SRI, cu bugetul tăiat, a primit o mână de ajutor de la o amenințare falsă cu bombă

Share
Antiteroriștii s-au mobilizat exemplar degeaba

Poliţiştii şi Brigada Antitero a SRI s-au aflat vineri după-amiaza la Hotelul Sheraton din Capitală, unde a fost o lansată o ameninţare cu bombă. Autorităţile au eferctuat procedurile standard pentru a se verifica dacă se confirmă ameninţarea. La scurt timp, cel care a apelat la 112 şi a anunţat că trei clădiri din Capitală vor fi atacate cu rachete a fost localizat. Reprezentanţii SRI au precizat că s-a întrerupt evacuarea instituţiilor vizate deoarece ameninţarea s-a dovedit a fi falsă.

Reprezentanţii SRI au precizat că s-a întrerupt evacuarea a trei clădiri din Capitală (Hotel Sheraton, Fundaţia Româno-Americană şi Şcoala Americană), deoarece ameninţarea cu rachete s-a dovedit a fi falsă, iar cel care a apelat la112 pentru alertă a fost localizat.

Potrivit aceloraşi surse, apelantul nu este din Capitală.

Întâmplarea le vine ca o mănușă celar de la SRI și susținătorilor lor bugetari ( unul dintre motivele, cel principal, pentru care Iohannis a blocat bugetul sesizând CCR îl reprezintă tăierea a 150 milioane din bugetul instituției) care au avut prilejul să facă o demonstrație de forță bătându-le obrazul celor care ar ignora faptul că o astfel de amenințare poate fi reală.

 

 

 

.

 

 

 

 

 

Tag-uri Institutii: