementare) ar fi - „Covid-19 - The Great Reset” (iulie 2020), de Klaus Schwab , fondator și CEO (din fondarea WEF în 1974) și asociatul său Thierry Malleret .

Ei numesc „Resetarea viitorului” o Carte albă, ceea ce înseamnă că nu este chiar o versiune finală. Este un proiect de fel, un balon de încercare, pentru a măsura reacțiile oamenilor. Se citește într-adevăr ca povestea unui călău. Este posibil ca mulți oameni să nu o citească - nu au conștientizarea existenței sale. Dacă ar face-o, ar urca în arme și ar lupta cu acest ultim plan totalitar, oferit lumii de către WEF.

Acesta promite un viitor oribil la unele -plus 80% din (supraviețuitor) populației. „1984” al lui George Orwell citește ca o fantezie benignă, în comparație cu ceea ce WEF are în minte pentru umanitate.

Perioada de timp este de zece ani - până în 2030 - ar trebui pusă în aplicare agenda ONU 2021 - 2030.

Măsuri de afaceri planificate ca răspuns la COVID-19:

 • O accelerare a proceselor de lucru digitalizate, ceea ce duce la 84% din toate procesele de lucru ca conferințe digitale sau virtuale / video.
 • Aproximativ 83% dintre oameni sunt planificați să lucreze de la distanță - adică nu mai există interacțiuni între colegi - distanțarea socială absolută, separarea umanității de contactul uman.
 • Aproximativ 50% din toate sarcinile sunt planificate să fie automatizate - cu alte cuvinte, aportul uman va fi drastic diminuat, chiar și în timp ce se lucrează la distanță.
 • Accelerați digitalizarea perfecționării / recalificării (de ex. Furnizorii de tehnologie educațională) - 42% din actualizarea abilităților sau instruirea pentru noi abilități vor fi digitalizate, cu alte cuvinte, fără contact uman - totul pe computer, inteligență artificială (AI), algoritmi.
 • O accelerare a implementării programelor de perfecționare / recalificare - 35% din abilități sunt planificate să fie „reutilizate” - adică abilitățile existente sunt planificate să fie abandonate - declarate defecte.
 • Accelerați transformările organizaționale în curs (de exemplu, restructurarea) - 34% din structurile organizaționale actuale sunt planificate să fie „restructurate” - sau, cu alte cuvinte, structurile organizaționale existente vor fi declarate învechite - pentru a face loc pentru noi seturi de cadre organizaționale, digitale structuri care oferă controlul maxim asupra tuturor activităților.
 • Reatribuiți temporar lucrătorii la diferite sarcini - se așteaptă ca aceasta să atingă 30% din forța de muncă. Asta înseamnă, de asemenea, scări de salarizare complet diferite - cel mai probabil salarii invivabile, ceea ce ar face ca „salariul de bază universal” sau „venitul de bază”, de asemenea planificat, să fie un salariu care abia vă permite să supraviețuiți, o nevoie evidentă. - Dar te-ar face să fii complet dependent de sistem - un sistem digital, unde nu ai niciun control.
 • Reduceți temporar forța de muncă - se estimează că afectează 28% din populație. Este o cifră suplimentară a șomajului, deghizată, deoarece „temporar” nu va reveni niciodată la normă întreagă.
 • Reducerea permanentă a forței de muncă - 13% forța de muncă redusă permanent.
 • Creșteți temporar forța de muncă - 5% - nu există nicio referire la ce tip de forță de muncă - probabil forță de muncă necalificată care mai devreme sau mai târziu va fi înlocuită și de automatizare, de AI și de robotizarea locului de muncă.
 • Nici o măsură specifică implementată - 4% - înseamnă asta, doar 4% vor rămâne neatinse? Din algoritm și noi locuri de lucru direcționate de AI? - oricât de mică și nesemnificativă este figura, sună ca o „gândire de dorință”, care nu va fi realizată niciodată.
 • Creșterea permanentă a forței de muncă - doar 1% este proiectat ca „forță de muncă permanent crescută”. Desigur, nici măcar produsele cosmetice nu sunt. Este o glumă.

Acesta este ceea ce se propune, și anume procesul concret de implementare a Marii Resetări.

Marea Resetare prevede, de asemenea, o schemă de credit, prin care o datorie personală ar fi „iertată” - împotriva predării tuturor bunurilor personale unui organism administrativ sau unei agenții - ar putea fi FMI.

Miercuri, 11 Noiembrie, 2020 - 10:40
Libertatea, cum zicea Kris Kristofferson, nu mai este „un alt cuvânt pentru nu mai e nimic-de-pierdut”

Sâmbătă dimineaţa, la 11:45 AM, în timp ce preşedintele Trump sărea peste obişnuitele partide de golf - CNN, NBC, ABC, CBS, AP şi USA Today, practic la unison, ca şi cum ar fi operat pe un fel de program prestabilit, l-au declarat toate învingător pe Joe Biden. Fox News li s-a alăturat zece minute mai târziu.

Ca şi cum Pravda şi Izvestia ar lucra împreună la ceva, asigurând, în acelaşi timp, publicul rus că este spre binele său.

Câteva clipe după aceea, maşinile claxonau de bucurie şi oamenii dansau pe străzi - din Los Angeles până la New York.

La urma urmei, vrăjitoarea era moartă. Care bătrână vrăjitoare? Vrăjitoarea portocalie!

Biden era cel de-al 46-lea preşedinte al nostru, pentru că aşa a zis mass-media.

Desigur, este o prostie. Alegerile sunt încă în desfăşurare, este încă neclar cine câştigă şi vor trece prin câteva săptămâni de procese legale, multe dintre ele justificate.

Dar ceea ce a avut loc la 11:45 a fost practic un psy-op (operaţie psihologică, parte a războiului informaţional) în mass-media, conceput pentru a deprima şi a reduce la tăcere cei aproximativ şaptezeci şi unu de milioane de susţinători ai lui Trump - şi să-i mulţumească pe cei şaptezeci şi ceva de milioane de oameni, dacă aceştia există într-adevăr, care au votat pentru Biden.

Adevărul este că într-o democraţie şi / sau o republică democratică ... nicio organizaţie media nu are dreptul să „declare” învingători în alegeri. Punct.

Este o mare minciună.

Privilegiul de a determina rezultatele alegerilor aparţine doar alegătorilor şi este guvernat de regulile sistemului constituţional sub care trăim.

Iar ceea ce spun AP sau Fox nu are nimic de-a face cu asta!

Faptul că mass-media declară câştigători în alegeri este asemănător cu sondajele lor scandaloase la care am asistat de luni de zile, care au funcţionat şi ca războaie informaţionale concepute pentru a suprima votul şi contribuţiile financiare către candidatul republican.

Faptul că participă presupusul canal mai conservator Fox News a fost ilustrat nu numai de sondajele sale extrem de inexacte din 2016 şi 2020, ci şi de „declararea” mult prea timpurile a victoriei lui Joe Biden în Arizona - care acum pare că a evoluat în sens invers.

Faptul că oamenii care au făcut prognozele pro-Biden de la Fox au fost cam aceiaşi oameni care declarau victorii ale unor state în „camera de decizie” - totul fiind un alt exemplu de corupţie - este un semn distinctiv al acestui fascism post-modern.

Marţi, 10 Noiembrie, 2020 - 11:20
 Trump este pregătit pentru contraofensivă

 Cei care iau narațiunea mediului regimului la valoarea nominală sau nu sunt familiarizați cu dinamica tablourilor internaționale de șah ar putea presupune, de asemenea, că este vorba de ficțiune politică.  Dar este încă de netăgăduit că frauda dăunează democrației.

 Totul se desfășura aparent fără nicio piedică.  Numărarea buletinelor de vot în inima nopții electorale americane din 3 noiembrie părea să se desfășoare fără dificultăți deosebite.
 Deodată, s-a întâmplat ceva imprevizibil.  În cinci state cheie diferite care au fost întotdeauna decisive în atribuirea președinției Statelor Unite, casierii nu mai numără.
 Toți, exact în același moment.  Nu a fost văzut niciodată la alegerile americane.  În acel moment, Trump câștigase deja 213 de alegători mari împotriva celor 225 ai lui Biden.
 Trump a fost avansat în toate cele cinci state cheie.
 Dacă numărătoarea ar fi mers fără probleme, președintele actual ar fi depășit cu ușurință cota necesară de 270 de voturi pentru a rămâne în Casa Albă.
 În schimb, a venit semnalul.  Toată lumea a încetat să mai numere.

 Probabila victorie a lui Trump a trebuit să fie sabotată.  În acel moment a fost pus în mișcare ceea ce poate fi numit cel mai mare aparat de fraudă electorală văzut vreodată în SUA.
 Joe Biden, candidatul democrat-campion de gaffe, l-a lăsat să scape înainte de alegerile din SUA.
 El a mărturisit că partidul său și statul profund au înființat „cea mai mare organizație de fraudă electorală” văzută vreodată în istoria americană.

 De îndată ce numărătoarea s-a oprit și voturile poștale infame au început să sosească la miezul nopții, nu a fost greu să văd că ceea ce spunea Joe Biden începea să se împlinească.
 În Wisconsin, au sosit 169.000 de voturi poștale și toate s-au îndreptat către Joe Biden.  100%.  Prin urmare, Biden pare să fie primul candidat din istorie care a reușit să nu lase nici măcar un vot adversarilor săi.

 În Michigan, un alt stat cheie, alte 200.000 de voturi poștale au sosit noaptea târziu, toate acestea fiind de asemenea destinate lui Joe Biden.  Aparent, toți cei care votează prin poștă sunt „ciudat” toți alegătorii Biden.  Suspiciunea de fraudă electorală a început să devină din ce în ce mai concretă.

 Trump a apărut în fața camerelor și a început să raporteze ce se întâmplă.  Nu s-a văzut niciodată că numărătoarea a fost suspendată în același timp și că s-au numărat voturile care, în schimb, nu ar fi trebuit nici măcar luate în considerare pentru că au ajuns la timp.

 Amploarea fraudei electorale pare a fi chiar mai mare ca dimensiune decât cele deja întâlnite.
 S-au arătat dovezi ale modului în care oamenii care au murit în 1984 au votat prin poștă și că astăzi, dacă ar fi în viață, ar avea 120 de ani.
 Mașina de fraudare a alegerilor care dorește să îl pună pe Joe Biden cu orice preț în Casa Albă a reușit să-i determine pe morți să voteze candidatul său.
 Și liderii de partid au anunțat-o.
 Nancy Pelosi, cunoscută anterior pentru inițierea tentativei ilegale de destituire împotriva lui Trump care s-a prăbușit în Senat, a arătat clar că, indiferent de numărul de voturi, Biden va fi depus în funcție ca următor președinte al Statelor Unite pe 20 ianuarie.
 Prin urmare, statul profund își luase deja decizia.
 Trump, într-un fel sau altul, a trebuit să părăsească Casa Albă.

Luni, 9 Noiembrie, 2020 - 10:53

Cristi Brancu prezintă, pe pagina sa de Facebook, noua schema de tratament îmbunătățită a celebrului medic infecționist Ion Alexie, de la spitalul Summerlin din Las Vegas. Această nouă schemă s-a dovedit a fi eficientă pentru pacienții săi bolnavi de Covid-19. Totodată, acesta menționează schimbările care au avut loc în ce privește evoluția simptomelor bolnavilor în ultimul timp.

„O ANALIZA ESENȚIALĂ de la Dr. Alexie din Las Vegas. Noutăți!Dupa ce a fost pus diagnosticul infectiei Covid 19, tratamentele depind aproape EXCLUSIV de oxigenarea singelui masurata cu Pulseoximentrul.

Multi pacienti pot avea oxigenarea scazuta, dar se simt inca bine sau foarte bine (Happy Hypoxia).

Acesti pacienti sunt cei care mor subit in somn sau se deterioreaza foarte repede si ajung pe ventilatoare la terapie intensiva. Cel mai important indicator este masurarea oxigenarii singelui!!!

Unii pacienti cu oxigenare scazuta nici macar nu tusesc , nu au febra si nu simt ca nu pot respira bine la inceputul bolii.

Daca oxigenarea este de 95% sau mai mare si pacientii nu se simt foarte rau, sau nu arata foarte bolnavi, acestia sunt tratati numai cu:

1. Zinc 220 mg pe zi

2. Vitamina D3 2000 unitati pe zi

3. Vitamina C 1 gram pe zi

4. Daca nu au contraindicatii si numai sub suprevegherea medicului sunt tratati cu Heparina subcutanata sau Eliquis sa se previna microcheagurile de singe care se formeaza in tesutului pacientilor cu aceasta infectie. Daca nu se pot folosi aceste doua medicamente se poate utiliza Aspirina 150 mh pe zi. Toate aceste tratamente la pacientii cu oxigenare normala se folosesc pentru 10 zile”, a dezvăluit medicul infecționist.

Duminică, 8 Noiembrie, 2020 - 00:00

Trei medici dintr-o secție ATI din Targu Jiu, “3 eroi din linia întâi”, infectați toți cu CoVid din spital, au fugit... din spital!!!Știu ei ce știu!
Știu câtă încredere poți avea in spitale. Și in doctorii din “linia întâi”, in proprii lor colegi și in minunatele lor mașinării care “salvează vieți”! 

Vineri, 6 Noiembrie, 2020 - 12:48

Inventatorul testului RT PCR, cu care se “depistează” COVID 19 : “Testul nu poate depista dacă ești bolnav sau dacă te vei îmbolnăvi !”. Omul ( Kary Mullis) l-a inventat pentru a ajuta in înțelegerea mai buna a virusului HIV și a precizat înainte de a muri ( f convenabil ... de pneumonie, anul trecut ) : “ Sunt zece mii de retrovirusi. Dacă interpretezi testul necorespunzator in cercetarea lor, poti obține ce rezultat vrei, chiar o iluzie !”.

        Iată mai jos motivele explicate științific de câștigătorul premiului Nobel pentru chimie, Karry Mullis, inventatorul testului RT-PCR și de către David Crowe, cercetător canadian în domeniul biologiei și matematicii, președinte al asociației de experți (think tank) Rethinking Aids. 

      Argumentele de mai jos reprezintă afirmațiile nemijlocite ale celor doi, Mullis și Crowe și nu sunt doar interpretări ale unor articole dubioase găsite cine știe unde.

 ”Trebuie știut că acest tip de test NU ESTE BINAR, nu poate arăta pozitiv sau negativ, alb sau negru ca un test de sarcină. În realitate nu există nici un test pentru boli infecțioase care să fie doar pozitiv sau negativ.”

     Cei care administrează testul analizează o moleculă de ARN pe care o amplifică de zeci de ori până când obțin o vizibilitate bună a moleculei analizate. Amplificarea caută să găsească în interior secvența de ADN prin care să dovedească existența virusului. La fiecare ciclu de amplificare molecula își dublează dimensiunile, astfel incât după 30 de cicluri de amplificare materialul studiat este de un miliard de ori mai mare decât molecula inițială. La fiecare ciclu de amplificare o moleculă fluorescentă este atașată moleculei de ARN și perechea astfel obținută este bombardată cu o rază luminoasă. Testul măsoară cantitatea luminoasă reflectată de masa moleculară și astfel se decide cantitatea de ADN existentă în molecula inițială analizată.

      Până aici totul pare să aibă sens însă marea surpriză apare în momentul în care aflăm că NU EXISTĂ UN STANDARD FIX, UN NUMĂR FIX DE CICLURI DE AMPLIFICARE pentru obținerea rezultatului.

Cu alte cuvinte, și asta este cred eu cheia acestui mister, fiecare țară, regiune sau chiar laborator poate seta ÎN MOD ARBITRAR numărul acesta de cicluri de confirmare, PRAGUL DINTRE ”pozitivi” și ”negativi”. David Crowe a identificat rapoarte în care se vorbea de ”37 de cicluri” ca și graniță dintre ”pozitiv”/”negativ”, în alt raport folosea ”36 de cicluri”, alții consideră plaja ”37-40 de cicluri” ca fiind ”rezultat nedeterminat” și tot așa.

      În urma cercetării Crowe susține că ESTE FOARTE POSIBIL CA FIECARE ȚARĂ SAU CHIAR SPITAL/CLINICĂ SĂ FOLOSEASCĂ DIFERITE PRAGURI DE CONFIRMARE POZITIVĂ SAU NEGATIVĂ.

De exemplu, dacă un laborator este setat să facă doar 20 de cicluri de amplificare atunci toate testele din acel loc vor ieși NEGATIVE dar dacă pragul este setat de exemplu la 50 de cicluri de amplificare TOȚI VOR IEȘI POZITIVI.

Ce înseamnă asta?

     EPIDEMIILE POT FI PORNITE ȘI OPRITE LA ORDIN PRIN SIMPLA MODIFICARE A NUMĂRULUI DE CICLURI DE AMPLIFICARE A TESTULUI RT-PCR.

Dacă mâine standardul din România va cere ca testele să facă 32 de cicluri în loc de 37 numărul celor găsiți POZITIVI să scadă dramatic. Dacă tot nu este suficient atunci poți scade la 30…28…26 de cicluri, PÂNĂ CÂND OBȚII NUMĂRUL DORIT DE POZITIVI SAU NEGATIVI !!!

     Acest adevăr cutremurător a fost demonstrat chiar și printr-un studiu realizat in Singapore în cadrul căruia 18 persoane au fost testate de multe ori SCHIMBÂND NUMĂRUL TOTAL DE CICLURI DE AMPLIFICARE LA FIECARE TEST. Toți cei testați au fost pe rând pozitivi apoi negativi apoi din nou pozitivi în funcție de numărul de cicluri folosit pentru testare!

      Dacă este așa atunci testul RT-PCR este o manipulare ordinară și complet arbitrară deoarece pragul de confirmare a ”infectaților cu SARS-CoV-2” este DICTAT prin CONTROLUL SENZITIVITĂȚII TESTULUI FOLOSIT IAR ACEST PRAG POATE FI SCHIMBAT DE CEI CARE PRELUCREAZĂ REZULTATELE TESTELOR.

În realitate, așa cum a susținut întotdeauna Mullis, inventatorul acestui test, metoda mea nu poate fi folosită pentru identificarea virușilor activi ci pur și simplu pentru cercetare științifică.

ROMÂNI, ȘTIE CINEVA CARE ESTE NUMĂRUL DE CICLURI DE AMPLIFICARE PENTRU TESTELE DIN ROMÂNIA ȘI DACĂ ACEST NUMĂR SE RESPECTĂ LA FIECARE TEXT?

     Dacă ce scriu aici este adevărat atunci ”pandemia românească” poate fi pornită și oprită la fel ca apa de la robinet în funcție de interesele psihopaților care sunt la butoane.

Marţi, 3 Noiembrie, 2020 - 00:00

”Știm ce facem, dar nu avem virusul la îndemână”, spun savanții, de când cu invenția-construcția științifico-demențială a virusului HIV, în anii 1980. Dezideratul mafioto-guvernamental al pandemiei este mai vechi. CDC-ul (Centre of disease Control, USA) a recunoscut, în iulie 2020, că nu a avut virusul SARS-COV-2, care nu a fost disponibil.

Jon Rappoport vorbește de aceasta în documentul care, la pagina 39 spune: ”Sensibilitatea analitică a evaluărilor rPT-PCR a fost determinată la limita studiilor de detecție. Întrucât niciun izolant cuantificat al virusului 2019-nCoV nu-i disponibil, încercările prevăzute pentru detecția ARN-ului său au fost testate cu stocuri tipice de ARN, transcrise în vitro”.

Asta înseamnă că, până în iulie 2020 nu s-a putut obține un exemplar al virusului. Cu alte cuvinte, virusul nu a putut fi izolat de restul universului. Dacă nu a putut fi izolat, înseamnă că nu a fost obținut, deci nimeni nu poate dovedi existența lui.

”Fără a dispune de materialul viral necesar, intenționăm să dezvoltăm și să răspândim o solidă metodologie de diagnosticare pentru laboratoarele medicale”. Pardon? Adica inventăm un test pentru detectarea noului Covid-19, de care nu dispunem, pe care nu îl avem.

”Grație tehnologiei acidului nucleic sintetic, prezentăm procesul validat de diagnosticare a virusului Covid-19, bazat pe relația genetică asemănătoare dintre acesta și coronavirusurile SARS”.

TRADUCERE: am inventat un test de diagnosticare, pentru detectarea virusului COVID-19, care există fără să existe. PRESUPUNEM CĂ ACEST NOU VIRUS ESTE ÎN STRÂNSĂ LEGĂTURĂ CU UN CORONAVIRUS MAI VECHI. Presupunem pentru că trebuie să presupunem. E MAI UȘOR SĂ PRESUPUI, DECÂT SĂ DOVEDEȘTI.

Studiul se intitulează ”Detecția noului coronavirus 2019 de către RT-PCR în timp real” (Euro Surveill, 25 ianuarie 2020). Citatele din acest studiu sunt stupefiante. Se vorbește de un test de diagnostic, pentru un virus, ce nu există. Nu există regulă pentru a stabili că testul e test, care îi este eficacitatea, cine va fi pozitiv și cine va fi negativ, etc.

DECI NU AVEM NOUL VIRUS. NU L-AM VĂZUT, NU L-AM OBSERVAT NICIODATĂ, NU ÎL PUTEM STUDIA. DOVADA EXISTENȚEI LUI NU EXISTĂ. TOTUȘI UTILIZĂM TESTUL PCR PENTRU A DETECTA CE NU EXISTĂ. CA LA POLIȚIE, NEVINOVATUL ESTE SNOPIT ÎN BĂTAIE PÂNĂ RECUNOAȘTE CE TREBUIE, DEȘI ESTE NEVINOVAT. VINOVAT LA COMANDĂ.

Nu trebuie să ne mirăm. Trăim în plin scandal politico-sanitar botezat Covid-19. Scandalul pandemiei e o ficțiune întreținută cu bani grei, eforturi mari și morți numai de Covid-19. De peste opt luni, se moare numi de Covid-19. Cu bunăvoință de politruci, autorii deduc existența virusului, fără a-l fi identificat și izolat în prealabil. Lipsa virusului nu contează. El poate fi ”dedus”, pe cale logică. Aceiași autori declară că deși virusul este absent, îl pot deduce, ba chiar îi pot înțelege structura.

TESTUL PCR NU NE SPUNE DACĂ SUNTEM ORI NU SUNTEM BOLNAVI

Testul PCR a fost înventat în decada 1980, de către biochimistul american Kary Mullis, pentru care acesta a luat premiul Nobel de Chimie, zece ani mai târziu. Să nu ne lăsăm impresionați de Premiului Nobel, acordat multor criminali contra omenirii, doar pentru imagine si impresie.

Cum a fost pus la punct testul PCR, care azi este prezentat ca putând identifica noua boală mondială, ÎNAINTE de APARIȚIA acesteia

Pentru întregii la cap, acest lucru este imposibil. Nu trebuie să fi medic pentru a vorbi de sănătate, nici om de știință, expert sau bio-chimist pentru a cunoaște lumea înconjurătoare. Există capre, ulei de motor, fructe, șopârle etc. testate ”pozitiv” cu testul lui Kary Mullis, ceea ce suscită întrebări, nu răspunsuri. Ce ar spune azi Mullis, despre testul său, de utilizarea lui pentru depistarea virusului Covid-19? Nu o vom ști niciodată, căci Mullis, la 74 de ani, a murit pe 7 august 2019, înaintea debutului așa numitei pandemii. Cauza oficială a decesului: pneumonie. CE CONVENABIL.

Doctorul Thomas Cowan a analizat testul PCR, arătând cum poate fi utilizat pentru a manipula așa numita pandemie, miliardele de locuitori ai planetei. Testul este cunoscut și sub numele de test de încărcătură, de sarcină virală, TEST DE SUBSTITUȚIE. Cowan a explicat că nu-l putem utiliza pentru a dignostica o boală infecțioasă, ceea ce este foarte important.

Să explicăm întâi ce este un TEST DE SUBSTITUȚIE, lucru necesar pentru înțelegerea situația în care ne găsim. Când vrem să dovedim o legătură de cauzalitate, ne trebuie un test de referință, în care putem avea sută la sută încredere. Testele de substituție NU pot fi utilizate pentru a dovedi ceva. Asta s-a petrecut cu testul PCR:

În cazul Covid-19, NU avem niciun test de referință. NU avem izolare, purificare, reinfecție, NU avem viremie (virus în sânge), NU vedem copiile virusului la microscopul electronic. NU avem nicio idee despre cine este atins de presupusa boală Covid-19.

S-a luat o secvență de ARN, care nu a fost niciodată găsit în întregul lui. S-a luat o secvență, chipurile unică, a virusului, căzut la țanc, apoi s-a trecut la faimoasa amplificare. Ce înseamnă asta? În sângele oricui există o copie a acestei secvențe, una mică pentru a putea fi găsită, din care cauză trebuie stimulată. Stimulăm secvența, adică o inventăm. Cum stimulăm secvența invizibilă? Mister. După "mângâieri" și "mângâieri", adică amplificări, secvența fată un duplicat. Acum avem două copii. Asta înseamnă un ciclu. Pentru patru copii, avem nevoie de două cicluri. Două câte două, mângâieri peste mângâieri, douăzeci, treizeci, treizeci și cinci de cicluri. Constatăm că la 36 de cicluri, începem să vedem schimbarea la față a secvenței ce arată ”pozitivitatea”.

AUZI MINUNEÎn primele 35 de cicluri, când nu vedeam nimic, eram pe ”negativ”. Dacă rămânem la 35 de cicluri, secvența este prea mică pentru a fi văzută. Vedem, nu vedem, testul este negativ, pentru că nu îl putem compara cu nimic. Facem 37 de cicluri, pe cât mai mulți cobai scoși din minți, înspăimântați, încătușați de poliția sanitară.

Repetând ciclul de 60 de ori, stimulând-frecând secvența, amplificând-o și tot așa, testul devine pozitiv la SUTĂ la SUTĂ. Toți cei testați, lumea întreagă, animale, fructe, pârțuri de iepuri șchiopi, pipi de rândunică virgină, mustăți de pangolin, lacrima fecioarei, toți și totul devine pozitiv, dacă secvența de plecare este amplificată de 60 de ori.

Duminică, 1 Noiembrie, 2020 - 00:00
Curs valutar, devalorizare, revalorizare, depreciere, repreciere

Cursul valutar de schimb înseamnă „preţul” unei monede exprimat în altă monedă, adică „preţul” la care se schimbă moneda unei ţări cu moneda altei ţări. Cotarea este  denumirea specifică pentru a exprima stabilirea cursului valutar. Cotarea valutară constă în determinarea cursului (preţului) la care se fac tranzacţiile pe piaţa valutară şi rezultă din raportul cerere-ofertă dintre monede. Moneda naţională reprezintă însemnul monetar, banul (de metal sau hârtie), care are curs legal pe teritoriul unui stat, care este admis şi utilizat într-o ţară. Valuta reprezintă unitatea monetară a unui alt stat, respectiv totalitatea mijloacelor de plată exprimate în moneda altui stat, care pot fi folosite în plăţile (decontările) internaţionale. Valuta forte este valuta care este acceptată ca mijloc de plată de mai multe ţări. Devalorizarea înseamnă ieftinirea, oficială, stabilită de banca naţională/centrală, a monedei naţionale, faţă de o altă monedă. Revalorizarea este inversul devalorizării. Revalorizarea înseamnă scumpirea, oficială, stabilită de banca naţională/centrală, a monedei naţionale, faţă de o altă monedă. Operaţiunile valutare reprezintă încasările, plăţile, compensările, transferurile, creditările, precum şi orice tranzacţii exprimate în valute şi care se pot efectua prin transfer bancar, în numerar, cu instrumente de plată sau prin orice alte modalităţi de plată practicate de instituţiile de credit în funcţie de natura operaţiunii respective. Valuta înseamnă moneda naţională a altui stat, moneda unei uniuni monetare a unor state, precum şi monedele compuse, cum ar fi drepturile speciale de tragere. Valute cotate sunt valutele menţionate în lista cursurilor de schimb ale pieţei valutare, comunicată de banca naţională/centrală a unei ţări. Piaţa valutară reprezintă piaţa pe care se efectuează operaţiuni de schimb valutar şi care cuprinde: a) piaţa valutară interbancară; b) piaţa valutară a caselor de schimb valutar; c) piaţa valutară a entităţilor care beneficiază de prevederi legale exprese. Piaţa valutară oficială exprimă operaţiunile valutare efectuate la cursul valutar stabilită de banca naţională/central. Piaţa valutară liberă exprimă operaţiunile valutare efectuate prin casele de schimb valutar şi prin băncile comerciale la cursul valutar stabilit "pe piaţa liberă", fătă nici o intervenţie şi/sau control din partea băncii naţionale/centrale. Deprecierea înseamnă scăderea, pe piaţa liberă (la casele de schimb valutar şi la băncile comerciale), a „preţului” unei monede, faţă de moneda altei ţări. Reprecierea este inversul deprecierii. Reprecierea înseamnă creştere, pe piaţa liberă (la casele de schimb valutar şi la băncile comerciale), a „preţului” unei monede, faţă de moneda altei ţări.

*

În condiţiile globalizării economiei mondiale, a societăţii informaţionale, a generalizării operaţiunilor valutare la nivelul majorităţii populaţiei, al liberei circulaţii a persoanelor, forţei de muncă, banilor (capitalurilor), bunurilor şi serviciilor, nimeni nu mai poate rămâne în afara efectuării unor operaţiuni valutare.

Nu în puţine cazuri însăşi mărimea veniturilor, capitalurilor şi/sau economiilor unor persoane fizice şi juridice depinde, uneori chiar într-o măsură importantă, şi de valuta în care sunt ţinute şi/sau de operaţiunile valutare efectuate cu acesta.

Vineri, 30 Octombrie, 2020 - 13:01
Spovedania lui Rizea

Anca Alexandrescu: Vreau sa citesc cateva nume de pe lista pe care mi-ai dat-o: primar Rares Mănescu, Dragoș Grigoriu, domnul Nicolae Dumitru, domnul Dorin Cocoș, domnul Răzvan Petrovici, domnul Radu Budeanu, domnul Puiu Popoviciu, domnul Nicolae Bănicioiu, Vlad Stoica, Sebastian Ghiță, George Maior, Tinu Șebeșanu, Andrei Hrebenciuc, domnul Mihai David, Dinu Pescariu. Lista continuă, e lungă, peste 100.

Cristian Rizea și Anca Alexandrescu: Ovidiu Tender, Ovidiu Semenescu, Ilie Năstase, Adrian Năstase și Dan Andronic a fost.

AA: Iata acesti oameni au venit la botezul fiului tau. De ce au vrut sa stea la masa cu tine daca acum vin si spun ca nu e adevarat ce spui, ca sunt inventii, ca esti omul nu stiu cui? Atunci iti cautau prietenia, botezul a fost in 2013, da?

CR: 2 noiembrie, 2013, restaurantul Hotelului Ramada.

AA: Erai un personaj important al high life-ului bucurestean atat economic cat si politic de vreme ce toti s-au inghesuit sa fie la petrecerea ta?

CR: Nu l-ai nominalizat pe domnul Ion Tiriac, cel mai bogat roman. Domnul Ilie Nastase, oamenii din fotbal Borcea, Dumitru Dragomir.

AA: De ce veneau la tine, daca tu nu aveai nimic si nu reprezentai nimic, niciun fel de importanta cum zic acum?

CR: Romanii care ne privesc sunt mult mai inteligenti, ii las pe ei sa raspunda la aceasta intrebare. Ei stiu raspunsul la aceasta intrebare. Nu vreau eu sa-l dau pentru ca nu vreau sa fiu considerat lipsit de modestie, avand un anumit interes. Cand vor vedea personalitatile. Cred eu ca a venit jumatate din produsul intern brut al Romaniei. Firma Straco, domnul Horpos, multi, multi. Insa, ce nu stiu romanii, ca ai vorbit de botezul meu, lucru pe care il devoalez cu subiect si predicat... La botezul meu, in spatele acestei petreceri, s-a parafat o mare afacere, dragi romani. Afacerea de 290 de milioane de euro. Da, da, ati auzit bine. Afacere girata, intermediata de Dragos Dobrescu si Sebastian Ghita, afacere facuta si parafata la Ministerul Transporturilor. Doamna Ramona Mănescu a venit la acea petrecere a mea cu sotul Rareș Mănescu. Si Dragoș Dobrescu e și nașul copiilor familiei Mănescu. La acea petrecere eu nu-l mai invitasem pe actionarul principal al firmei Straco, domnul Adi Horpos care a fost la Barcelona. A platit Tony Blair. Eu nu-l mai invitasem, de ce? Am povestit in episodul cu Vlad Stoica. In 2012, cand Ponta a ajuns la Palatul Victoria , domnul Horpos a venit la mine in baza prieteniei pe care o aveam, deja Tony Blair, Ponta, Barcelona, Banicioiu. Eu l-am adus in preajma celor doi. Ne-am intalnit la el acasa, mi-a explicat afacerea, era vorba despre un consortiu din care facea parte firma Straco, pentru a pune mana pe aceasta lucrare cu bani europeni pentru refacerea unei cai ferate, restructurare, o lucrare, va dati seama.

El mi-a spus „ajuta-ma sa obtin acel contract, du-ma la Ponta!”. I-am aranjat intalnirea, l-am chemat pe Vlad Stoica. In primele zile, cand Victor Ponta era instalat la Palatul Victoria, dupa motiunea de cenzura prin care a cazut guvernul Ungureanu. Ne-am intalnit la terasa French Bakery, pe o terasa pe strada Paris. Vlad Stoica a venit pe jos, eu , Banicioiu si cu Horpos eram acolo.

Am stat acolo, i-am aratat, i-am explicat lui Vlad. Vlad Stoica era seful cancelariei premierului, cel care a fost numit acum 5 zile la ANCOM, cu toate ca am devoalat afacerea asta din care si-a tras milioane de euro. El mi-a zis ”gata, Cristi, o rezolvam”. Ministrul Tansporturilor era Ovidiu Silaghi. Eu aveam o relatie apropiata cu acest Horpos. Ca sa vedeti legatura cu botezul, de ce nu l-am invitat. Eram in 2012. Ne-am dus, am discutat in continuare, am tinut legatura. Horpos spusese ”bai Cristi, merg cu tine ca m-a luat Hrebenciuc cu niste generali vechi din sistem. Mi-au propus sa ma duca la Ponta, dar mi-au cerut comision mai mare si eu stiu ca tu si Banicioiu o rezolvam mai bine”. Ies eu mai bine ca trebuie sa impart la multa lume.

AA: Deci se negocia spaga in oras?

CR: Hrebenciuc ii impusese sa intre, era un consortiu cu FCC (Fomento de Construcciones y Contratas, n.n.), o firma spaniola. Toate firmele astea mari, toti au in spate, nu au venit intamplator in Bucuresti sa faca afaceri. I-au omorat pe romani, i-au mai tinut viata pe astia care au mai acceptat compromisuri si sa intre in asocieri cu ei, gen Straco, iar in rest au omorat firmele romanesti. Ca sa ia ei bani europeni, va dati seama 300 de milioane nu sunt de la bugetul statului. Sunt bani europeni. Si mi-a explicat de ce merge cu mine si nu cu Hrebenciuc. Aia cereau si banii inainte.

Am discutat zilele urmatoare, si ce imi spune prietenul meu Horpos: ne intalnim. In toamna au fost alegeri si a urmat un nou govern USL. Mi-a zis ”ce fac Cristi, ca s-a schimbat acum, a venit Fenechiu, i-am dat lui Silaghi, ne-am vazut , mi-a zis sa vin la Malaga”.

AA: Daduse spaga si problema nu i se rezolvase si isi facea probleme?

CR: Exact, dupa ce Vlad Stoica ii luase un avans… Sebastian Ghita era acolo dupa ce a pus Ponta piciorul in Palatul Victoria. Ghita era nelipsit, venea cu borseta lui neagra, il vedeti in toate pozele. El era acolo cu borseta ca sa controleze tot. Deja baietii astia il tapasera de bani pe Horpos, era saracul, ”imi cer astia”.

Silaghi era speriat si l-a sunat pe asta sa vina tocmai la Malaga, la Marbella, intr-o statiune de lux si baietii astia s-au intalnit, i-a dat banii si asta m-a chemat la el in Cotroceni unde are vila. Si vine Fenechiu - uns cu toate alifiile, stie regula jocului, comisionul, i-a luat pe baietii astia ca se faceau tot fel de contestatii. Li se atribuise, dar erau contestatari. A intrat in combinatie si avocatul Boștină. Unde e vorba de bani intră și el. Relu Fenechiu a venit, stia regula jocului, era profesionist. Boștină era și el in tot si in toate. Avocatul infractorilor e Doru Bostina. Mai era bagat si Dragos Nedelcu cu Bostina.

Trebuie să iei un avocat langa tine, avocatii astia fac un contract de asistenta juridica, de consultanta, si trimis cel mai bun la asa ceva, iar aici Doru Bostina era si el bagat. Baietii astia de pe locul 2, 3 faceau contestatii. Dureaza. Nu poti sa iei avansuri, nu poti sa te apuci de lucrare .Se faceau presiuni, ba austriecii, ba era o alta firma. Le-am scris pe toate in volumul doi. Fenechiu i-a luat pe toti si i-a tapat de bani. Relu Fenechiu e baron, dar stie regula jocului. Moisescu era si el la mijloc. E colegul lor de partid, protectorul lor. Am facut deal-ul – ”domnule, iti dam 4 milioane”. A cerut omul,  problema e ca a cerut spaga inainte, asta e problema la Relu Fenechiu ca sa le aprobe. Ministerul era dat in judecata. Nu era simplu asa. Spun tot - lucrarea, data de atribuire si Relu Fenechiu a luat banii. Asta cu Straco era disperat, luase finantari. Atunci a fost si momentul in care mi-a spus si cu clubul, se blocase financiar, nu mai avea suflu, o ditamai compania de asfaltari, Ghita ii lua banii, il mintea, ”hai ca iti dam maine, a vorbit Victor, e totul stabilit, cu Relu, e totul stabilit. Era guvernul USL. Pe partea aia Dobrescu, ”hai ca am rezolvat cu Crin”. Era totul stabilit.

Vineri, 30 Octombrie, 2020 - 00:00

Rezumat: Transsexualul este o persoană ale cărei trăiri spirituale (cu sufletul, cu inima şi cu mintea) sunt pentru un sex diferit de sexul corpului său fizic, pe care nu îl mai suportă. Transsexualul simte că o altă persoană fizică, de alt sex, trăieşte în corpul său spiritual şi numai în condiţiile în care sexul corpului fizic va fi pus de acord cu sexul corpului spiritual, numai atunci se va bucura de fericire şi de o sănătatea deplină, care sunt date de armonia dintre corpul fizic cu corpul spiritual. Un transsexual sime că: (1) corpul său fizic este de un sex diferit (opus) trăirilor sale spirituale şi că (2) sexul corpului spiritual trebuie să iasă la suprafaţă, să se reflecte şi în corpul fizic, cu care să se şi înfăţişeze, care să fie văzut.

 

Cuvinte şi concepte cheie: transsexualul; nebunie; boală mintală / psihică; transgenderi;  accident biologic; gen; sexul corpului fizic; sexul corpului spiritual; incongruență de gen; un bărbat într-o femeie, o bărbată; operația de schimbare de sex.

 

1. Caracteristicile transsexualităţii

 

Transsexualismul, denumit și transsexualitate, se caracterizează prin faptul că o persoană de un anumit gen (feminin sau masculin) trăieşte permanent cu sentimentul puternic şi mărturisit, că ea aparţine, se identifică cu celălalt gen.

Persoanele care trăiesc cu propriul sentiment de transsexualitate consideră că:

1) sunt victime ale unui accident biologic,

2) trăiesc într-un corp, într-o înfăţişare de gen diferit faţă de cel în care se simt cu adevărat, pe care îl trăiesc efectiv,

3) trăirile spirituale (cu sufletul, cu inima şi cu mintea) şi sexuale sunt opuse sexului biologic cu care s-au născut, pe care nu îl mai suportă.

Altfel spus, persoanele care trăiesc spiritual cu „dragoste faţă de celălalt gen” consideră că sunt închise într-un corp care nu se potrivește genului lor adevărat, cu care trăiesc efectiv, adică nu exprimă identitatea lor de gen adevărată.[1]

Un transsexual trăieşte permanent cu sentimentul puternic şi mărturisit că înăuntrul corpului său fizic, născut cu un anumit sex, există o fiinţă spirituală de un sex opus acestuia, care, odată şi odată, trebuie să iasă la suprafaţă, care trebuie să se reflecte (sexual) şi în corpul său fizic, cu care să se şi înfăţişeze, care să fie şi văzut.

Transsexualii sunt persoane transgenderi care, spiritual, trăiesc sau își doresc să trăiască permanent cu trăirile sexului opus celui cu care s-au născut (biologic).

Termenul de transsexualitate a intrat însă în uzanța profesioniștilor și a publicului în anii ’50, definind o persoană la care sexul corpului fizic este diferit de sexul corpului spiritual, fapt pentru care persoana respectivă revendică faptul că are dreptul la identitatea personală conformă cu genul său spiritual, cu care trăieşte permanent cu sufletul, cu inima şi cu mintea.

Greşit în dicţionare se defineşte „transsexualul” ca fiind „o persoană care are organele de reproducere ale ambelor sexe; hermafrodit, androgin, bisexual”.

 

2. Primul transsexual din istoria umanităţii

 

Pictorul danez „domnul Einar Wegener”, care a dorit să devină „doamna Lili Elbe”, a devenit primul transsexual din istoria umanităţii după ce i s-au făcut patru operaţii chirurgicale, foarte dificile, de schimbare a sexului.[2]

În ciuda căsniciei perfecte şi a aprecierii de care se bucura, Einar nu era cu adevărat fericit. Simţea că înăuntrul său există o altă fiinţă, care trebuie odată şi odată să iasă la suprafaţă. „Simţeam femeia din mine, simţeam că altcineva trăieşte în corpul meu şi că vrea să fie văzută. Aşa am decis să o accept pe Lili şi să o arăt tuturor” avea să scrie în cartea sa Einar Wagener, devenit Lili Elbe, „Un bărbat într-o femeie”.

Marţi, 27 Octombrie, 2020 - 22:03
Fugarul Rizea la Realitatea TV, din Moldova

Cristian Rizea: Da. Intr-adevar e celebrul Grup Monaco, constituit in urma cu multi ani, cam in 2003-2004 s-a facut acest grup odata cu….faptul ca si-au luat anumiti oameni, membrii din acest grup, si-au luat rezidenta in acea perioada in Principatul Monaco. Si pot sa va spun ca cel care este liderul informal, daca vreti, al acestui grup, este Dragoș Dobrescu. Sau miliardarul fara chip.

AA: Dar e foarte important sa precizam de la inceput...acest Grup de la Monaco (GM) are legaturi cu statul paralel (SP)?

CR: Da.. deci hai s-o luam cu inceputurile. In 2003-2004, cand Traian Basescu era la PMB (Primaria Municipiului Bucuresti, n.n.) si atunci s-au facut cele mai spectaculoase retrocedari cu acte false. Principalii beneficiari erau aceasta retea patronata de Dragoș Dobrescu, oameni care si-au permis ulterior, pentru ca au acumulat bani foarte multi, foarte multi, acte false... Procuri false. Nume de mostenitori trecute in fals cu ajutorul unor notari publici. Toate acestea acceptate de Basescu ca primar general. Am documente semnate de Basescu, sa stiti, cu semnatura sa ca primar general.

AA: Deci ai dovezi in acest sens...

CR: Da! Bineinteles, vorbim pe documente aici. Nu putem vorbi din auzite. Aici exista documente pentru toate lucrurile astea. Dar baietii astia au acumulat niste averi colosale, deci romanii cred ca ne privesc...imi mai transmit mesaje pe Facebook. Sute de romani. Si raman uimiti de sumele despre care eu vorbesc acolo si ei se gandesc la ziua de maine, ca n-au ce pune pe masa copiilor a doua zi.

AA: Da-ne cateva exemple, pentru ca sigur acum telespectatori se vor duce sa citeasca, cei care n-au citit inca „Spovedania lui Cristian Rizea”, primul volum. Dar hai sa dam cateva exemple. Despre ce sume e vorba?

CR: Eu va spun doar atat. Eram in acei ani, in care am ajuns si eu pe la Monaco, si baietii astia ii vedeam, la prima mea imagine cu ei....a fost la Saint Tropez, la discoteca VIP patronata de un personaj cunoscut in Franta, Jean Roch, e un amic de-al meu pot sa spun, ne cunoastem foarte bine. Este un om din showbizul francez, si acolo, acesti baieti. Vorbesc de Dragoș Dobrescu, Cosmin Băncăcean, Dragoș Săvulescu, acest trio inbatabil in retrocedarile din Bucuresti....

AA: Fugarul Săvulescu! Fac precizarea...da?

CR: Eh..stai linistita, e in Sardinia la Porto Cervo, n-aveti nicio problema. Sta bine...Intr-o vila de 8.000 de euro pe luna, deci nu va faceti problem, un iaht pe masura, de vreo 32 de metri, stiu toate aceste lucruri. Va dati seama ca exista oameni si pe acolo. Si acesti baieti  plateau nota de plata la vremea aceea de 100...intr-o suta si 120.000 de euro pe seara. Deci, Anca, sa ne intelegem. Si stimati telespectatori. Acele note erau doar pentru niste sticle de sampanie sau de whisky, pentru o seara. Eu am ramas siderat, pentru ca mai cunosteam un singur consummator. Fiind frecvent pe Coasta de Azur, rivalizau aceste mese ale smecherilor din GM (Grupul Monaco, rivalizau doar cu cele ale unui cetatean iranian cautat de multa lume din...de multe agentii guvernamentale. Omul e de fapt apatrid, traieste pe un iaht foarte luxos in afara, daca vreti, statelor unde e cautat. Un om foarte bogat, ale carui note de plata ajungeau la sume de 500.000 de euro pe seara. In acel club, deci astea.

AA: Cristian Rizea, cum puteau??

CR: Deci oamenii stateau pe iahturi la Cannes, povestea chiar Dobrescu cum se trezeau din betie dimineata... Sunau avocatii sau  cei  care aveau ei sageti in diverse afaceri de genul asta si le mai ziceau: „au mai intrat 4 milioane de euro, au mai intrat 3 milioane de euro..”

AA: Cristian Rizea, vreau sa facem precizarea ca Dragoș Dobrescu este nasul baietelului tau, asa este?

 

CR: Da, exact, lumea trebuie sa stie pentru ca int-adevar am spus si in primul meu volum…  Dragos Dobrescu mi-a fost...si aici e o greseala pe care eu mi-o asum, sper ca baietelul meu sa ma ierte atunci cand va fi mare, am spus-o. Poate doar apropierea de la vremea respectiva, ca avea si el un baietel un pic mai mare decat al meu, a facut ca sa avem aceasta legatura, daca vreti, in fata lui Dumnezeu. Din pacate si el a fost unul din cei care, in momentul in care acest Stat Paralel, acest sistem ocult care conducea Romania... mi-a distrus viata. A fost unul din cei care mi-au intors spatele si s-a uitat in alta parte, cu toate ca el este protejat foarte bine de acel sistem. Iar atunci cand el a fost intrebat, stiu foarte bine aceste lucru, de niste baieti din aceasta structura secreta a Romaniei, a spus ca nu e nici o problema, nu ma inteerseaza de el. Da?! Or... atat conteaza un legamant in fata lui Dumnezeu de Dragos Dobrescu (DD) si o sa aflati in volumul 2 ca acest om nu are nimic sfant in el. O sa vorbesc de o relatie pe care el a avut-o, extraconjugala, cu o femeie careia, sotia unui renumit politician, ea un politician renumit in Romania, carora le-a botezat copiii Dragos Dobrescu. Iar el a avut o relatie extraconjugala chiar cu mama celor 2 copii botezati de el.

Duminică, 25 Octombrie, 2020 - 00:00

România de pe cele două părţi ale Carpaţilor reprezintă două entităţi deplin diferite. Transilvania şi Banatul sunt marcate de Europa Centrală;Valahia, Moldova şi ţinuturile de la gurile Dunării sunt mai degrabă oriental-asiatice. Încă din secolul al X lea cultura ţărănească şi orăşenească a Imperiului a ajuns până la arcul carpatic. De cealaltă parte a Carpaţilor nu s-a putut clădi ceva asemănător, de aici începe un spaţiu colonial care nu este capabil să trăiască într-un mod propriu şi este influenţat de formele exterioare. Valahia şi Moldova au fost dependente de imperiile german, turc şi rus şi din păcate la dorinţa acestor puteri au devenit state "independente". "Naţiunea română" nu este nici în ziua de azi nimic altceva decât o legendă a istoriografiei. Până în secolul al XIX lea nu a existat de fapt decât o viaţă vegetativă a micului popor de ţărani şi păstori valahi care număra cu puţin peste un milion de oameni care niciodată nu au avut o clasă conducătoare proprie ci nişte profitori patriarhali care se schimbau adesea. Înmulţirea de zece ori a acestei populaţii în secolele XIX şi XX s-a reuţit prin apariţia sistemului industrial european care a transformat stepele în terenuri agricole. Această mare şansă economică s-a transformat, ca la toţi primitivii, într-o creştere a populaţiei. De aici a rezultat un număr mai mare şi o clasă de mari proprietari lacomi care nu aveau nici o legătură cu pământul şi cu masele muncitoare;fără să existe un popor şi cu atât mai puţin o naţiune. Puţinul care are legătură cu voinţa poporului vine din Transilvania. În cercurile românilor emigraţi aici ca forţă de muncă, în urma contactului strâns cu cultura mărcilor de graniţă ale Imperiului a apărut dorinţa de a da o viaţă mai bună neamului propriu. Însă până în ziua de azi s-a rămas la stadiul de dorinţă.

Aceasta nu putea să fie altfel, spune Garda de Fier deoarece clasa conducătoare străină orientată doar spre câştig a nimicit toate încercările de îmbunătăţire. Faptul că turcii, grecii, evreii şi alţi străini au devenit zeii idealului îmbogăţirii fără limite şi acceptarea corupţiei ca sistem au făcut ca aceste dorinţe idealistice să nu aibă nici o şansă. Abia revoluţia din 1940 a dat ocazia unei renaşteri a poporului român pentru o viaţă de naţiune independentă.

Ar fi o greşeală acceptarea necritică a acestei teze a Gărzii de Fier. Este adevărat că mişcarea lui Codreanu este cea mai puternică expresie de sănătate şi voinţă proprie care a apărut în rândurile populaţiei României. Putem astfel vedea că există aici substanţe ale unei rase vrednice. Este însă îndoielnic că acestea sunt destul de puternice pentru a crea un stat şi a transforma o populaţie într-un popor. În primul rând nu există un conducător şi nici o clasă conducătoare. Codreanu şi 17.000 de comandanţi subordonaţi au fost înlăturaţi şi poporul nu s-a mişcat. Revoluţia nu a fost făcută de Garda de Fier, ci de Antonescu, un general despre care se poate spune că este un bărbat curajos. Lovitura de stat i-a reuşit deoarece inamicii săi au fost nişte nemernici laşi. Şi chiar şi aşa Antonescu nu ar fi reuşit nimic dacă prăbuşirea politicii externe a vechiului sistem nu i-ar fi pus în mână toate atuurile. Revoluţiile adevărate au drept urmare modificarea politicii externe. Noua Românie însă trăieşte de la început pe baza atotputernicei bunăvoinţe a Axei, chiar şi din punctul de vedere al politicii interne. Anume nu împotriva unor puteri străine a trebuit Antonescu să cheme trupele germane, ci împotriva propriei sale armate şi împotriva rezistenţei din cadrul aparatului de stat pentru că într-adevăr nu avea la îndemână forţe proprii care să îi fie alături. Într-o ţară ai cărei ofiţeri, funcţionari şi intelectuali aproape fără excepţie sunt obişnuiţi să trăiască din trădare, acest bărbat care înainte de toate pretinde cinste s-a confruntat imediat cu o duşmănie crescândă. De asemenea trebuie evitată luarea drept realitate a viselor gardiştilor. Noua Românie va avea nevoie pentru totdeauna din punct de vedere al politicii externe de sprijinul trupelor germane, iar din punctul de vedere al politicii interne pentru cel puţin câteva decenii.

Vineri, 23 Octombrie, 2020 - 00:00

În acest timp al unei pandemii inexistente de „virus”, blocaje mondiale, închideri în masă a afacerilor, eșec economic, falimente în creștere, panică și foamete, bogații râd până la bancă. Coincidență? Nu există coincidență, deoarece totul se întâmplă dintr-un motiv și, în acest caz, acest motiv este clar. Tot ce se întâmplă astăzi a fost planificat cu mult timp în urmă, așa că întrebarea evidentă este de ce cei mai bogați nu sunt afectați de vreun virus fals ca restul dintre noi și, de fapt, au reușit să folosească această farsă pentru a câștiga bogăție masivă într-un timp structurat de haos? Singurul răspuns logic la această întrebare se bazează pe faptul că știau exact ce urmează și când și cum să profite de la aceasta.

Multimiliardarii fac parte din marele club, cel în care tu și cu mine nu avem voie să ne alăturăm. Clubul respectiv este alcătuit din cei care dețin toate corzile marionetelor politice și din cei care numesc lovituri. Acestea sunt „elitele” autoproclamate care alcătuiesc nivelul superior al piramidei oligarcale a puterii și care merg pe holurile marilor bănci, corporații și fundații fără taxe. Ei nu așteaptă să vadă ce se va întâmpla, provoacă lucrurile care se întâmplă. Ei sunt controlorii. De aceea, în arena puterii și controlului, nu există niciodată coincidențe; există doar certitudine.

Prin utilizarea acestei „pandemii” fabricate în mod intenționat, bogăția miliardarilor lumii a crescut de la 8 trilioane de dolari la 10,2 trilioane de dolari din aprilie până în iulie a acestui an. Aceasta reprezintă o creștere cu 28% a valorii nete pentru cei mai bogați de pe planetă în doar patru luni, în timp ce cea mai mare parte a umanității a fost distrusă economic și închisă în închisorile de origine.

Din nou, aceasta nu este o coincidență și, deoarece nu este, este evident că a fost planul tot timpul. În timp ce majoritatea întreprinderilor mici și mijlocii sunt în stare gravă, devastate de răspunsul Covid, marile afaceri au folosit o criză provocată și perpetuată de pionii miliardarilor din guvern. În timp ce copiii și familiile din întreaga lume mor de foame, acești răufăcători profită de această resetare a ucigașului pentru a-și acoperi buzunarele cu bani furați chiar de la oamenii care mor acum de foame.

Desigur, a existat un plan de stimulare de 2 trilioane de dolari, care a fost adoptat în lege pentru presupusul scop de ajutor pentru acele persoane și întreprinderi mici afectate de răspunsul draconian al guvernului la un virus fals. O parte din acești bani s-au îndreptat către persoane fizice sub forma unei plăți de 1.200 de dolari, iar alții au fost folosiți pentru indemnizațiile federale de șomaj pentru cei care au fost eliminați cu forța de la locul de muncă. Dar cea mai mare parte a banilor s-au îndreptat către marile corporații, guvernele de stat și locale, spitalele mari, companiile aeriene și cele mai mari universități. Partea de afaceri mici, așa cum a fost etichetată, se adresează și companiilor cu venituri de până la 5 miliarde de dolari. O mare parte din ceea ce a fost acordat întreprinderilor mai mici a fost sub formă de împrumuturi care trebuiau rambursate, iar multe dintre tranzacțiile de împrumut datorate acestei legi a Congresului au trecut prin bănci mari, permițându-le să profite de această factură de stimulare. Una peste alta, inclusiv bani pentru companii nu atât de mici, aproximativ 1,3 trilioane de dolari au fost cheltuiți în mare parte pentru a susține afacerile mari. Soldul a fost trimis în plăți mici către persoane fizice și a fost utilizat pentru șomaj menit să țină oamenii acasă, astfel încât să nu muncească. Acest lucru i-a ajutat și pe cei bogați să se îmbogățească.

Este imperativ să înțelegem că guvernul nu are bani; nu poate fura decât cetățenilor săi. Așadar, de fiecare dată când plățile au fost trimise și colectate de către persoane fizice și întreprinderi mici, acestea au ieșit din buzunarele aceluiași 99% primind ceea ce se numea ajutor. În realitate, cei mai mulți bani au fost distribuiți celor mai bogați dintre noi.

