Șase elevi și un cadru didactic de la mai multe școli din București, confirmați cu noul coronavirus

Share

Alți trei elevi și un profesor de la trei școli din Sectorul 4 al Capitalei au fost confirmați cu noul coronavirus. Bilanțul oficial al îmbolnăvirilor în Capitală, la nici o săptămână de la redeschiderea școlilor, ajunge astfel la 6 elevi și un cadru didactic. În țară au apărut de asemenea cazuri de infectare în rândul elevilor.

ACTUALIZARE 14.10: Opt elevi au fost confirmați cu SARS-COV-2 și în Constanța, iar alte cazuri au fost înregistrate și în Timiș și Gorj.

ACTUALIZARE 12.31: Un profesor și trei elevi din Sectorul 4 au fost testați pozitiv la virusul SARS-COV-2.

Cazurile de îmbolnăviri în rândul elevilor se află la Școala Gimnazială nr. 190 – un elev care învață în clasa a IV-a, Școala Gimnazială nr. 113 – un elev care învață în clasa I, Școala Gimnazială nr. 79. – un elev care învață în clasa a III-a.

În unitățile de învățământ mai sus menționate, cursurile se vor suspenda, conform noului ordin comun al miniștrilor Educației și Sănătății.

ACTUALIZARE 12.00: Alți doi copii ai unei școli din București au fost confirmați cu noul coronavirus. Bilanțul se ridică la trei elevi.

O elevă de la Şcoala "Sfântul Andrei" din Sectorul 6 a fost confirmată cu noul coronavirus. Este vorba despre o fetiță din clasa a II-a. Bunica elevei a fost testată pozitiv la COVID-19 luni, iar marți a fost confirmată și fetița.

Testarea nu a avut loc în școală. Părinții au testat-o acasă. De marți eleva nu a mai mers la ore, iar marți seară, părinții celorlalți copii au fost înștiințați de conducerea instituției de învățământ să nu mai vină la cursuri de miercuri.

Tag-uri Geo: