Alianţa pentru Unirea Românilor

Vineri, 22 Ianuarie, 2021 - 09:57

Senatorul Claudiu Târziu reacționează la raportul Unicredit Bank: „Suntem conservatori, nu extrema dreaptă!”

„Am văzut cu neplăcere că în presa de astăzi este citat un raport al Unicredit Bank, în care se atribuie Alianței pentru Unirea Românilor o caracterizare pe care o respingem cu tărie și anume aceea de partid de extremă dreaptă”, se arată într-un comunicat al copreședintelui Alianței pentru Unirea Românilor, senatorul Claudiu Târziu.

Duminică, 20 Septembrie, 2020 - 12:05

Unionistul George Simion, președintele Alianței pentru Unirea Românilora anunță că, începând de sâmbătă, vor rămâne în protest.

De azi înainte rămânem în protest maraton în Piața Victoriei. Așteptăm pe toți românii de bună credință alături de noi. Dreptate pentru România!”, spune Simion, pe pagina de socializare.

Manifestanții au campat sâmbătă seara în Piața Victoriei, în fața Guvernului, anunțând că vor rămâne într-un protest maraton,

Solicitările protestatarilor

Miercuri, 29 Aprilie, 2020 - 11:01

Partidul AUR a constatat cu prea puţină surprindere că, prin adoptarea tacită a proiectului de lege privind autonomia aşa-numitului Ţinut Secuiesc, actualele partide parlamentare sunt complice ale grupării iredentiste şi anti-constituţionale numite UDMR.

Acest proiect de lege, care încalcă flagrant prevederile Constituţiei României şi care prevede desfiinţarea statului naţional, suveran, unitar şi indivizibil România, a fost adoptat tacit de către Camera Deputaţilor încă din data de 23 aprilie 2020!

Subscribe to Alianţa pentru Unirea Românilor