Miercuri, 21 Octombrie, 2020 - 00:00

Una dintre caracteristicile totalitarismului este conformitatea în masă cu o narațiune oficială psihotică. Nu o narațiune oficială obișnuită, cum ar fi narațiunile despre „Războiul Rece” sau „Războiul împotriva terorii”. O narațiune oficială complet delirantă, care are puțină sau deloc legătură cu realitatea și care este contrazisă de o preponderență a faptelor.

Nazismul și stalinismul sunt exemplele clasice, dar fenomenul este mai bine observat în culte și alte grupuri societale subculturale. Îmi vor veni în minte numeroase exemple: familia Manson, Templul Poporului lui Jim Jones, Biserica Scientologiei, Poarta Cerurilor etc., fiecare cu propria sa narațiune psihotică oficială: Helter Skelter, Comunismul creștin, Xenu și Confederația Galactică, etc. pe.

Privind din cultura dominantă (sau înapoi în timp în cazul naziștilor), natura delirantă a acestor narațiuni oficiale este evident evident pentru majoritatea oamenilor raționali. Ceea ce mulți oameni nu reușesc să înțeleagă este că pentru cei care le sunt pradă (fie că sunt membri ai cultului individual, fie că sunt întregi societăți totalitare) astfel de narațiuni nu se înregistrează ca psihotice. Dimpotrivă, se simt complet normali. Totul din „realitatea” lor socială reifică și reafirmă narațiunea și orice lucru care o provoacă sau o contrazice este perceput ca o amenințare existențială.

Aceste narațiuni sunt invariabil paranoice, descriind cultul ca fiind amenințat sau persecutat de un inamic rău sau de o forță antagonică din care numai conformitatea necontestată cu ideologia cultului îi poate salva pe membrii săi. Nu are mare diferență dacă acest antagonist este cultura de masă, corpul tetanilor, contrarevoluționarii, evreii sau un virus. Ideea nu este identitatea inamicului. Ideea este atmosfera de paranoia și isterie generată de narațiunea oficială, care îi menține pe membrii cultului (sau societatea) conforme.

Pe lângă faptul că sunt paranoice, aceste narațiuni sunt adesea inconsistente, ilogice și ... ei bine, pur și simplu ridicole. Acest lucru nu îi slăbește, așa cum s-ar putea suspecta. De fapt, le crește puterea, deoarece îi obligă pe adepții lor să încerce să-și împace inconsecvența și iraționalitatea și, în multe cazuri, absurditatea, pentru a rămâne în bună stare cu cultul. O astfel de reconciliere este desigur imposibilă și determină mintea membrilor cultului să facă scurtcircuit și să abandoneze orice aparență de gândire critică, exact ceea ce își dorește liderul cult.

Mai mult, liderii cultului vor schimba adesea radical aceste narațiuni fără niciun motiv aparent, forțându-și membrii cultului să renunțe brusc la îmbrăcăminte (și deseori chiar să denunțe drept „erezie”) credințele pe care au fost forțate să le profeseze anterior și se vor comporta ca și când nu ar fi crezut niciodată ei, ceea ce le determină mintea să facă un scurtcircuit, până când, în cele din urmă, renunță la încercarea de a gândi rațional și, pur și simplu, își fac papagalele, indiferent de tâmpenii fără sens, de care liderul cultului le umple capul.

De asemenea, tâmpenii fără sens ai liderului de cult nu sunt la fel de aiurea pe cât ar putea părea la început. Cei mai mulți dintre noi, când întâlnim astfel de tâmpenii, presupunem că liderul cult încearcă să comunice și că ceva nu este în regulă cu creierul său. Liderul cult nu încearcă să comunice. Încearcă să dezorienteze și să controleze mintea ascultătorului. Ascultați-l pe Charlie Manson „rapind”. Nu doar la ceea ce spune, ci la modul în care o spune . Rețineți cum el stropeste bucăți de adevăr în fluxul său de prostii asociate gratuit și utilizarea repetitivă a clișeelor ​​care pun capăt gândirii, descrise de Robert J. Lifton după cum urmează:

„Limbajul mediului totalist este caracterizat de clișeul care pune capăt gândirii. Cele mai de anvergură și complexe probleme umane sunt comprimate în fraze scurte, foarte selective, cu sunet definitiv, ușor de memorat și ușor de exprimat. Devin începutul și sfârșitul oricărei analize ideologice. ” - Reforma gândirii și psihologia totalismului: un studiu al „spălării creierului” în China , 1961

Dacă toate acestea sună familiar, bine. Deoarece aceleași tehnici pe care majoritatea liderilor de cult le folosesc pentru a controla mintea membrilor cultelor lor sunt folosite de sistemele totalitare pentru a controla mintea unor societăți întregi: Controlul mediului, Limbajul încărcat, Știința sacră, Cererea de puritate și alte minte standard- tehnici de control. Se poate întâmpla aproape în orice societate, la fel cum oricine poate cădea pradă unui cult, având în vedere circumstanțele potrivite.

Se întâmplă în majoritatea societăților noastre chiar acum. O narațiune oficială este pusă în aplicare. O narațiune totalitară oficială. O narațiune oficială complet psihotică, nu mai puțin delirantă decât cea a naziștilor, a familiei Manson sau a oricărui alt cult.

Luni, 19 Octombrie, 2020 - 16:08

 Donald Trump nu a zăcut în spital. A lucrat. Au fost probabil cele mai rodnice trei zile din mandatul său.

A ordonat să fie declasificate toate documentele legate de scandalurile „Russia Gate” și „E-mail-urile lui Hillary Clinton”. Absolut toate și „fără editări”. Adică fără porțiuni, nume sau cifre, acoperite cu tuș negru.

Este vorba de 1.000 de pagini de documente care ar trebui să facă lumină în ceea ce Trump a numit „cea mai mare crimă politică din istoria țării noastre”.

În baza acestor documente declasificate, care ar conține „dovezi din abundență” despreStatul Paralel („Deep State”), președintele i-a cerut Procurorului General să îi pună sub acuzare pe vinovați, „inclusiv peObama, inclusiv peBiden”.

Cutremurul politic este colosal. Prin comparație, scandalul „Watergate” pare o gâlceavă de puști în curtea școlii. Când s-a mai auzit ca un președinte în exercițiu al Statelor Unite (sau al oricărei țări nebananiere) să ceară fățiș, frontal, direct, punerea sub acuzare a contracandidatului său în alegeri și a fostului președinte al țării? Mai ales că până la alegeri nu mai este timpul fizic pentru așa ceva.

Prima întrebare pe care orice om normal la cap și-o pune este: de ce a ales Trump să declasifice aceste documente abia acum?

Iar primul răspuns care îi vine în minte aceluiași om rațional este că Trump încearcă să provoace un uriaș tămbălău pe ultima sută de metri înaintea alegerilor, fiind disperat să recupereze terenul pierdut în fața lui Biden.

Ar trebui să trecem repede peste faptul că, după experiența din 2016, când Donald Trump a câștigat detașat în fața lui Hillary Clinton, deși era cotat cu 8-10-12% mai puțin, sondajele americane nu mai au nici o relevanță. Cu atât mai mult acum, când valul de violențe Black Lives Matter și Antifa, încurajate de Democrați, i-a făcut pe oameni să se teamă să spună că votează cu Trump.

Pentru că în presa românească, la fel ca în presa americană și în cea europeană, puteți să citiți sau să auziți rareori ce spune Trump și foarte des ce spun alții despre ce spune el, iată cum și-a explicat președintele SUA gestul declasificării și tardivitatea sa:

„Dacă (Procurorul General) Bill Barr nu îi acționează în judecată pe acești oameni pentru infracțiuni penale, cea mai mare crimă politică din istoria țării noastre, atunci nu se va mai face niciodată dreptate, afară de cazul când câștig (alegerile) și atunci va trebui să acționăm, deoarece eu nu o să uit.

„Aceștia sunt oameni care au spionat echipa mea de campanie electorală și avem toate dovezile. Acum, ei spun că au mult mai multe (dovezi). OK? Iar eu spun, Bill, avem destule, nu ai nevoie de mai multe. Avem atât de multe – uitați-vă la raportul despre (fostul director FBI James) Comey, 78 de pagini nimicioare, întocmit de (Inspectorul General Michael) Horowitz, pentru care am foarte mult respect, și care a zis să fie începută o acțiune în justiție.

„El a recomandat acțiunea în justiție, dar ei nu au făcut-o. Nu-mi venea să cred, dar ei nu au făcut-o, deoarece au spus că mai sunt pești mult mai mari de prăjit…”

Trump spune că „Sistemul” l-a dus cu vorba și că vinovații ar putea scăpa dacă el nu va fi reales.

(Atenție: Este pentru prima dată când Trump evocă posibilitatea de a pierde alegerile!)

Declasificarea celor 1000 de pagini de documente pare așadar să fie mai degrabă gestul unui om exasperat, decât al unuia disperat. O nuanță extrem de importantă.
Dar ce ar putea conține atât de devastator aceste hârtii, încât Trump să vorbească de „cea mai mare crimă politică din istoria Americii”?

Câteva rezumate și note ale unor oficiali din serviciile secrete, desecretizate sporadic până acum, ne dau câteva indicii.

Acuzațiile de complicitate cu Rusia și de imixtiune a Kremlinului în alegeri în favoarea lui Trump l-au hărțuit pe acesta de-a lungul întregului mandat. Nici măcar după ce raportul Procurorului Special Robert Mueller l-a exonerat pe Trump, acuzațiile nu au încetat.

Or, o notă CIA, declasificată recent, arată că, iulie 2016, Hillary Clinton a aprobat „o propunere a unuia dintre consilierii ei pentru politică externă pentru a-l defăima pe candidatul prezidențial Donald Trump prin provocarea unui scandal care să pretindă un amestec în alegeri al serviciilor de informații ruse”.

Obiectivul lucrăturii, ne spune nota CIA era „de a distrage atenția opiniei publice de la scandalul privind folosirea de către ea (Clinton) a unui server privat de e-mail”, pe vremea când era secretar de stat, fapt care a pus în pericol securitatea națională.

Altă notă CIA afirmă că Obama însuși a fost informat de către directorul Agenției, John Brennan, despre diversiunea pusă la cale de Clinton. Și că despre planul acesteia de a-l compromite pe Trump aflaseră și serviciile secrete ruse.

Nu-i așa că întreaga perspectivă care a fost servită în ultimii patru ani opiniei publice de către presă se răstoarnă total?

Or, acestea sunt doar câteva crâmpeie de informații. Vârful vârfului aisbergului.

Luni, 19 Octombrie, 2020 - 00:00

Mă numesc REINER FUELLMICH. De 26 de ani sunt membru al baro­urilor din Germania și California. Am practicat Dreptul mai ales ca avocat, pledând contra unor societăți frauduloase ca Deutsche Bank, altădată una dintre cele mai mari și mai respectate bănci din lume, astăzi una dintre cele mai criminale organizații. Am pledat contra concernlui Wolkswagen, unul dintre cei mai importanți și respectați cons­tructori de automobile din lume, cunoscut astăzi pentru fraudele uriașe pe motoarele Diesel-Kuehne. De asemenea, am pledat contra companiei Nagel, una dintre cele mai mari intreprinderi maritime din lume, acuzată într-o afacere de mai multe sute de milioane de dolari. Sunt unul dintre cei patru membri ai Comisiei Germane de Anchetă asupra Virusului Corona. După 10 iulie 2020, această comisie a luat act de mărturiile unui mare număr de savanți și experți internaționali, pentru a găsi răspunsuri la chestiunile în legătură cu Scandalul Corona, ce preocupă tot mai mulți oameni din întreaga lume.

