CNI

Sâmbătă, 21 Noiembrie, 2020 - 11:00

În Centrul Național de Informații (CNI), condus de generalul Audomaro Martínez, a inceput, potrivit presei locale, ceea ce se poate numi „un proces de schimbare, de reforme, din ceea ce a fost înainte de Cisen (Centrul pentru Cercetare și Securitate Națională) - caracterizat în guvernele anterioare pentru îndeplinirea sarcinilor de spionaj împotriva celor care s-au opus respectivelor administrații ”, a declarat președintele Andrés Manuel López Obrador în această dimineață.

Miercuri, 8 Mai, 2019 - 21:03
Valoarea totală este de peste 111 milioane de lei, iar durata este estimată la 30 de luni.

Guvernul a reaprobat indicatorii tehnico-economici pentru consolidarea şi restaurarea Cazinoului din Constanţa, lucrările urmând să fie făcute de Compania Naţională de Investiţii. Valoarea totală a acestora este de peste 111 milioane de lei, iar durata este estimată la 30 de luni.

Guvernul României a reaprobat, în şedinţa de miercuri, indicatorii tehnico-economici pentru consolidarea şi restaurarea Cazinoului din Constanţa, anunţă Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice.

Joi, 19 Iulie, 2018 - 14:50
A fost semnat contractul pentru întocmirea studiilor de prefezabilitate și ​​​​​​​fezabilitate

Compania Națională de Investiții (instituţie aflată sub autoritatea Ministerului Dezvoltării Regionale și Administraţiei Publice) a semnat ieri, 18 iulie 2018, contractul privind întocmirea studiilor de prefezabilitate și fezabilitate la obiectivului de investiții “Stadion Nou pentru Clubul Sportiv Dinamo București” din Șoseaua Ștefan cel Mare, Nr. 7 -9, sector 2, București.

Subscribe to CNI