Cazurile de corupție și fraudă comise de intreprinderile germane sus-menționate sunt nimicuri față de amploarea Scandalului Corona, care a provocat și continuă să provoace daune și nenorociri enorme.

De aceea, nu se mai vorbește de Criza Corona ci de Scandalul Corona! Cei vinovați de acest scandal trebuie urmăriți, din punct de vedere penal, pentru daune aduse populației. Pe plan politic, totul trebuie făcut pentru ca niciodată cineva să nu mai poată înșela omenirea, să nu mai poată încerca să ne manipuleze prin programe false și corupte, de tot felul.

Din aceste motive, vă voi explica în ce fel Comisia Internațională de Avocați, din care fac parte, va pleda în cea mai mare afacere de delict civil din toate timpurile: SCANDALUL FRAUDEI CORONA, care între timp s-a transformat în CEA MAI MARE CRIMĂ COMISĂ VREODATĂ OMENIRII.

Pentru prima oară, crimele contra omenirii au fost definite în contextul Nuremberg, la sfârșitul celui de al II-lea Război Mondial, cu care ocazie conducătorii învinși ai celui de al III-lea Reich eu fost acuzați de către învingătorii lor.

Astăzi, CRIMELE CONTRA OMENIRII SUNT DEFINITE DE ARTICOLUL 7 AL CODULUI PENAL INTERNAȚIONAL.

Iată trei întrebări la care trebuie răspuns în cadrul anchetei Scandalului Corona :

1). EXISTĂ O PANDEMIE CORONA SAU NUMAI O PANDEMIE DE TESTE PCR? MAI PRECIS, REZULTATUL POZITIV LA TESTUL PCR ÎNSEAMNĂ CĂ PERSOANA RESPECTIVĂ ESTE INFECTATĂ DE VIRUSUL COVID-19, SAU NU ÎNSEAMNĂ NIMIC ÎN LEGĂTURĂ CU VIRUSUL COVID-19?

2). MĂSURILE ANTI-CORONA, PRECUM ÎNTEMNIȚAREA LA DOMICILIU, OBLIGATIVITATEA BOTNIȚELOR, DISTANȚAREA SOCIALĂ ȘI REGLEMENTĂRILE DE ÎNCARANTINARE SERVESC CU ADEVĂRAT PROTEJĂRII POPULAȚIEI MON­DIALE CONTRA VIRUSULUI CORONA? NU CUNMA ACESTE MĂSURI URMĂRESC ÎNFRICOȘAREA OAMENILOR, PENTRU A-I FACE SĂ CREADĂ, FĂRĂ MOTIVE, FĂRĂ SĂ SE ÎNTREBE, CĂ VIAȚA LE ESTE AMENINȚATĂ? Între timp, indus­tria farmaceutică face profituri grație vânzării de teste PCR, teste anti-gene și anti-corpi, vaccinuri, recoltarea amprentelor noastre digital-generice.

3). MAI MULT DECÂT GUVERNUL ORICĂREI ALTE ȚĂRI, GUVERNUL GERMAN S-A SUPUS ÎN FAȚA PROPAGANDEI MASIVE A LOBBY-ULUI PRINCI­PALILOR PROTAGONIȘTI AI SCANDALULUI CORONA, Dr. GROSTEN, serolog la spitalul Caritatea, din Berlin, Dr. WILLER, veterinar șef al echivalentului german al CDC-ului și Dr. TEDROS, filosof etiopian, șeful OMS.

Se știe că Germania este o țară foarte disciplinată, că ea trebuie să devină modelul de supușenie al întregii lumi – supușenia fiind respectul strict, bine supravegheat, polițienește, al măsurilor de luptă contra virusului Corona.

A sosit timpul să se răspundă la aceste întrebări, căci pretinsul foarte periculos virus Covid-19 nu a provocat nicio supra-mortalitate în lume, nu a provocat nimic grav în Germania. Măsurile anti-corona, bazate pe teste PCR, care la rândul lor se bazează pe testul german GROSTEN, au distrus între timp numeroase vieți omenești și intreprinderi din lumea întreagă.

În Australia, de exemplu, cei ce nu poartă botniță sunt aruncați în închisoare. În Filipine, cei ce nu poară botniță, sau care o poartă ”incorect”, după definiția autorităților, sunt pedepsiți printr-un glonț în cap.

Acesta este rezumatul faptelor, așa cum se prezintă ele astăzi.

Într-un proces, lucrul cel mai important este stabilirea exactă a faptelor ce s-au petrecut, a celor efectiv petrecute. Aplicarea legii depinde totdeauna de fapte, de cauze. Dacă vrem să dăm în judecată pe cineva pentru fraudă, nu putem prezenta simplul fapt al unui accident de circulație. Ce s-a petrecut în cazul de față, ce s-a petrecut în cazul pretinsei Pandemii  Corona? Faptele expuse în continuare sunt în mare măsură rezultatul activității Comisiei de Anchetă a Scandalului Corona.

Formată din patru avocați, comisia s-a constituit la 10 iulie 2020. Prin ascultarea mărturiilor specialiștilor internaționali și a altor experți, ea își va îndeplini scopul pentru care a fost creată, adică va răspunde la:

1). Care este gravitatea reală a virusului Sars-Cov-2 sau Covid 19?

Sâmbătă, 17 Octombrie, 2020 - 00:00

Se pare că, cu cât se scrie mai multe despre cauzele Coronavirusului – cu atât mai mult analizele scrise sunt umbrite de o propagandă și de o apariție de frică.

Întrebările pentru adevăr și argumentele pentru a căuta originile și modul în care virusul s-a răspândit și cum să-l combată se pierd în zgomotul haosului lipsit de sens.

Dar nu oare doresc „elitele financiare puternice” din spatele acestei pandemii – haos, panică, lipsă de speranță, care duc la vulnerabilitatea umană – un popor care devine pradă ușoară pentru manipulare?

Astăzi, OMS a declarat coronavirusul COVID-19 „pandemie” – atunci când nu există nici cea mai mică urmă de pandemie. O pandemie ar putea fi condiția, atunci când rata decesului până la infecție atinge mai mult de 12%.

În Europa, rata mortalității este de aproximativ 0,4% sau mai puțin. Cu excepția Italiei, care este un caz special, unde vârful ratei mortalității a fost de 6% (a se vedea mai jos pentru analize suplimentare).

China, unde rata de deces a atins un vârf în urmă cu doar câteva săptămâni, la aproximativ 3%, se întoarce la 0,7% – și scade rapid, în timp ce China preia controlul deplin al bolii – și asta cu ajutorul unui medicament care nu se vorbește dezvoltat acum 39 de ani de către Cuba, numit „Interferon Alpha 2B (IFNrec)”, foarte eficient pentru combaterea virușilor și a altor boli, dar nu este cunoscut și utilizat în lume, deoarece SUA sub embargoul ilegal al Cubei nu permite medicația să fie comercializate la nivel internațional.

OMS a primit cel mai probabil comenzi de la „sus”, de la acei oameni care gestionează, de asemenea, Trump și „liderii” (sic) Uniunii Europene și ale țărilor sale membre, cei care își propun să controleze lumea cu forță – Unica Ordine Mondială.

Acest lucru a fost pe planșa de ani de zile. Decizia finală de a merge mai departe ACUM a fost luată în ianuarie 2020 la Forumul Economic Mondial (WEF) din Davos – desigur, cu ușile închise.

Gates, GAVI (o asociație de produse farmaceutice care promovează vaccinarea), Rockefellers , Rothschilds și colab., Sunt toți în spatele acestei decizii – implementarea Agendei ID2020 – vezi mai jos.

După declararea oficială a pandemiei, următorul pas ar putea fi – de asemenea, la recomandarea OMS sau a unor țări individuale, „ vaccinarea forțată ”, sub supraveghere polițienească și / sau militară.

Cei care refuză pot fi sancționați (amenzi și / sau închisoare – și totuși vaccinați forțat). Dacă într-adevăr se va întâmpla vaccinarea forțată, o altă bonanță pentru Big Pharma , oamenii nu știu cu adevărat ce tip de cocktail va fi introdus în vaccin, poate un killer lent, care acționează doar în câțiva ani – sau o boală care lovește doar generația următoare – sau un agent de degradare a creierului sau o genă care face femeile infertile … totul este posibil – întotdeauna cu scopul controlului complet al populației și al reducerii populației.

În câțiva ani, nu se știe, bineînțeles, de unde provine boala. Acesta este nivelul de tehnologie pe care l-au atins laboratoarele noastre de bio-război (SUA, Marea Britanie, Israel, Canada, Australia …).

O altă ipoteză, în acest moment doar o ipoteză, dar una realistă, este că, împreună cu vaccinarea – dacă nu cu aceasta, atunci posibil cu una ulterioară, poate fi injectat un nano-cip , necunoscut persoanei vaccinate .

Cipul poate fi încărcat de la distanță cu toate datele dvs. personale, inclusiv conturile bancare – bani digitali. Da, banii digitali vizează „ei”, așa că nu mai aveți control asupra sănătății și a altor date intime, dar și asupra câștigurilor și cheltuielilor. Banii dvs. ar putea fi blocați sau luați – ca o „sancțiune” pentru comportament necorespunzător, pentru înotul împotriva pârâului. Poți deveni un simplu sclav al stăpânilor.

Comparativ, feudalismul poate apărea ca o plimbare în parc.

Joi, 15 Octombrie, 2020 - 00:00

A doua cea mai mare economie din lume a fost singura putere mondială majoră care a evitat o recesiune în acest an, deoarece Covid-19 a forțat blocarea și afacerile paralizate. PIB-ul Chinei este de așteptat să crească cu 1,6% în acest an , în timp ce economia globală în ansamblu se va contracta cu 5,2% , conform proiecțiilor de vară ale Băncii Mondiale.

China și-a construit recuperarea relativ rapidă prin mai multe măsuri, inclusiv blocaje stricte și politici de urmărire a populației destinate să conțină virusul. De asemenea, guvernul a rezervat sute de miliarde de dolari pentru proiecte majore de infrastructură și a oferit stimulente în numerar pentru a stimula cheltuielile în rândul populației sale. Răsplata a fost evidentă, întrucât turismul și cheltuielile au revenit în timpul perioadei pline de vacanță de săptămâna trecută.

Până la sfârșitul anului, ponderea Chinei din PIB-ul global va crește probabil cu aproximativ 1,1 puncte procentuale, potrivit unui calcul al CNN Business care utilizează datele Băncii Mondiale. Aceasta este mai mult decât triplu cota pe care a câștigat-o în 2019. În schimb, Statele Unite și Europa vor vedea că acțiunile lor scad ușor.

Cu toate acestea, economia Chinei va avea o valoare de aproximativ 14,6 trilioane de dolari până la sfârșitul anului 2020, aproximativ echivalentă cu 17,5% din PIB-ul global.

Chiar și fără întreruperea cauzată de virus, cota Chinei ar fi bifat anul acesta, potrivit Larry Hu, economist șef chinez pentru Macquarie Group. Dar capacitatea Chinei de a combate tendința mondială accelerează creșterea importanței sale pentru economia globală.

"Recuperarea în China a fost mult mai puternică decât restul lumii", a adăugat Hu.

Un muncitor din atelierul unei companii textile prelucrează comenzi pentru produse pentru piețele interne și externe din orașul Haian, provincia Jiangsu, China, pe 3 octombrie.

Un boom al Săptămânii de Aur

Îmbunătățirea economică nu a fost mai evidentă decât în ​​ultima săptămână, când țara a sărbătorit una dintre sărbătorile anuale ale Săptămânii de Aur. Festivitățile din acest sezon au marcat fondarea Republicii Populare Chineze și a Festivalului Lunii și au fost una dintre cele mai aglomerate sezoane de călătorie ale anului din țară.

Peste 630 de milioane de oameni au călătorit prin țară în timpul Săptămânii de Aur, care s-a încheiat joi, potrivit Ministerului Culturii și Turismului. Aceasta reprezintă aproape 80% din numărul celor care au călătorit în aceeași perioadă a anului trecut.

Marţi, 13 Octombrie, 2020 - 00:00
Dosarele recent dezgropate arată că autorul și soția sa erau sub supraveghere sovietică în timp ce luptau în război civil

George Orwell, a cărui carte Omagiu Cataluniei a devenit o poveste celebrată a luptelor din războiul civil, și soția sa Eileen au fost spionate la Barcelona în momentul unui conflict intern vicios pe partea republicană a războiului în mai 1937.

Rapoartele despre acțiunile cuplului, depuse într-o arhivă de la Moscova după război, au fost dezgropate de autorul Giles Tremlett în timpul cercetării unei cărți, The International Brigades: Fascism, Freedom and the Spanish Civil War , publicată de Bloomsbury la 15 octombrie.

„Ziarele sunt dovezi documentare că nu numai Orwell, ci și soția sa Eileen, erau urmărite cu atenție. Ele adaugă combustibil tezei pe care Orwell a dezvoltat-o ​​în Homage to Catalonia și, mai târziu, în Animal Farm și Nineteen Eighty-Four , că Stalin intenționa să transforme comunismul dintr-un ideal social și politic într-o tiranie condusă de un singur om ”, a spus Tremlett Observer .

Orwell - al cărui nume real era Eric Blair - se număra printre 35.000 de idealiști din 80 de țări care au călătorit în Spania pentru a lupta împotriva unei revolte împotriva guvernului democratic al țării în iulie 1936 condusă de viitorul dictator general Francisco Franco.

Autorul intenționase inițial să se înscrie la Brigăzile Internaționale dominate de comuniști, dar a fost respins după o întâlnire frământată cu Harry Pollitt, șeful Partidului Comunist din Marea Britanie. În schimb, Orwell s-a orientat către partidul independent muncitor care a sprijinit anti-stalinistul, pro-Troțky Poum (partidul muncitorilor uniti marxisti).

În mai 1937, conflictul intern dintre forțele republicane a văzut membrii lui Poum luptând cu trupele guvernamentale la Barcelona. Ciocnirile au fost declanșate de Poum și de insistențele anarhiste că desfășurarea unei revoluții cu sânge complet în partea republicană a fost la fel de importantă ca înfrângerea lui Franco - cu care guvernul nu era de acord.

În Omagiu Cataluniei , Orwell a descris o „atmosferă oribilă” la Barcelona, ​​produs de „frică, suspiciune, ură, ziare cenzurate, închisori înghesuite, cozi enorme de mâncare și bande de bărbați înarmați”.

Rapoartele despre membrii Poum au fost întocmite de către ramura Brigăzilor Internaționale a serviciului de informații militare, care a fost condusă de membrii Internației Comuniste din Moscova, Comintern. Acestea arată nivelul de paranoia dintre un nucleu dur al stalinienilor atât în ​​armata republicană, cât și în brigăzile internaționale.

O diagramă elaborată din arhivă arată „grupul englez” Orwell al POUM încorporat într-o rețea de grupuri presupuse suspectate și persoane cu contacte în brigăzile internaționale, inclusiv troțkiți, anarhiști, informații franceze și spioni care lucrează atât pentru Mussolini, cât și pentru Gestapo.

Eileen vine pentru o atenție specială, deoarece, în timp ce Orwell se afla în luptă pe frontul din Aragon, ea a rămas la Barcelona lucrând pentru partidul independent independentist POUM Un raport, scris în limba germană, pare să confirme că Eileen avea o aventură cu comandantul militar al lui Orwell, belgianul Georges Kopp. „Sunt într-o relație intimă”, a spus ea. „De aceea i-a trimis mâncare, cărți, ziare etc. la el în închisoare”.

Simpatiile Poum ale unui alt britanic, David Crook, erau de asemenea sub supraveghere. Dar, necunoscut informațiilor militare comuniste, Crook spiona, de fapt, pe Poum în numele ministerului de interne al Uniunii Sovietice. Terenurile sale de vânătoare includeau birourile partidului independent muncitoresc de la Hotelul Falcón din Barcelona și Hotelul Continental, unde locuiau Eileen și alții.

Biroul ILP a fost o țintă simplă, deoarece contingentul britanic a adoptat prânzurile lungi și serile spaniolilor, neîntorcându-se decât după ora 17:00. Crook a furat dosare în timpul acestor pauze lungi de prânz, luându-le pentru a fi copiate și înlocuite înainte ca britanicii să se întoarcă din siesta lor.

Sâmbătă, 10 Octombrie, 2020 - 00:00
„Panica Corona este o piesă de teatru. Este o înșelătorie”

Un grup de peste  500 de medici din Germania  numit „Doctori pentru informații” a făcut o  declarație șocantă în timpul unei conferințe de presă naționale : (1)

„Panica Corona este o piesă de teatru. Este o înșelătorie. O escrocherie. Este timpul să înțelegem că suntem în mijlocul unei infracțiuni globale.

Acest grup mare de experți medicali publică un ziar medical pe 500.000 de exemplare în fiecare săptămână, pentru a informa publicul despre  dezinformarea masivă din mass-media .

De asemenea, organizează proteste în masă în Europa, cum ar fi cea din 29 august 2020, unde s-au înscris 12 milioane de oameni și s-au prezentat de fapt câteva milioane.

De ce acești peste 500 de medici spun că pandemia este o crimă globală? Ce știu ei, că noi nu știm?

Una dintre numeroasele proteste împotriva „plandemiei” pe care nu o veți vedea în mass-media

2. Sute de medici spanioli spun că Pandemia este planificată

În Spania, un grup de 600 de medici numiți „Doctori pentru adevăr”, au făcut o declarație similară în timpul unei conferințe de presă.

Doctori pentru adevăr, Spania

„Covid-19 este o falsă pandemie creată în scopuri politice. Aceasta este o dictatură mondială cu o scuză sanitară. Îi îndemnăm pe medici, mass-media și autoritățile politice să oprească această operațiune criminală, răspândind adevărul. ‘  (2)

Germania și Spania sunt doar două exemple. Grupuri mari similare de sute de experți medicali există în țări din întreaga lume.

În SUA, un documentar numit  PLANDEMIC , care expune COVID-19 ca o operațiune criminală, este susținut de peste 27.000 de medici!

De ce aceste mii de profesioniști din domeniul medical din întreaga lume spun că pandemia este o crimă? La ce informații au acces, pe care nu le primim de la mass-media?

Vă invit să priviți următoarele fapte cu o minte deschisă și apoi să ajungeți la propriile concluzii …

3. În 2015 a fost brevetată o metodă de testare pentru … COVID-19

În 2015, un „sistem și metodă de testare pentru COVID-19” a fost brevetat de  Richard Rothschild , cu o organizație guvernamentală olandeză.

Ai prins asta? În 2015 – cu  patru ani înainte ca boala să existe chiar  – a fost dezvoltată o metodă de testare pentru COVID-19. (2B)

Respirați adânc și lăsați-l să se scufunde pentru o vreme …

Vineri, 9 Octombrie, 2020 - 00:00

John Lennon, născut acum 80 de ani, pe 9 octombrie 1940, era un geniu muzical și o icoană culturală pop.

El a fost, de asemenea, un protestatar vocal de pace și activist anti-război, și un exemplu de profil înalt al lungimilor până la care statul profund va persecuta pe cei care îndrăznesc să-i conteste autoritatea.

Cu mult înainte ca Julian Assange , Edward Snowden și Chelsea Manning să fie condamnați pentru că au suflat crimele de război ale guvernului și abuzul de către Agenția Națională de Securitate a puterilor sale de supraveghere , Lennon a fost ales pentru că a îndrăznit să spună adevărul puterii despre hotărârea guvernului, apelurile sale telefonice monitorizate și fișierele de date colectate ilegal despre activitățile și asociațiile sale.

Pentru o vreme, cel puțin, Lennon a devenit inamicul numărul unu în ochii guvernului SUA.

Ani după Lennon asasinat ar fi dezvăluit că FBI - ul a colectat 281 de pagini de fișiere pe el, inclusiv versurile unui cântec. J. Edgar Hoover, șeful FBI la acea vreme, a îndrumat agenția să-l spioneze pe muzician. Au existat, de asemenea, diferite ordine scrise care solicitau agenților guvernamentali să-l încadreze pe Lennon pentru un bust de droguri. „Fișierele FBI despre Lennon ... citesc ca scrierile unui paranoic bun-doi-pantofi ”, a observat reporterul Jonathan Curiel.

 

Scrisoare confidențială (desclasificată și cenzurată aici) de J. Edgar Hoover despre supravegherea FBI a lui John Lennon (domeniu public)

După cum notează New York Times , „Criticii supravegherii interne de astăzi se supun în mare parte din motive de confidențialitate. Ei s-au concentrat mult mai puțin pe cât de ușor supravegherea guvernului poate deveni un instrument pentru ca oamenii de la putere să încerce să dețină puterea. „SUA vs. John Lennon” ... este povestea nu numai a unui om hărțuit, ci a unei democrații subminate ”.

Într-adevăr, toate numeroasele plângeri pe care le avem despre guvern astăzi - supraveghere, militarism, corupție, hărțuire, raiduri în echipa SWAT, persecuție politică, spionaj, supracriminalizare etc. - erau prezente în vremea lui Lennon și au stat la baza apelului său pentru justiție socială , pace și o revoluție populistă.

Din toate aceste motive, guvernul SUA era obsedat de Lennon, care aflase din timp că muzica rock putea servi un scop politic prin proclamarea unui mesaj radical. Mai important, Lennon a văzut că muzica sa poate mobiliza publicul și poate contribui la schimbarea. Lennon credea în puterea oamenilor. Din păcate, așa cum a recunoscut Lennon: „Problema cu guvernul așa cum este este că nu reprezintă oamenii. Îi controlează . ”

Cu toate acestea, după cum notează Martin Lewis scriind pentru Time : „John Lennon nu era Dumnezeu. Dar a câștigat dragostea și admirația generației sale prin crearea unui corp imens de lucrări care a inspirat și a condus. Aprecierea pentru el s-a adâncit pentru că apoi a decis instinctiv să-și folosească celebritatea ca amvon de agresor pentru cauze mai mari decât propria îmbogățire sau auto-mărire.

De exemplu, în decembrie 1971, la un concert din Ann Arbor, Michigan, Lennon a urcat pe scenă și, în stilul său obișnuit de confruntare, a eliminat „John Sinclair”, o melodie pe care a scris-o despre un bărbat condamnat la 10 ani de închisoare pentru posesia două țigări cu marijuana . La câteva zile de la chemarea lui Lennon la acțiune, Curtea Supremă din Michigan a ordonat eliberarea lui Sinclair.

Ceea ce Lennon nu știa la acea vreme a fost că oficialii guvernamentali țineau legături stricte cu fostul Beatle pe care îl numeau „Mr. Lennon. " În mod incredibil, agenții FBI au fost în audiență la concertul Ann Arbor, „ luând notițe despre orice, de la prezență (15.000) la meritele artistice ale noii sale melodii”.

Guvernul SUA, plin de paranoia, îl spiona pe Lennon.

Subscribe to Special 1